Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Źle nie będzie, duże nie jest, wkomponujesz jakoś ;) Tylko musisz teraz pilnować zakupów mężowskich, bo jeszcze się rozkręci i jakieś większe gabaryty w niepożądanym stylu przytaszczy... :rolleyes:

i tego sie troche obawiam, ale cale szczescie tez planuje razem ze mna wyjaz do IKEA a tam latwo bedzie Go upilnowac....chociaz jak wrocil z tutejszego store'u z tym zestawem lazienkowym to stwierdzil, ze widzial tam tez ladne talerze...troche pobladlam...;)

Co prawda zestaw trochę nie w stylu, ale ładniutki! :)

Ostatnio byli u nas dawno nie widziani znajomi. Przywieźli prezent z okazji nowego domu, ale nawet go nie pokazali, bo stwierdzili, ze jest w innym stylu i nie pasuje! No normalnie bez sensu, przecież bym go nie wyrzuciła... :rolleyes: ;)

Ale przynajmniej praktyczni byli;) bo wiedzieli ze by w szafie na dnie wyladowal:D:D

Ja niestety tak nie moge zrobic bo Malzonek bedzie patrzyl na rece;)

Pieknosci pokazujesz. ;) Bedziesz miala eklektyczny dom. :p

eeeee...a czy Ty mnie czasem nie obrazasz? :D:D:D

do stylu eklektycznego to trzeba miec wyczucie i to cos takiego w duszy, bo inaczej balagan wyjdzie....ja tego czegos nie mam...dlatego trzese porami co mi wyjdze;)

ee... a na komenty Małżonek nie patrzy?? ;)

Pan Maz na forum wcale nie patrzy...nie jest fanem takich portali chociaz konto na fb sam mi zalozyl:rolleyes: .....ale jak sie zastanowic to wygooglowac zawsze moze....;)

• 2 weeks później...