milek1719500956 10.08.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Źle nie będzie, duże nie jest, wkomponujesz jakoś Tylko musisz teraz pilnować zakupów mężowskich, bo jeszcze się rozkręci i jakieś większe gabaryty w niepożądanym stylu przytaszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Co prawda zestaw trochę nie w stylu, ale ładniutki! Ostatnio byli u nas dawno nie widziani znajomi. Przywieźli prezent z okazji nowego domu, ale nawet go nie pokazali, bo stwierdzili, ze jest w innym stylu i nie pasuje! No normalnie bez sensu, przecież bym go nie wyrzuciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Źle nie będzie, duże nie jest, wkomponujesz jakoś Tylko musisz teraz pilnować zakupów mężowskich, bo jeszcze się rozkręci i jakieś większe gabaryty w niepożądanym stylu przytaszczy... i tego sie troche obawiam, ale cale szczescie tez planuje razem ze mna wyjaz do IKEA a tam latwo bedzie Go upilnowac....chociaz jak wrocil z tutejszego store'u z tym zestawem lazienkowym to stwierdzil, ze widzial tam tez ladne talerze...troche pobladlam... Co prawda zestaw trochę nie w stylu, ale ładniutki! Ostatnio byli u nas dawno nie widziani znajomi. Przywieźli prezent z okazji nowego domu, ale nawet go nie pokazali, bo stwierdzili, ze jest w innym stylu i nie pasuje! No normalnie bez sensu, przecież bym go nie wyrzuciła... Ale przynajmniej praktyczni byli;) bo wiedzieli ze by w szafie na dnie wyladowal:D:D Ja niestety tak nie moge zrobic bo Malzonek bedzie patrzyl na rece;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Pieknosci pokazujesz. Bedziesz miala eklektyczny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ale przynajmniej praktyczni byli;) bo wiedzieli ze by w szafie na dnie wyladowal:D:D Ja niestety tak nie moge zrobic bo Malzonek bedzie patrzyl na rece;) ee... a na komenty Małżonek nie patrzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Pieknosci pokazujesz. Bedziesz miala eklektyczny dom. eeeee...a czy Ty mnie czasem nie obrazasz? :D:D do stylu eklektycznego to trzeba miec wyczucie i to cos takiego w duszy, bo inaczej balagan wyjdzie....ja tego czegos nie mam...dlatego trzese porami co mi wyjdze;) ee... a na komenty Małżonek nie patrzy?? Pan Maz na forum wcale nie patrzy...nie jest fanem takich portali chociaz konto na fb sam mi zalozyl:rolleyes: .....ale jak sie zastanowic to wygooglowac zawsze moze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Pan Maz wlasnie zasadzil mi w ogrodzie: ja nie moge miec roz i innych pieknych kwiatow.....mam co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tez mialam mucholowke, ale mi zdechla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tez by mi się przydała, a jeszcze lepiej komarołówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tez mialam mucholowke, ale mi zdechla... nie karmilas odpowiednio? Za malo much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Lapalam jej, wiec moze wlasnie za duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hej Przyszłam się pochwalić, ze wyjeżdżamy na wakacje w Wasze okolice. Ale tam jest pięknie, już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Hej Przyszłam się pochwalić, ze wyjeżdżamy na wakacje w Wasze okolice. Ale tam jest pięknie, już się nie mogę doczekać Hej Minkapinka! Wakacje? Super!! A jakie okolice masz na mysli? Kaszuby czy Leinster? Ja niestety mam rozdwojenie jazni i obie sa "moje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.08.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Kaszuby oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Kaszuby oczywiście no ba!! A ktore? Na Norde jedziesz czy do nas Borowiakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jedziemy do Charzyków, ale będziemy się przemieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jedziemy do Charzyków, ale będziemy się przemieszczać. To bedziesz w Zaborskim u nas jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ...i jak tam, plan wizyty już opracowany? (i od razu napiszę, że się nie wolno wymigiwać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ...i jak tam, plan wizyty już opracowany? (i od razu napiszę, że się nie wolno wymigiwać) absolutnie nie zamierzam;) przymierzam sie do IKEA w Gdansku...bede sie usmiechac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.08.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 absolutnie nie zamierzam;) przymierzam sie do IKEA w Gdansku...bede sie usmiechac:) O, to bardzo blisko mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts