Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuje Famelio! Wiem jedno, ze szybko zlecialo:D:D

pewnie, ze nie!! Musze sie troche podroczyc;) Dobry chlop mi sie trafil.:yes:

:D:D

GRATULKI! :D

Nam w tym roku stuknęła dwudziestka i zupełnie nie wiem jak to możliwe???:rolleyes:

A ja dla odmiany idę "na miasto", stąd to cala wyprawa jest. Mam nadzieję, że Sopotu nie zalało?... :rolleyes:

i jak sie wypad udal? Dzisiaj widzialam zdjecia na GW z Gdanska....ale wichura...az strach sie bac!!!:eek:

GRATULKI! :D

Nam w tym roku stuknęła dwudziestka i zupełnie nie wiem jak to możliwe???:rolleyes:

WOW Rasiu, piekna rocznica!! Nam sie marzy by ta okragla zrobic u nas na skarpie, z rodzina, winem i wspanialymi polskimi przekaskami, jak sledzie w smietanie:D:D

i jak sie wypad udal? Dzisiaj widzialam zdjecia na GW z Gdanska....ale wichura...az strach sie bac!!!:eek:

Wypad udał się fajnie, w Sopocie na Monciaku już pełnia sezonu, spędziliśmy miły wieczór z naszymi znajomymi (na marginesie - Brytyjczycy ;) )

znowu mam mocne postanowienie,żeby odświeżyć swój angielski! :rolleyes:

...a ja też miałam niedawno 20 rocznicę! :D

WOW Rasiu, piekna rocznica!! Nam sie marzy by ta okragla zrobic u nas na skarpie, z rodzina, winem i wspanialymi polskimi przekaskami, jak sledzie w smietanie:D:D

Hej MAya!:D

My swoją obchodziliśmy też na skarpie;) ... alpejskiej... bo w styczniu:D

Wypad udał się fajnie, w Sopocie na Monciaku już pełnia sezonu, spędziliśmy miły wieczór z naszymi znajomymi (na marginesie - Brytyjczycy ;) )

znowu mam mocne postanowienie,żeby odświeżyć swój angielski! :rolleyes:

...a ja też miałam niedawno 20 rocznicę!

jak chcesz szlifowac angielski moge Ci moje dzieci na wakacje podrzucic? ;) Im sie troche szlifow w polskim by przydalo:D

:hug:Hejka Majeczko

Buziaczki

Hej Edyto...Twoj dziennik sie bardzo dlugasny zaczyna robic...znaczy ze robota wre!! :D Tak trzymac:D:D

Hej MAya!:D

My swoją obchodziliśmy też na skarpie ... alpejskiej... bo w styczniu

Tez piekna skarpa, ta alpejska....ale moja kaszubska jest najpiekniejsza pomimo tylu mankamentow....bo moja;)

Nowy tydzien trzeba zaczac...:D

Cześć Maju! Spóźnione Gratulki :D

Nam też stuknie w tym roku 15, tyle że nie od ślubu. Tyle czasu jesteśmy razem :cool: i tą rocznicę zawsze obchodzimy :yes:

Pozdrowionka:)

Hej milek, dzieki wielkie!! :DTo tez ladna rocznice masz w tym roku :D My razem jestesmy 18 lat....:cool: nie wiem gdzie te lata leca, bo czlowiek ciagle mlody:D:D

Maja

Hejka Majeczko no tak dllllllllllllugasny ten moj dziennik zaczyna sie robic , bo wlasciwie to foto-dziennik .

Niech ZDJECIA PRZEMOWIA !!!!!!:D

Hej Edyto,

Na poczatku mnie tez kusilo by wlepiac kazde zdjecie z kazda dodana cegla...po czasie mi zapal przygasl;) i z 70 zdjec ktore dostalam ostatnio wkleilam tylko pare.....w tamtym roku ekscytowalam sie zupelnie tak samo jak Ty:D:D bo to jest frajda niesamowita, gdzy widzi sie ze w koncu papierkologia skonczona i dom w realu zaczyna nabierac ksztaltow:D

Hehe, czemu nie? Choć to mogłoby skończyć się tym, że szlifowałabym polski! ;)

Mlodszy by Ci nie pozwolil:D:D Rozumie bestia dosyc duzo po polsku, ale odpowiada tylko po angielsku...z sensem, ale po angielsku....jak Mu sie nie chce lub gdy ma zly dzien, to tylko rzuci, ze cie nie rozumie i zasuwa dalej po angielsku....jak Go wkurze to mi irlandzkim zaczyna zajezdzac...a to juz wtedy smieszne dla mnie nie jest, bo ja znam tylko pare slow...

takie rzeczy jak posprzataj swoj pokoj to trzeba powtarzac po polsku i po angielsku w tym samym czasie, bo wtedy ma kompletna blokade na jezyk polski;) tzw. rozumienie wyrywkowe:D:D

Hej milek, dzieki wielkie!! :DTo tez ladna rocznice masz w tym roku :D My razem jestesmy 18 lat....:cool: nie wiem gdzie te lata leca, bo czlowiek ciagle mlody:D:D

Maja

Ja się dałam poderwać mojemu mężowi jeszcze jako nastolatka...:oops::-P I od tego dnia jesteśmy razem :D

Rocznicy ślubu nie obchodzimy - czasem ktoś dzwoni z życzeniami, a tu konsternacja - z jakiej to okazji? - bo naszą rocznicą jest dzień poznania się ;):cool: