Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaa tam filantrop...wie ze Mu nigdzie nie uciekne...innych klientow to goni...a mnie nie goni az On sam nie zostanie pogoniony przez dostawcow i kolko sie zamyka...

Ja Mu co miesiac cos tam wysylam, ale nie wiem czy mam niedoplate czy nadplate...nie wiem na czym stoje i tutaj moj bol, bo powoli juz nie mam z czego wysylac....

My mu zbiorowy pozew zaraz przygotujemy.

:D:D

....a gdyby nie ten szalony wulkan to Pan Maz by juz byl na miejsciu i zdjecia pstrykal...moze gdzies w rodzinie by sie do internetu podlaczyl i juz cos wyslal...:cool:

najdalej w srode wieczorem bym miala wszystkie przed soba na ekranie....a tak: wulkan kurza stopa!! :eek::eek: i z wielkich planow nici:P

Buuuuu... ale to nic, z komórki też dobre...;)

No i proszę! Jaki twarzowy jest szaryyyy...;):lol: Super Chłopaki!:D

Dzieki Rasia;)

Dzisiaj Pan Maz wzial sie tez za pisanie....czyli Kuzyn jest pod obstrzalem z obu stron:yes:....mam jeszcze ostatnia deske ratunku: zaczne nadawac Kuzynce, by meza kopnela w zadek...:D ale jakos tak nigdy nie chcialam Jej mieszac w sprawy budowlane...wiadomo rodzina;)

Ah dziewczyny...nie ma co....:bash: :mad::mad:

....27 maja bedzie 3 miesiace jak ostatnie fotki doslalam z zaczatkow gornej lazienki...a tam juz podobno ulozone sa wszystkie w gornej lazience, w dolnej, w kuchni, na korytarzu na poziomie dziennym i na korytarzu u chlopcow. Kominek jest zainstalowany. Sciany pomalowane na bialo. Elektryka poupinanna gdzie trzeba takze alarm w 80% zainstalowany. Plot od strony wejscia dostal przesla....zaplacilam tez juz za barierki na balkony i balkon do kuchni, ale nie wiem gdzie sa...

....tylko kto to wszystko widzial?

:p

30 lipca mam ternin na uniwerku by zlozyc moja prace i wieczorem bede juz siedziec w samolocie...ale to ciagle daleko to tego konca lipca/poczatku sierpnia..:eek::eek:

ja juz przechodze z etapu nerwowego....dlaczego jeszcze nie mam....do etapu tumiwisizmu....Marty zdjecia obsliniam jak nie moge swoich wlasnych:cool: tylko to juz zakrawa poczatkowa kleptomania i stalking'iem...

:)