Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dostałam wycenę z Twojej firmy od okien - 9.400... Rekord świata. Czyli w Oknoplaście tanio jak barszcz :)

:D:D

mysmy mieli tez z montazem, wiec VAT 7%, gdy Tobie moze policzyli 22% ;) co zawsze troche dodaje do ceny ostatecznej...

piekna cena...a nie mowilam, ze mnie nie stac na alu:rolleyes::lol2:

łał ale cena za okna:)

Mayka mówisz ze wielkie projekty powracają. Muszę dostroić w takim razie odbiornik ;)

to wczorajszy odcinek Grand Desing:

http://www.channel4.com/programmes/grand-designs/4od#3121624

niezly domek zrobili, chociaz osobiscie nie jestem zwolennikiem mieszania stylow...bo sie boje ze wyszedlby mi balagan...i troche mi sie wydaje, ze im tak wyszlo;)

:D:D to ja zostane przy naszych plastikach

A ja przy drewnie, może znajdę gdzie stolarza, który zrobi mi taki wzór jak adeco penda, tylko że to nigdy nie wiadomo, jaka będzie ich jakość... Nie chcemy szaleć, bo za chwilę okaże sie, ile będzie nas kosztowała ziemia do ogrodu - pół metra do wyrównania. Do tego schody i inne najdroższe rzeczy. Dobrze, że drzwi wewnętrzne wybraliśmy tanie :)

A ja przy drewnie, może znajdę gdzie stolarza, który zrobi mi taki wzór jak adeco penda, tylko że to nigdy nie wiadomo, jaka będzie ich jakość... Nie chcemy szaleć, bo za chwilę okaże sie, ile będzie nas kosztowała ziemia do ogrodu - pół metra do wyrównania. Do tego schody i inne najdroższe rzeczy. Dobrze, że drzwi wewnętrzne wybraliśmy tanie :)

ja o wyrownywaniu dzialki....znaczy sie skarpy jak na razie nie mysle....bedziemy bankrutami po tym przedsiewzieciu;)

Mozna to spiratowac. :oops:

zapewne ktos wrzuci na youtube za chwilke jezeli juz tego nie zrobil;)

wlasnie znalazlam:

http://www.youtube.com/watch?v=XPZ9DoTAzFY&list=SL&playnext=1

Channel 4 sam wrzucil;)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...