Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

No wreszcie :) Na razie jest super :)Czekam na wiecej :)

:D:D

powiem szczerze jestem troche rozczarowana zdjeciami z malej lazienki - i to nie chodzi o kafle, bo kafle znam - tylko zdjecia kompletnie nic nie pokazuja i maja przeklamane kolory. Platino w moim domu jest biale z szara poswiata...na zdjeciu z Kaszub jest kremowe:eek::eek::eek:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko, co dotychczas pokazałaś, wygląda bardzo fajnie, myślę, że te beże w małej łazience jakoś przeżyjemy! ;)

Też miałam kłopot z rozliczeniem z całości, bo różniliśmy się z wykonawca spojrzeniem na koszty, on miał jakieś szersze to spojrzenie... ;)

Np. rozszerzył swoje koszty na te, które były w mojej gestii (miałam 20 tys. w kosztach łazienek przeznaczone na to, co wybieram sama, czyli armaturę i kafle, a on mi tam wpisał wszystkie materiały dodatkowe i swoją robociznę - wyszło 10 tys. więcej!)

...ale z rodziną chyba nie masz takich problemów w rozliczeniu? :rolleyes:

Wszystko, co dotychczas pokazałaś, wygląda bardzo fajnie, myślę, że te beże w małej łazience jakoś przeżyjemy! ;)

Też miałam kłopot z rozliczeniem z całości, bo różniliśmy się z wykonawca spojrzeniem na koszty, on miał jakieś szersze to spojrzenie... ;)

Np. rozszerzył swoje koszty na te, które były w mojej gestii (miałam 20 tys. w kosztach łazienek przeznaczone na to, co wybieram sama, czyli armaturę i kafle, a on mi tam wpisał wszystkie materiały dodatkowe i swoją robociznę - wyszło 10 tys. więcej!)

...ale z rodziną chyba nie masz takich problemów w rozliczeniu? :rolleyes:

Sure...kiedy te beze bezami wcale nie sa!! ja sie nie zgadzam na taka klasyfikacje:D:D

Nie wiesz naaaawet jak bardzo sie rozminelismy z Kuzynem kosztami:jawdrop::jawdrop::jawdrop: mam nadzieje ze moj samochod wystarczy:cool:

musze je jeszcze do konca przeanalizowac.

W lazienkach na ogol ciezko fotki pstryknac:) ale wyszla super, to piombo ma takie kremowe nalecialosci w zaleznosci pod jakim katem sie na nie patrzy :)

u Ciebie nie ma kremow :D:D:D

Baaaardzo fajnie. Tylko zeby nam sie nie spodobalo za bardzo, bo jak Ci nalot zrobimy...

Malgos, nie strasz:D:D:D mam taka cicha nadzieje ze jakos ktos sie zdecyduje na naloty:D:D

Mayadaski - No proszę, jeszcze chwilka i będziesz tam mieszkać :)

Kominek wygląda super, lubię takie proste rozwiązania, mają tyle uroku :)

Nie boisz się, że biała ściana wybrudzi się od kominka?

Szarości są śliczne, udało mi się kupić szare kafle z jaśniejszymi szarymi do małej łazienki.

Ciekawe jak będą wyglądać, czy tak ładnie jak u Ciebie :)

Gratuluję ładnie u Ciebie się robi :)

Mayadaski - No proszę, jeszcze chwilka i będziesz tam mieszkać :)

Kominek wygląda super, lubię takie proste rozwiązania, mają tyle uroku :)

Nie boisz się, że biała ściana wybrudzi się od kominka?

Szarości są śliczne, udało mi się kupić szare kafle z jaśniejszymi szarymi do małej łazienki.

Ciekawe jak będą wyglądać, czy tak ładnie jak u Ciebie :)

Gratuluję ładnie u Ciebie się robi :)

Hej Megano...etam! wybrudzi sie kazdy kolor, a bialy najlatwiej podmalowac i nie martwic sie o odcien:D:D

Ja lubie gdy jest bialo.

Dziekuje bardzo za pochwaly:D Potrzeba mi tego na moje skolatane nerwy czekaniem na fotki:D

Powiem Ci Maja, ze Ci bardzo zazdroszcze. Naprawde masz super ten domek, widok... co ja sie bede powtarzac. No i tak prosto, normalnie, w dobrym tego slowa znaczeniu, bialo, szaro, no tak jak ma byc. ;)

yes, yes, yes...tak ma byc;)

dzieki Malgos....pisalam kiedys ze lubie bale sciany na Twoim watku na Wnetrzach i sie trzymam tego wyznania:D

Maya! Cudnie!:lol: Niesamowite zmiany! Powtórzę się, że szare i białe i minimalistyczne - cudne!!!:cool::yes:

Dzieki Rasia bialy to najwdzieczniejszy kolor - szczegolnie ze my nie mamy duzej kubatury wiec optycznie powieksza przestrzenie:)

mnie się też bardzo podoba,

kominek - superancki!

affron- piękny i też bym wszędzie dała szary :)

no i widoki! cudowne!

Irmo, wielkie dzieki za Twoja opinie. Ja niestety nie bylam az tak odwazna i na dolnym korytarzu sa bezowe affrony.....:eek: zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy.

Moja strona inspiracji jest tak dunska stronka:

http://www.bolius.dk/showroom/

Nie rozumiem ani slowa, ale ja i tak jestem tam by ogladac obrazki;)

Ogolnie lubie skandynawskie klimaty...

fajne mieszkanka, lubię takie!

Koncepcje na biale sciany mialam od zawsze. Bede sie trzymac opcji tak jak tutaj:

http://www.bolius.dk/uploads/RTEmagicC_KRATHUSVEJ_05_HIGH.jpg.jpg

http://www.bolius.dk/showroom/en-villa-inspireret-af-sejlsport/album/0/detail/kombineret-spise-og-opholdsstue/lightbox/0/

Biale sciany i kolorystyka wzieta z dodatkow: meble, grafika itp, swiatlo, pierdolki...