Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Mayu!:D

To ja trzymam kciuki za fotki, ale przede wszystkim za spokojną i planową podróż Twoich Chłopaków!:yes::D

Dzieki wielkie Rasiu!!

Ja sie ciesze bardzo, ze chlopaki jutro jada, chociaz bedzie mi smutno w domu tylko ze starszym synem......ale nareszcie bede miec zdjecia z domu i jakas opinie co do polozenia kafli i takich tam..:D:D:D

:wave:

No to kicha :(

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....a tak sie napalilam, ze zdjecia beda....najgorzej, ze Maciej mial obgadac z Kuzynem jak nasza skarpe zagospodarowac i obgadac ploty oraz schody przed domem, by betony byly juz wylane przed wakacjami...chcialam w sierpni przyjechac i jakas zielen zakupic w te betony i koste wybrac by jesienia ja polozyc....kurcze, jak na razie moge powiedzec, ze budowanie na odlegolsc ma badzo duzo minusow...:eek::eek:

E tam jechalam kiedys, da sie przezyc :) ja bylam cala droge na digestivach z czekolada :D

nie lubisz ich do teraz:D:D:D

Moj brat raz tak przyjechal z Bydgoszczy do Dublina wyszlo jakies 28 godzin w autobusie....jak wysiadl z autobusu to nie chcial z nami rozmawiac az wzial prysznic....wietrzyc sie nie dalo :D:D:D

Oby jednak podróż doszła do skutku! jakimkolwiek środkiem lokomocji, bo ja też czekam na fotki :)

Hej Mazo - no to jest nas wiecej :D:D

Wlasnie rozmawialam z Kuzynem...stwierdzil, ze juz zrobi mi te fotki jak tak bardzo chce, bo posprzatal w domu na przyjazd Macieja :cool: Niestety bedzie to tylko jakosc z komorkowca...ale zawsze cos :D:D

Pan Maz juz zrezygnowal z wczesniejszych podrozy. Stwierdzil ze pojedzie ze mna w sierpniu :cool:

A ilu tych synow?:) witam:) i tez podsylam moja ulubiona stronke

http://www.macandmacinteriors.co.uk/

Witaj Aba-m

Synow dwoch:D

takich:

http://farm5.static.flickr.com/4004/4586709838_8c04b1514f.jpg

A strona ktora podalas ...piekna:cool: i maja free delivery do Republic of Ireland...sweet :D

Maja