Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety. Czlowiek zaczyna budowac / remontowac to mu sie naiwnie wydaje, ze przeciez ma umowe, firma w porzadku, wszystko bedzie dobrze. A tu goscie zamiast 25 m2 robia Ci 40 m2 antresoli i czego babo chcesz? :-?

Ja sie boje, ze mi z 40 m2 domku zrobia 20....tak to przynajmniej na zdjeciu wyglada :lol: :lol: :lol: :lol:

No nic, w sobote o polnocy bede na miejscu...jeszcze z walizka w reku zaczne po dzialce latac i miarka centymetry liczyc :lol: :lol: :lol:

Niestety. Czlowiek zaczyna budowac / remontowac to mu sie naiwnie wydaje, ze przeciez ma umowe, firma w porzadku, wszystko bedzie dobrze. A tu goscie zamiast 25 m2 robia Ci 40 m2 antresoli i czego babo chcesz? :-?

Ja sie boje, ze mi z 40 m2 domku zrobia 20....tak to przynajmniej na zdjeciu wyglada :lol: :lol: :lol: :lol:

No nic, w sobote o polnocy bede na miejscu...jeszcze z walizka w reku zaczne po dzialce latac i miarka centymetry liczyc :lol: :lol: :lol:

To tez mozliwe. Pierwsza rzecz, jaka u mnie zrobili to okna. Umawialam sie z szefem, ze mi sie beda otwierac odwrotnie, niz te, ktore tam byly wczesniej. Ekipa poszla, zaplacilam, patrze... :o :o :o Nozesz k&^^%a oczywiscie zle. :evil: :evil: :evil: Takich drobiazgow sa setki. :-?

Tego wlasnie bardzo sie obawiam....no ale teraz to sciany, cegly itp.....oprocz wymiarow i czy nie ma dziur (jak u Malki) to raczej nie mam czego sie obawiac :)

W przyszlym roku wykonczenia planuje....juz tutaj powoli urabiam szefa, ze bede pracowac z PL jeden tydzien w miesiacu w przyszle lato...jak sie da....wole zaplacic za samolot i hotel niz dwa razy kafle wymieniac czy sciany kuc i instalacje rozpruwac za zgubionym gniazdkiem....

:lol: :lol:

Oooooo to juz konczycie turne po Wyspie?

Oj to nerwowy czas przed Wami....pakowanie tu i rozpakowywanie tam :wink:

Bedzie dobrze!! Co nas nie zabije to nas wzmocni, jak ktos juz tutaj na forumie powiedzial :lol: :lol:

oj wiem że bedzie dobrze musi być dobrze i powiem ci szczerze ze juz sie tego doczekac nie umiem :lol: normalnie licze juz dni do wyjazdu :oops: :lol:

mayadaski, wpadłam zobaczyc co u ciebie "na budowie" słychac, a tam tylko ptaszki cwierkają :) Projekt masz fajny, choc jak go zaaranżujesz tak, jak ten weberowski to nabierze wyrafinowania i ciekawego smaczku. Bo bryła , to tylko bryła, ale co z nią dalej zrobimy to jest właśnie to, co albo budzi zachwyt, albo niesmak . Moim zdaniem , bomba :) Działkę masz niesamowitą, ale zakładam ,że widoki rekompensują wszystkie jej bolączki. W końcu miec widok na jezioro... Super :)

Hej Inez5!!

Noooo.... oprocz cwierkajacych ptaszkow cos tez sie dzieje - nie jest tak zle :wink: ...ja wiem ze mury jeszcze nie pna sie do gory, ale podstawy juz mam :lol: :lol:

Dopiero miesiac temu dostalismy pozwolenie na budowe, wiec i tak uwazam ze wszystko sie dzieje w zawrotnym tempie od tego momentu :lol: :lol:

Ptaszki to cwierkaly przez 2 i pol roku organizowania papierkologi :roll: :roll: :roll: ale wtedy nie smialam tez zalozyc dziennika :wink:

A Ty kometarznik bedziesz miala do swojej kaszubskiej chalupy?

Pozdrowienia,

Maja