mayadaski 11.06.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Gratuluję Kryształowe gody to bardzo piękny staż Dziekuje Famelio! Wiem jedno, ze szybko zlecialo:D:D No weeeeeeeeez, na pewno Ci sie nie znudzi. pewnie, ze nie!! Musze sie troche podroczyc;) Dobry chlop mi sie trafil. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 To mowisz, ze dopiero pod koniec pazdziernika? Kanal nooo. A ja myslalam, ze Ci sie wprosze juz w te wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tez bym tak chciala:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.06.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Chcieć, to móc (jak mówi stare powiedzenie, niestety, nie wyjaśnia, jak?)! Również moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Chcieć, to móc (jak mówi stare powiedzenie, niestety, nie wyjaśnia, jak?)! Również moje gratulacje. Pan Maz sie dasa, gdy mowie ze moze sama z chlopakami pojate, bo On tez by chcial... Dziekuje za gratulacje....ide do domu glowe leczyc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.06.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A ja dla odmiany idę "na miasto", stąd to cala wyprawa jest. Mam nadzieję, że Sopotu nie zalało?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dziekuje Famelio! Wiem jedno, ze szybko zlecialo:D:D pewnie, ze nie!! Musze sie troche podroczyc;) Dobry chlop mi sie trafil. :D GRATULKI! Nam w tym roku stuknęła dwudziestka i zupełnie nie wiem jak to możliwe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.06.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A ja dla odmiany idę "na miasto", stąd to cala wyprawa jest. Mam nadzieję, że Sopotu nie zalało?... i jak sie wypad udal? Dzisiaj widzialam zdjecia na GW z Gdanska....ale wichura...az strach sie bac!!! GRATULKI! Nam w tym roku stuknęła dwudziestka i zupełnie nie wiem jak to możliwe??? WOW Rasiu, piekna rocznica!! Nam sie marzy by ta okragla zrobic u nas na skarpie, z rodzina, winem i wspanialymi polskimi przekaskami, jak sledzie w smietanie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 i jak sie wypad udal? Dzisiaj widzialam zdjecia na GW z Gdanska....ale wichura...az strach sie bac!!! Wypad udał się fajnie, w Sopocie na Monciaku już pełnia sezonu, spędziliśmy miły wieczór z naszymi znajomymi (na marginesie - Brytyjczycy ) znowu mam mocne postanowienie,żeby odświeżyć swój angielski! ...a ja też miałam niedawno 20 rocznicę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 :hug:Hejka Majeczko Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.06.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 WOW Rasiu, piekna rocznica!! Nam sie marzy by ta okragla zrobic u nas na skarpie, z rodzina, winem i wspanialymi polskimi przekaskami, jak sledzie w smietanie:D:D Hej MAya!:D My swoją obchodziliśmy też na skarpie;) ... alpejskiej... bo w styczniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.06.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wypad udał się fajnie, w Sopocie na Monciaku już pełnia sezonu, spędziliśmy miły wieczór z naszymi znajomymi (na marginesie - Brytyjczycy ) znowu mam mocne postanowienie,żeby odświeżyć swój angielski! ...a ja też miałam niedawno 20 rocznicę! jak chcesz szlifowac angielski moge Ci moje dzieci na wakacje podrzucic? Im sie troche szlifow w polskim by przydalo:D :hug:Hejka Majeczko Buziaczki Hej Edyto...Twoj dziennik sie bardzo dlugasny zaczyna robic...znaczy ze robota wre!! Tak trzymac:D:D Hej MAya!:D My swoją obchodziliśmy też na skarpie ... alpejskiej... bo w styczniu Tez piekna skarpa, ta alpejska....ale moja kaszubska jest najpiekniejsza pomimo tylu mankamentow....bo moja;) Nowy tydzien trzeba zaczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 14.06.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cześć Maju! Spóźnione Gratulki Nam też stuknie w tym roku 15, tyle że nie od ślubu. Tyle czasu jesteśmy razem i tą rocznicę zawsze obchodzimy Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 jak chcesz szlifowac angielski moge Ci moje dzieci na wakacje podrzucic? Im sie troche szlifow w polskim by przydalo:D Hehe, czemu nie? Choć to mogłoby skończyć się tym, że szlifowałabym polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hejka Majeczko no tak dllllllllllllugasny ten moj dziennik zaczyna sie robic , bo wlasciwie to foto-dziennik . Niech ZDJECIA PRZEMOWIA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.06.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć Maju! Spóźnione Gratulki Nam też stuknie w tym roku 15, tyle że nie od ślubu. Tyle czasu jesteśmy razem i tą rocznicę zawsze obchodzimy Pozdrowionka:) Hej milek, dzieki wielkie!! :DTo tez ladna rocznice masz w tym roku My razem jestesmy 18 lat.... nie wiem gdzie te lata leca, bo czlowiek ciagle mlody:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.06.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hejka Majeczko no tak dllllllllllllugasny ten moj dziennik zaczyna sie robic , bo wlasciwie to foto-dziennik . Niech ZDJECIA PRZEMOWIA !!!!!! Hej Edyto, Na poczatku mnie tez kusilo by wlepiac kazde zdjecie z kazda dodana cegla...po czasie mi zapal przygasl;) i z 70 zdjec ktore dostalam ostatnio wkleilam tylko pare.....w tamtym roku ekscytowalam sie zupelnie tak samo jak Ty:D:D bo to jest frajda niesamowita, gdzy widzi sie ze w koncu papierkologia skonczona i dom w realu zaczyna nabierac ksztaltow:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.06.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hehe, czemu nie? Choć to mogłoby skończyć się tym, że szlifowałabym polski! Mlodszy by Ci nie pozwolil:D:D Rozumie bestia dosyc duzo po polsku, ale odpowiada tylko po angielsku...z sensem, ale po angielsku....jak Mu sie nie chce lub gdy ma zly dzien, to tylko rzuci, ze cie nie rozumie i zasuwa dalej po angielsku....jak Go wkurze to mi irlandzkim zaczyna zajezdzac...a to juz wtedy smieszne dla mnie nie jest, bo ja znam tylko pare slow... takie rzeczy jak posprzataj swoj pokoj to trzeba powtarzac po polsku i po angielsku w tym samym czasie, bo wtedy ma kompletna blokade na jezyk polski;) tzw. rozumienie wyrywkowe:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.06.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej milek, dzieki wielkie!! :DTo tez ladna rocznice masz w tym roku My razem jestesmy 18 lat.... nie wiem gdzie te lata leca, bo czlowiek ciagle mlody:D:D Maja Ja się dałam poderwać mojemu mężowi jeszcze jako nastolatka... I od tego dnia jesteśmy razem Rocznicy ślubu nie obchodzimy - czasem ktoś dzwoni z życzeniami, a tu konsternacja - z jakiej to okazji? - bo naszą rocznicą jest dzień poznania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A my mamy rocznicę ślubu i rocznicę poznania w jednym dniu Tak sobie wymyśliliśmy, a co! Rocznica poznania 12, a ślubu 7, za niecały miesiąc. Spóźnione życzenia, Maju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts