mayadaski 12.05.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 No wreszcie Na razie jest super :)Czekam na wiecej :D powiem szczerze jestem troche rozczarowana zdjeciami z malej lazienki - i to nie chodzi o kafle, bo kafle znam - tylko zdjecia kompletnie nic nie pokazuja i maja przeklamane kolory. Platino w moim domu jest biale z szara poswiata...na zdjeciu z Kaszub jest kremowe:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dawaj nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wszystko, co dotychczas pokazałaś, wygląda bardzo fajnie, myślę, że te beże w małej łazience jakoś przeżyjemy! Też miałam kłopot z rozliczeniem z całości, bo różniliśmy się z wykonawca spojrzeniem na koszty, on miał jakieś szersze to spojrzenie... Np. rozszerzył swoje koszty na te, które były w mojej gestii (miałam 20 tys. w kosztach łazienek przeznaczone na to, co wybieram sama, czyli armaturę i kafle, a on mi tam wpisał wszystkie materiały dodatkowe i swoją robociznę - wyszło 10 tys. więcej!) ...ale z rodziną chyba nie masz takich problemów w rozliczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 12.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam Juz dawno miałam to napisać - bardzo fajny domek A widok z okien obłędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 W lazienkach na ogol ciezko fotki pstryknac:) ale wyszla super, to piombo ma takie kremowe nalecialosci w zaleznosci pod jakim katem sie na nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Baaaardzo fajnie. Tylko zeby nam sie nie spodobalo za bardzo, bo jak Ci nalot zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wszystko, co dotychczas pokazałaś, wygląda bardzo fajnie, myślę, że te beże w małej łazience jakoś przeżyjemy! Też miałam kłopot z rozliczeniem z całości, bo różniliśmy się z wykonawca spojrzeniem na koszty, on miał jakieś szersze to spojrzenie... Np. rozszerzył swoje koszty na te, które były w mojej gestii (miałam 20 tys. w kosztach łazienek przeznaczone na to, co wybieram sama, czyli armaturę i kafle, a on mi tam wpisał wszystkie materiały dodatkowe i swoją robociznę - wyszło 10 tys. więcej!) ...ale z rodziną chyba nie masz takich problemów w rozliczeniu? Sure...kiedy te beze bezami wcale nie sa!! ja sie nie zgadzam na taka klasyfikacje:D:D Nie wiesz naaaawet jak bardzo sie rozminelismy z Kuzynem kosztami:jawdrop::jawdrop: mam nadzieje ze moj samochod wystarczy:cool: musze je jeszcze do konca przeanalizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 W lazienkach na ogol ciezko fotki pstryknac:) ale wyszla super, to piombo ma takie kremowe nalecialosci w zaleznosci pod jakim katem sie na nie patrzy u Ciebie nie ma kremow :D:D Baaaardzo fajnie. Tylko zeby nam sie nie spodobalo za bardzo, bo jak Ci nalot zrobimy... Malgos, nie strasz:D:D:D mam taka cicha nadzieje ze jakos ktos sie zdecyduje na naloty:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam Juz dawno miałam to napisać - bardzo fajny domek A widok z okien obłędny Witaj Minkapinka!! Ten widok tak mi kaze sie kurczowo trzymac tej dzialki....no i mase innych powodow tez jest;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) a bo mi sie piombo z platinum pomylilo to na platinum te nalecialosci sa ja tam bym dala szare wszedzie Edytowane 12 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.05.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mayadaski - No proszę, jeszcze chwilka i będziesz tam mieszkać Kominek wygląda super, lubię takie proste rozwiązania, mają tyle uroku Nie boisz się, że biała ściana wybrudzi się od kominka? Szarości są śliczne, udało mi się kupić szare kafle z jaśniejszymi szarymi do małej łazienki. Ciekawe jak będą wyglądać, czy tak ładnie jak u Ciebie Gratuluję ładnie u Ciebie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Powiem Ci Maja, ze Ci bardzo zazdroszcze. Naprawde masz super ten domek, widok... co ja sie bede powtarzac. No i tak prosto, normalnie, w dobrym tego slowa znaczeniu, bialo, szaro, no tak jak ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mayadaski - No proszę, jeszcze chwilka i będziesz tam mieszkać Kominek wygląda super, lubię takie proste rozwiązania, mają tyle uroku Nie boisz się, że biała ściana wybrudzi się od kominka? Szarości są śliczne, udało mi się kupić szare kafle z jaśniejszymi szarymi do małej łazienki. Ciekawe jak będą wyglądać, czy tak ładnie jak u Ciebie Gratuluję ładnie u Ciebie się robi Hej Megano...etam! wybrudzi sie kazdy kolor, a bialy najlatwiej podmalowac i nie martwic sie o odcien:D:D Ja lubie gdy jest bialo. Dziekuje bardzo za pochwaly:D Potrzeba mi tego na moje skolatane nerwy czekaniem na fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Powiem Ci Maja, ze Ci bardzo zazdroszcze. Naprawde masz super ten domek, widok... co ja sie bede powtarzac. No i tak prosto, normalnie, w dobrym tego slowa znaczeniu, bialo, szaro, no tak jak ma byc. yes, yes, yes...tak ma byc;) dzieki Malgos....pisalam kiedys ze lubie bale sciany na Twoim watku na Wnetrzach i sie trzymam tego wyznania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Maya! Cudnie! Niesamowite zmiany! Powtórzę się, że szare i białe i minimalistyczne - cudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 mnie się też bardzo podoba, kominek - superancki! affron- piękny i też bym wszędzie dała szary no i widoki! cudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Maya! Cudnie! Niesamowite zmiany! Powtórzę się, że szare i białe i minimalistyczne - cudne!!! Dzieki Rasia bialy to najwdzieczniejszy kolor - szczegolnie ze my nie mamy duzej kubatury wiec optycznie powieksza przestrzenie:) mnie się też bardzo podoba, kominek - superancki! affron- piękny i też bym wszędzie dała szary no i widoki! cudowne! Irmo, wielkie dzieki za Twoja opinie. Ja niestety nie bylam az tak odwazna i na dolnym korytarzu sa bezowe affrony..... zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy. Moja strona inspiracji jest tak dunska stronka: http://www.bolius.dk/showroom/ Nie rozumiem ani slowa, ale ja i tak jestem tam by ogladac obrazki;) Ogolnie lubie skandynawskie klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 fajne mieszkanka, lubię takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 fajne mieszkanka, lubię takie! Koncepcje na biale sciany mialam od zawsze. Bede sie trzymac opcji tak jak tutaj: http://www.bolius.dk/uploads/RTEmagicC_KRATHUSVEJ_05_HIGH.jpg.jpg http://www.bolius.dk/showroom/en-villa-inspireret-af-sejlsport/album/0/detail/kombineret-spise-og-opholdsstue/lightbox/0/ Biale sciany i kolorystyka wzieta z dodatkow: meble, grafika itp, swiatlo, pierdolki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Faaaaajnie. Tak lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts