malgos2 23.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Uwazaj... Ja tak zbudowalam antresole na odleglosc i skonczylo sie strasznymi nerwami. Czlowiek spokojniejszy w trakcie, za to pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Piekny widok, bardzo ciekawy projekt, fajne fotki ( które podkradłam ) Wpadłąm się przywitać i będę zostawiać tu swój ślad Trzymam kciuki za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Piekne podswietlenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.03.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A kradnij Zuzanka, kradnij Moze komus sie przyda Podswietlenia tez mi sie podobaja....ja na razie musze te sciany miec Malgos, czytalam o Twojej antresoli.....strach sie bac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Niestety. Czlowiek zaczyna budowac / remontowac to mu sie naiwnie wydaje, ze przeciez ma umowe, firma w porzadku, wszystko bedzie dobrze. A tu goscie zamiast 25 m2 robia Ci 40 m2 antresoli i czego babo chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.03.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Niestety. Czlowiek zaczyna budowac / remontowac to mu sie naiwnie wydaje, ze przeciez ma umowe, firma w porzadku, wszystko bedzie dobrze. A tu goscie zamiast 25 m2 robia Ci 40 m2 antresoli i czego babo chcesz? Ja sie boje, ze mi z 40 m2 domku zrobia 20....tak to przynajmniej na zdjeciu wyglada No nic, w sobote o polnocy bede na miejscu...jeszcze z walizka w reku zaczne po dzialce latac i miarka centymetry liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Niestety. Czlowiek zaczyna budowac / remontowac to mu sie naiwnie wydaje, ze przeciez ma umowe, firma w porzadku, wszystko bedzie dobrze. A tu goscie zamiast 25 m2 robia Ci 40 m2 antresoli i czego babo chcesz? Ja sie boje, ze mi z 40 m2 domku zrobia 20....tak to przynajmniej na zdjeciu wyglada No nic, w sobote o polnocy bede na miejscu...jeszcze z walizka w reku zaczne po dzialce latac i miarka centymetry liczyc To tez mozliwe. Pierwsza rzecz, jaka u mnie zrobili to okna. Umawialam sie z szefem, ze mi sie beda otwierac odwrotnie, niz te, ktore tam byly wczesniej. Ekipa poszla, zaplacilam, patrze... Nozesz k&^^%a oczywiscie zle. Takich drobiazgow sa setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.03.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Tego wlasnie bardzo sie obawiam....no ale teraz to sciany, cegly itp.....oprocz wymiarow i czy nie ma dziur (jak u Malki) to raczej nie mam czego sie obawiac W przyszlym roku wykonczenia planuje....juz tutaj powoli urabiam szefa, ze bede pracowac z PL jeden tydzien w miesiacu w przyszle lato...jak sie da....wole zaplacic za samolot i hotel niz dwa razy kafle wymieniac czy sciany kuc i instalacje rozpruwac za zgubionym gniazdkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale tych wymiarow pilnuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.03.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale tych wymiarow pilnuj. O Panu Mezu mowisz? A Ty swoich innych wymiarow pilnujesz? Od Ciebie patent wezme.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale tych wymiarow pilnuj. O Panu Mezu mowisz? Nie, o Twojej chalupce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.03.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale tych wymiarow pilnuj. O Panu Mezu mowisz? Nie, o Twojej chalupce. No i wyszlo, ze ja o jednym tylko... Ide sie wyspowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Tak to jest w katolickim kraju z wysokim przyrostem naturalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam bardzo ciekawy macie projekcik domku taki inny niespotykany bede wam kibicowac i życze powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzieki Jessi!! Mam nadzieje, ze Tobie papierkologia nie zajmie tak dlugo jak nam Takie uroki budowania na odleglosc:lol: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 też mam taką wielką nadzieję tym bardziej że my już wracamy do Polski raczej na stałe w czerwcu i juz wszystkiego dopilnujemy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oooooo to juz konczycie turne po Wyspie? Oj to nerwowy czas przed Wami....pakowanie tu i rozpakowywanie tam Bedzie dobrze!! Co nas nie zabije to nas wzmocni, jak ktos juz tutaj na forumie powiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oooooo to juz konczycie turne po Wyspie? Oj to nerwowy czas przed Wami....pakowanie tu i rozpakowywanie tam Bedzie dobrze!! Co nas nie zabije to nas wzmocni, jak ktos juz tutaj na forumie powiedzial oj wiem że bedzie dobrze musi być dobrze i powiem ci szczerze ze juz sie tego doczekac nie umiem normalnie licze juz dni do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 26.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 mayadaski, wpadłam zobaczyc co u ciebie "na budowie" słychac, a tam tylko ptaszki cwierkają Projekt masz fajny, choc jak go zaaranżujesz tak, jak ten weberowski to nabierze wyrafinowania i ciekawego smaczku. Bo bryła , to tylko bryła, ale co z nią dalej zrobimy to jest właśnie to, co albo budzi zachwyt, albo niesmak . Moim zdaniem , bomba Działkę masz niesamowitą, ale zakładam ,że widoki rekompensują wszystkie jej bolączki. W końcu miec widok na jezioro... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.03.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Hej Inez5!! Noooo.... oprocz cwierkajacych ptaszkow cos tez sie dzieje - nie jest tak zle ...ja wiem ze mury jeszcze nie pna sie do gory, ale podstawy juz mam Dopiero miesiac temu dostalismy pozwolenie na budowe, wiec i tak uwazam ze wszystko sie dzieje w zawrotnym tempie od tego momentu Ptaszki to cwierkaly przez 2 i pol roku organizowania papierkologi ale wtedy nie smialam tez zalozyc dziennika A Ty kometarznik bedziesz miala do swojej kaszubskiej chalupy? Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts