Edyta M 31.05.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.06.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Edyto! dzieki za przystojniaka;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.06.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Edyto! dzieki za przystojniaka;) :D Prosze bardzo to z okazji DNIA DZIECKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Hejka Majeczko Milego weekendu .... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.06.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 hej, hej, a gdzie wojażujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Prosze bardzo to z okazji DNIA DZIECKA ooooo rany!! zapomnialam o dniu dziecka:o Hejka Majeczko Milego weekendu .... Buziaki I jak tam po weekendzie? U nas byla piekna pogoda, az trudno bylo sie skupic nad ksiazkami:bash: hej, hej, a gdzie wojażujesz? Hej Sure, nigdzie nie wojazuje....siedze plasko i pisze prace. Musze miec draft skonczony na 21 czrewca wiec zasuwam. Na forum wole nie wchodzic bo strasznie wciaga i niewiadomo gdzie 2 godziny uciekaja:D Organizujemy tez z Panem Mezem kase dla Kuzyna...polowe z 60 tys PLN juz mamy splacona. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu splacimy reszte rachunku...wtedy odsapne i troche sie zrelaksuje:D Niestety moj samochod ciezko jest sprzedac....za to Pan Maz ma jakas zlota reke do swojego...3 miesiace temu sprzedal swoja pieknosc i dostal w rozliczeniu jezdzidlo i kase. W tym samym dniu oglosil na sprzedaz swoje jezdzidlo i moj samochod....jezdzidlo poszlo w 3 dni - z czego bardzo sie cieszymy, bo to znowu jest pare groszy mniej do splacenia rachunku, a na moj samochod nie ma odzewu.....znaczy sie byl jeden marzyciel:cool: Troche mi zal Pana Meza i strasznie sie wstydze.....to byl moj pomysl budowania na Kaszubach, a On najbardziej cienko na tym wyszedl.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.06.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Pocieszam, że teraz są bardzo dobre przeliczniki walutowe, bo zloty zleciał na łeb (co mnie martwi). Zazdroszczę Wam, że budujecie za gotówkę (wiem, wiem, to tylko ten domek, ale zawsze). Chyba dam sobie szanse i zagram w lotto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kurs Euro jest dla nas zbawienny...zawsze te 1000 Euro na wiecej starczy;) tez sie ciesze...tylko ze trzeba najpierw cos miec by przeliczac;) a my juz jestesmy na etapie skrobania:D:DWiem, ze to moze tylko domek, ale tez i domek;) gdyz wszystko jest zakladane jak w normalnym domu....jedynie mnie pociesza, ze nie musze miec wykonczone wszystko na teraz zaraz:D w Lotto tez probuje...a moze i na jakas ville w Prowansji starczy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.06.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witaj Faktycznie idziemy w podobną stronę, z tym, że przez Ciebie znów mi się mój dom wydaje brzydszy niż jest i znów zaczynam żałować, że nie wzięłam matowych luksferów Masz rewelacyjne wnętrza, w dodatku "zdalnie sterowane" - a ja mieszkając 10km od budowy nie ustrzegłam się niedoróbek i błędów. Gratuluję P.S. Ogrodzenie też będę miała z kątowników Tylko słupki okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witaj Famelio,dziekuje za pochwaly...mam nadzieje, ze nie bede rozczarowana jak zobacze na zywo, bo zdalne sterowanie ma to do siebie, ze zdjecia klamia:D:DJa tez tak mam...jak gdzies ide do innego dziennika to bardziej mi sie podoba niz u mnie samej:yes: to chyba taka przypodlosc forumowa:DJa np. patrzac na Twoje luksfery zaluje, ze moze nie wzielismy grafitowych zamiast bialych...takze ciagle bija sie z myslami, czy dobrze zrobilam, ze spanikowalam i dalam na dole bezowy Affron...moze grafitowy nie bybby za ciemny? ah....trzeba machnac reka czasami;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.06.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Chyba, faktycznie trzeba brać pewne rzeczy "na miękko" żeby nie oszaleć od namiaru opcji. Ale ja na razie nie potrafię. A co do luksferów - nie żałuj. Matowe są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Maja, najwyzej zmienisz. Na zywo rzeczy najczesciej wygladaja lepiej, wiec luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 10.06.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 super domek i całość zapowiada się rewelacyjnie..Życzymy dużo cierpliwości, dobrych robotników i szybkiego uwieńczenia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Maja, najwyzej zmienisz. Na zywo rzeczy najczesciej wygladaja lepiej, wiec luz. Pewnie;) tylko po co;) fajnie by bylo trafic za pierwszym razem:D ale ja sie pocieszam, ze tyle osob budujacych jest na miejscu i tez nie dokonca maja na 100% wiec moja lokalizacja geograficzna az tak bardzo nie ma na to wplywu...bardziej meczy ze nie moge sobie tego wyszystkiego pomacac:D:D tak czesto jak Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A kiedy wpadasz do nas tak w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A kiedy wpadasz do nas tak w ogole? Malgos...chcialabym:cool: myslalam, by przyjechac w sierpniu po zlozeniu pracy na uniwersytecie, bo wtedy urlop mi sie nalezy na 200% ale Pan Maz przebakuje, ze raczej w tym czasie moze nie dostac urlopu, bo inni u Niego w pracy sie juz wczesniej okreslili na ten czas....zostalo mi tylko 9 dni urlopu na ten rok, wiec musze ostroznie je rozplanowac. Niestety szkola polknela calkiem sporo z mojego wolnego, wiec z utesknieniem czekam na przyszly rok, gdy urlop bedzie urlopem, a nie zasuwaniem na uczelnie;) Teraz tak na 60% pasuje nam, ze przyjedziemy pod koniec pazdziernika, gdy chlopcy beda mieli przerwe w szkole na Halloween. Starszy syn idzie od wczesnia do szkoly sredniej, wiec nie mozemy Go tak wyciagac kiedy nam sie chce ze szkoly...w podstawowce czlowiek bardziej oko przymykal:cool: Tak wogole to bedzo chce wpasc:D ale jeszcze nie wiem kiedy.... ....rany...ale mnie dzisiaj glowa boli....wczoraj mielismy nasza 15 rocznice slubu i dzisiaj cierpie, bo o jeden kieliszek szampana za duzo wypilam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 O, to gratulacje. Co tam glowa, wazne, ze rocznica huczna byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 O, to gratulacje. Co tam glowa, wazne, ze rocznica huczna byla. dzieki, dzieki... W pracy dzisiaj ledwo pion trzymam:sleep::sick: no nic...to raz do roku i nie wiadomo czy bedzie nastepna...bo moze mi sie chlop znudzi, a moze wezme sobie mlodszego, a moze poszli do lasu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.06.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Gratuluję Kryształowe gody to bardzo piękny staż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No weeeeeeeeez, na pewno Ci sie nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts