inez5 27.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ...i pewnie jestes teoretycznie wykuta "na blachę "po dwu letnim studiowaniu tematyki murarki itp Wyczytałam ,ze wkrótce wylądujesz na naszym pięknym Rębiechowie w celu inspekcji na budowie - słusznie, pańskie oko konia tuczy, jak wiadomo (nawet jeśli pan specjalnie sie na koniach nie zna ) Co do komentarzy do mojej chałupki, to nie zamierzam miec komentarznika Jak napisalam w pierwszym poście- wolę komentarze w dzienniku. Wtedy mam szansę na odpowiadanie na nie, a w komentarzach pewnie bym sie pogubiła ))) A poza tym mam mało czasu na obsługę dwóch tematów. Jeśli masz jakies pytania i komentarze to nie krępuj się tylko zapraszam do dziennika. Będzie mi bardzo miło Cię tam gościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.03.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Na murarce sie ciagle nie znam - to zostawiam fachowcom Zreszta i tak buduje na odleglosc - na nic mi by to sie nie przydalo A przyjezdzam tylko dlatego, ze od lipca tamtego roku nie bylam na Kaszubach, a tu sie tyyyyyle wydarzylo!! Mamy pozwolenie, wiec chcialabym tylko obgadac elementy estetyczne budowy...kolor okien, dachu...plan robot: co w tym roku, a co pozniej, kiedy placimy i jak....wiadomo, jak sie siedzi twarza w twarz to latwiej sie o takich rzeczach dyskutuje, niz przez telefon....tym bardziej, ze budowlancy juz sie zabrali za wycinanie czego popadnie z mojej dzialki razem z kempingiem, a ja bym chciala troche zieleni uchowac Obawiam sie ze jak przyjade latem na wakacje, to juz guzik z moich porzeczek zostanie i okna beda pomaranczowe zamiast grafitowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kaz im robic zdjecia jak najczesciej, zeby moc krzyczec w razie czego zawczasu. Nasze dziewczyny sa na miejscu, a nie raz trzeba bylo cos rozwalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.03.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wiem Malgosiu, dlatego az tak bardzo tym budowlaniem na odleglosc sie nie przejmuje....teraz Patrzac po forum, to juz wiem, ze majstra i tak bym nieupilnowala nawet gdybym mieszkala 3 km od dzialki, a nie 3 tys !! Dzieki za podpowiedz w sprawie drink coller'a na pijackie nazwy urzadzen domowych to nie patrzylam Za minutke zwiewam z pracy i ide sie pakowac!! Jutro wyjazd na Kaszubyyyyyy Pozdrwienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 27.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Maja, na Kaszubach spodziewaj sie zimowych klimatów Na Wyspach już wiosna, ale na północy, jak to na północy i jeszcze bardziej Pomyślnych wiatrów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Trzymaj sie na tych Kaszubach i nie daj sie zwiac. I wracaj szybko, bo klikac trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 30.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 O Matko, 3 tys za wyciecie brzozy??? To niesamowici profesjonalisci musza byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry i witamy z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hej Jessi!! Witam powrotnie!! Najezdzilismy sie jak dzikie stworzenia po firmach z oknami, magazynach budowlanych itp. Troche zalatwilismy. Troche sie nie udalo Pozniej uzupelnie dziennik. Teraz musze popracowac Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 03.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czekamy (nie)cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witaj Maja w ojczyznie (Guinessa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.04.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzien Dobry Dziewczyny!! Powroty do rzeczywistosci .....zielonej w moim przypadku ....jak zwykle bywaja bolesne!! Wczoraj przegladalam zdjecia z Kaszub. Moje wisnie kaszubskie ciagle gole, a w Dublinie juz przekwitaja....niby ta sama Europa...ta sama szerokosc geograficzna, a jaka roznica...Kaszuby ciagle czekaja na wiosne, a Eire juz okwitniete....tak jakos mi sie skojarzylo....moje obserwacje z okien samochodu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No, no... Pieknie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Widzę Maju, że idziesz jak burza Fajnie - nie ukrywam, że trochę zazdroszczę Ty opuściłaś Kaszuby, a ja mam wyjazd służbowy właśnie tam, zaraz po świętach. Niestety nie będzie czasu na wędkowanie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 06.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Maja, jestem pod wrażeniem Na wakacje wasz domek już rzeczywiście będzie gotowy. A widok z balkonu będziecie miec wart każdych pieniędzy! Po prostu bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzien dobry ale pieknie tam u ciebie oooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 O Matko, 3 tys za wyciecie brzozy??? To niesamowici profesjonalisci musza byc! Kotecku, tyle mialo kosztowac ze wzgledu na wielkosc drzewa i bardzo niewygodne polozenie. Normalnie to mozna by bylo sciac drzewo pila i niech leci gdzie popadnie, ale w naszym przypadku to trzeba bylo baaaardzo uwazac. Za blisko do wszystkiego. Dodatkowo wjazd na skarpe tez nie byl najlatwiejszy....jak firmy to widzialy to rezygnowaly jedna po drugiej... I tak sie ciesze, ze jeszcze gminie nie musialam placic dodatkowych 2 tys PLN za wydanie pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzien doberek wszystkim Iwono - u Was tez ruszy z kopyta jak w koncu papierkologie zalatwisz Zobacz: Ty dopiero wybieralas projekt....a juz mowisz o budowie.....u nas bylo prawie 3 lata pomiedzy projektem a rozpoczeciem budowy czego Tobie nie zycze Musze dzisiaj zadzwonic do banku i ich pogonic, bo zaskurniaki sie koncza w zastraszajacym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts