mayadaski 20.05.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Nie u Ciebie - w wątku "Łazienki nasze" jest piękna biała łazienka - wydawało mi się, że ma tylko pomalowane ściany. aaaaaa;) juz doczytalam, bo sama tam polazlam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hejka Majeczka Wlasnie przeczytalam Twoj ostatni wpis w dzienniku dotyczacy ogrodzenia ........ Kurcze Kochana tak to jest jak czlowiek musi zdac sie na kogos i " nie ma kontroli " nad sytuacja .... . U mnie powstala wyrwa w drodze ( konieczna stala sie naprawa .... no bo jak tu przejezdzac na budowe kiedy drogi brak ) . Oczywiscie kolejny nieprzewidziany wydatek bez mozliwosci kontroli ...... Sasiad kupil jakies dreny , geowloknine , ktos tam przywiozl kamien ( 2 wywrotki ponoc kosztowaly 1250 zl. ) ....... No coz takie to uroki budowania na odleglosc . Trzymam kciuki za Wasze wykanczanie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.05.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Hej! Hej Gwozdzik! Hejka Majeczka Wlasnie przeczytalam Twoj ostatni wpis w dzienniku dotyczacy ogrodzenia ........ Kurcze Kochana tak to jest jak czlowiek musi zdac sie na kogos i " nie ma kontroli " nad sytuacja .... . U mnie powstala wyrwa w drodze ( konieczna stala sie naprawa .... no bo jak tu przejezdzac na budowe kiedy drogi brak ) . Oczywiscie kolejny nieprzewidziany wydatek bez mozliwosci kontroli ...... Sasiad kupil jakies dreny , geowloknine , ktos tam przywiozl kamien ( 2 wywrotki ponoc kosztowaly 1250 zl. ) ....... No coz takie to uroki budowania na odleglosc . Trzymam kciuki za Wasze wykanczanie domku Hej Edyto! nestety budowanie na odleglosc ma tez swoje uroki:cool:...sama wiesz najlepiej. Mnie najbardziej meczy w dolku, ze nie moge saobie poszukac i porownac uslugi/ceny innych wykonawcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Gratuluję bo tu się cos nie chwalisz,a jest czego gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tez gratuluje kujonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.05.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Gratuluję bo tu się cos nie chwalisz,a jest czego gratulować aaaaa....dziekuje bardzo:oops: ...ostatnio mnie tesciowa rozwalila....a na tych studiach w Irlandii to musisz Ulisses'a po angielsku czy po irlandzku studiowac?? ....mamo, ja studiuje zazadzanie firma (business management) nie literature...w Polsce tez bankowosc studiowalam, a nie Mickiewicza;) rany...Malka, jak sie ciesze ze to juz koncowka....tylko praca mi zostala:D ...4 lata to jednak dlugo jak sie ma dzieci, rodzine, prace na caly etat...i budowe na odleglosc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.05.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tez gratuluje kujonie Marto, raczej dzieciole:D:D:D dzieki wielkie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Witam wpadłam w odwiedzinki jak zobaczylam twoją skarpe to ja juz chyba przestanę narzekac na mój spadek własnie robimy ogrodzenie i przygladałam się twojemu:) jak wy sobie poradziliście to i ja musze sie z tymi spadkami uporac a tak z ciekawości zapytam ile metrów ogrodzenia macie bo ciekawi mnie cena . Edytowane 26 Maja 2010 przez aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Gratuluję bo tu się cos nie chwalisz,a jest czego gratulować Ja tez, ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam wpadłam w odwiedzinki jak zobaczylam twoją skarpe to ja juz chyba przestanę narzekac na mój spadek własnie robimy ogrodzenie i przygladałam się twojemu:) jak wy sobie poradziliście to i ja musze sie z tymi spadkami uporac a tak z ciekawości zapytam ile metrów ogrodzenia macie bo ciekawi mnie cena . Hej Aguleczko! Witaj! Noooo..troche tego spadku mam;) Nie pamietam dokladnie jak dlugie jest to ogrodzenie bo ostatni raz mierzylismy je na szybko w pazdzierniku, ale tam bylo okolo 25 m +/- 2 metry. Dokladnych pomiarow pana od plotu nie znam. Brama bedzie sie skladala z 4 elementow, gdyz zadne dlugie skrzydlo nie wchodzilo w gre przy naszym spadku i trzeba bylo ja polamac w harmonijke na pare elementow - nie wiem jaki to ma wplyw na cene powiem szczerze:eek: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja tez, ja tez. Dzieki wielkie Malgos!! Wlasnie pracuje nad lista pytan do mojego research... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.05.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hej Aguleczko! Witaj! Noooo..troche tego spadku mam;) Nie pamietam dokladnie jak dlugie jest to ogrodzenie bo ostatni raz mierzylismy je na szybko w pazdzierniku, ale tam bylo okolo 25 m +/- 2 metry. Dokladnych pomiarow pana od plotu nie znam. Brama bedzie sie skladala z 4 elementow, gdyz zadne dlugie skrzydlo nie wchodzilo w gre przy naszym spadku i trzeba bylo ja polamac w harmonijke na pare elementow - nie wiem jaki to ma wplyw na cene powiem szczerze:eek: Maja U mnie jest cos ok 54 mb ogrodzenia jakoś tak za robociznę Panowie chcą 4500 zł beton tak oszacowaliśmy na 6 tys i chyba uda nam się w tym zmieścić przesła wyszły nas 6 tys 30 słupków 8 grubość ścianki 4 to koszt ok 2 tys tak myślę że w 20 tysiącach się powinniśmy zmieścić z płytami do szalunków gwożdziami itd... a potem za jakiś czas będziemy myśleć czym to obłożyć , a czy ty wiesz co pójdzie na ten murek potem tynk, marmolit czy kamień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 hmmm. czyli u mnie robocizna wyszla duzo za utrudnienia terenu:cool: ...rany ...tak daleko to ja jeszcze nie jestem myslami co pojdzie na ten beton....:eek: na razie kombinuje jak zaplacic za to co juz jest;)...na nowe pomysly jeszcze nie mam czasu, a zdecydowanie pieniedzy:D. Najpierw musze zagospodarowac skarpe od wejscia do plotu i bramy, by potem zobaczyc ile z tego betonu bedzie wystalalo nad ziemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ... ja też gratuluję ! PS. Bardzo mi się podoba zdjęcie, które u mnie wkleiłaś ... bardzo ... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Maja, tak sobie pomyslalam, ze ta piosenka bardzo oddaje i moj i Twoj stan ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 28.05.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 hmmm. czyli u mnie robocizna wyszla duzo za utrudnienia terenu:cool: ...rany ...tak daleko to ja jeszcze nie jestem myslami co pojdzie na ten beton....:eek: na razie kombinuje jak zaplacic za to co juz jest;)...na nowe pomysly jeszcze nie mam czasu, a zdecydowanie pieniedzy:D. Najpierw musze zagospodarowac skarpe od wejscia do plotu i bramy, by potem zobaczyc ile z tego betonu bedzie wystalalo nad ziemie... U mnie tez najpierw nastąpi ukształtowanie terenu i posadzenie czegoś zielonego a murek to pewnie plany na przyszły rok ale już teraz obmyślam w co go ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Maja, tak sobie pomyslalam, ze ta piosenka bardzo oddaje i moj i Twoj stan ducha. :D:D I will be better prepared... ....a ostatni werset bezbledny:D:D...oh, jak sie pod nim podpisuje:yes: Malgos traflias w samo sedno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ... ja też gratuluję ! PS. Bardzo mi się podoba zdjęcie, które u mnie wkleiłaś ... bardzo ... Dzięki Dziekuje bardzo i prosze bardzo:D tataj tez na poprzedniej stronie pare wstawialm wczesniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 U mnie tez najpierw nastąpi ukształtowanie terenu i posadzenie czegoś zielonego a murek to pewnie plany na przyszły rok ale już teraz obmyślam w co go ubrać :D Kochana, tak daleko na przod to ja nie mysle...siwych wlosow mi wystarczy od myslenia tylko co bedzie za miesiac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts