30Agulka 10.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 mayadaski fajniutkich masz synów , młodszy ( mniejszy ) cukiereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.05.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Marto, nie ma fot i nie ma rozliczenia...Euro jest na moja przewage, wiec wolalabym sie juz rozliczyc zanim znowu spadnie... Moj Kuzyn to typ jakis niereformowalny....:eek: Agulka, dzieki wielkie...a diabelek z Niego tez niezly;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 To on placil ze swojej kieszeni? i jeszcze mu niespieszno do zwrotu?? to jakis filantrop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.05.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 aaaa tam filantrop...wie ze Mu nigdzie nie uciekne...innych klientow to goni...a mnie nie goni az On sam nie zostanie pogoniony przez dostawcow i kolko sie zamyka...Ja Mu co miesiac cos tam wysylam, ale nie wiem czy mam niedoplate czy nadplate...nie wiem na czym stoje i tutaj moj bol, bo powoli juz nie mam z czego wysylac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 A to moze on jest do przodu dlatego sie nie rozlicza ale fotki juz moglby zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.05.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Chyba za stres braku fotek sama Mu rachunek wystawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 My mu zbiorowy pozew zaraz przygotujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.05.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 My mu zbiorowy pozew zaraz przygotujemy. :D ....a gdyby nie ten szalony wulkan to Pan Maz by juz byl na miejsciu i zdjecia pstrykal...moze gdzies w rodzinie by sie do internetu podlaczyl i juz cos wyslal... najdalej w srode wieczorem bym miala wszystkie przed soba na ekranie....a tak: wulkan kurza stopa!! :eek: i z wielkich planow nici:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Buuuuu... ale to nic, z komórki też dobre... No i proszę! Jaki twarzowy jest szaryyyy... Super Chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Buuuuu... ale to nic, z komórki też dobre... No i proszę! Jaki twarzowy jest szaryyyy... Super Chłopaki! Dzieki Rasia Dzisiaj Pan Maz wzial sie tez za pisanie....czyli Kuzyn jest pod obstrzalem z obu stron:yes:....mam jeszcze ostatnia deske ratunku: zaczne nadawac Kuzynce, by meza kopnela w zadek... ale jakos tak nigdy nie chcialam Jej mieszac w sprawy budowlane...wiadomo rodzina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Niech ona idzie zrobic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No kuurrrrde, przeciez to Twoja kasa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ah dziewczyny...nie ma co.... :mad: ....27 maja bedzie 3 miesiace jak ostatnie fotki doslalam z zaczatkow gornej lazienki...a tam juz podobno ulozone sa wszystkie w gornej lazience, w dolnej, w kuchni, na korytarzu na poziomie dziennym i na korytarzu u chlopcow. Kominek jest zainstalowany. Sciany pomalowane na bialo. Elektryka poupinanna gdzie trzeba takze alarm w 80% zainstalowany. Plot od strony wejscia dostal przesla....zaplacilam tez juz za barierki na balkony i balkon do kuchni, ale nie wiem gdzie sa... ....tylko kto to wszystko widzial? 30 lipca mam ternin na uniwerku by zlozyc moja prace i wieczorem bede juz siedziec w samolocie...ale to ciagle daleko to tego konca lipca/poczatku sierpnia..:eek: ja juz przechodze z etapu nerwowego....dlaczego jeszcze nie mam....do etapu tumiwisizmu....Marty zdjecia obsliniam jak nie moge swoich wlasnych:cool: tylko to juz zakrawa poczatkowa kleptomania i stalking'iem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wlasnie rozmawialam z Kuzynem.... ...fotki sie wysylaja... ....czekam... ...podobno 2 godziny w komputer je wgrywal, bo tyyyyyle ich jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wlasnie rozmawialam z Kuzynem.... ...fotki sie wysylaja... ....czekam... ...podobno 2 godziny w komputer je wgrywal, bo tyyyyyle ich jest!! No, nareszcie! To zaraz pokazuj, jak dojdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Noooooooooooooo, waitingujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 mayadaski - powiedz kuzynowi, żeby wysyłał zdjęcia na bieżąco, to nie będzie siedział 2 godzin przy wysyłaniu wszystkich Oczywiście lepiej późno niż wcale :D Cierpliwie czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no kurde ile mozna czekac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mammmmmm!!! zaczynam wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) No wreszcie Na razie jest super :)Czekam na wiecej Edytowane 12 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts