rasia 04.05.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej Mayu! To ja trzymam kciuki za fotki, ale przede wszystkim za spokojną i planową podróż Twoich Chłopaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej Mayu! To ja trzymam kciuki za fotki, ale przede wszystkim za spokojną i planową podróż Twoich Chłopaków! Dzieki wielkie Rasiu!! Ja sie ciesze bardzo, ze chlopaki jutro jada, chociaz bedzie mi smutno w domu tylko ze starszym synem......ale nareszcie bede miec zdjecia z domu i jakas opinie co do polozenia kafli i takich tam..:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 mayadaski - nie martw się, co się odwlecze, tonie uciecze. Zdążysz kibelek zainstalować A chłopaki dolecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Chopaki nie doleca....:cry: Lotnisko w Dublinie zamkniete do polnocy....wulkan - kurza stopa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No to kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No to kicha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....a tak sie napalilam, ze zdjecia beda....najgorzej, ze Maciej mial obgadac z Kuzynem jak nasza skarpe zagospodarowac i obgadac ploty oraz schody przed domem, by betony byly juz wylane przed wakacjami...chcialam w sierpni przyjechac i jakas zielen zakupic w te betony i koste wybrac by jesienia ja polozyc....kurcze, jak na razie moge powiedzec, ze budowanie na odlegolsc ma badzo duzo minusow...:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To niech wsiada w autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To niech wsiada w autobus :D:D:D .....z butelka whiskey pod pacha bo inaczej takiego wyjazdu nie da sie przezyc. Mlodego juz wtedy z Nim bym nie wyslala Nic - musimy sie dzisiaj wieczorem jak wroce z pracy naradzic i co dalej. Na razie Pan Maz robi gotuje obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 E tam jechalam kiedys, da sie przezyc ja bylam cala droge na digestivach z czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 E tam jechalam kiedys, da sie przezyc ja bylam cala droge na digestivach z czekolada nie lubisz ich do teraz:D:D:D Moj brat raz tak przyjechal z Bydgoszczy do Dublina wyszlo jakies 28 godzin w autobusie....jak wysiadl z autobusu to nie chcial z nami rozmawiac az wzial prysznic....wietrzyc sie nie dalo :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Lubie nadal ale fakt, ze po podrozy mialam dosc slodyczy na dluuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oby jednak podróż doszła do skutku! jakimkolwiek środkiem lokomocji, bo ja też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oby jednak podróż doszła do skutku! jakimkolwiek środkiem lokomocji, bo ja też czekam na fotki Hej Mazo - no to jest nas wiecej :D Wlasnie rozmawialam z Kuzynem...stwierdzil, ze juz zrobi mi te fotki jak tak bardzo chce, bo posprzatal w domu na przyjazd Macieja Niestety bedzie to tylko jakosc z komorkowca...ale zawsze cos :D Pan Maz juz zrezygnowal z wczesniejszych podrozy. Stwierdzil ze pojedzie ze mna w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.05.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A ilu tych synow? witam:) i tez podsylam moja ulubiona stronke http://www.macandmacinteriors.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.05.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A ilu tych synow? witam:) i tez podsylam moja ulubiona stronke http://www.macandmacinteriors.co.uk/ Witaj Aba-m Synow dwoch:D takich: http://farm5.static.flickr.com/4004/4586709838_8c04b1514f.jpg A strona ktora podalas ...piekna:cool: i maja free delivery do Republic of Ireland...sweet Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Fajni synowie:) ja mam dwie coreczki, 4 i 2 lata;) nie zebym cos sugerowala;) walia;) cardiff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.05.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Fajni synowie:) ja mam dwie coreczki, 4 i 2 lata;) nie zebym cos sugerowala;) walia;) cardiff To sasiadki przez wode jestesmy;) chlopaki sa 13 i 9 - na razie dziewczyny dla nich sa beee:D ten wiek... U Ciebie duzo rozowego znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No duzo;) a u Ciebie roboty i psp? Khekhe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 No i co ? Sa foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts