mazo 04.11.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A schody bardzo fajne - proste, bez udziwnień. Kolor rzeczywiście ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Sorki... nic sie nie stalo:D...widze ucieklas calkowicie;) Sama sie zdziwilam naturalnym kolorem buku...na wszystkich zdjeciach w Internecie buk jest bardzo czerwony i bylam pelna obaw jak wyjda nasze....ale kolor schodow wyglada fajnie w rzeczywistosci i nie potrzebnie sie martwilam;) tylko teraz musze zgrac podloge u gory ze schodami i drzwi. Na poziomie dziennym i u chlopcow schody stykaja sie z Affronami, wiec nie ma problemu z derwnem na podloge, ale na naszym poziomie drewno z podlogi bedzie zaraz obok schodow...musze cos poszukac, by sie nie gryzlo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.11.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Tak, to jest problem - zgrać ze sobą dwa gatunki drewna... Ja przynajmniej zawsze się tego bałam. No i nigdy nie wiadomo, jak to drewno będzie się zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ale cie dlugo nie bylo... Schody wyszly swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 04.11.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Schody piękne w formie i kolorze, affron nie zawiódł - wygląda świetnie. A Ty byłaś TU i nie dałaś znaku życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Maju twój dom zachwyca!!!! cudo!!! i z zewnątrz i w środku!!! gratuluję gustu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 04.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 O! Cześć Majeczka! Wreszcie jakieś newsy! Schody fajne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hej Mayu! Kolor buka niesamowity! Pięknie macie w środku i pięknie na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ha, a mnie schody zaskoczyły. Chyba podświadomie wyobrażałam sobie je jakoś inaczej, może betonowo, albo takie "harmonijki" bez poręczy? Ale po zastanowieniu też zaczęły mi się podobać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.11.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hej Dziewczyny! dziekuje bardzo za pochwaly. Powiem szczerze, ze panowie od kafelek byli bardzo dokladni - przynajmniej w srodku oprocz jednej malej wpadki - ale to nie panow wina a Affronow i chyba moja:cool: - to kafle mam polozone baz zazutu. Glupia, balam sie tych grafitowych Affronow w korytarzu u chlopcow...i niestety nie mialam racji:rolleyes:...bezowe do konca mi sie nie podobaja - dodatkowo jeden kafel jest bardziej zotlawy od reszty (tak bylo w paczce) ....i teraz patrzac grafitowe pieknie by tam wygladaly...no ale juz po ptakach. Takze na spokojnie obejrzelizmy jeszcze raz kafle do gornej lazienki...i sa czekoladowe w domu jak i w sklepie...tak to jest jak na szybko sie cos wybiera...ogolnie sa ladne i perfekcyjnie polozone przez panow kafelkarzy....ale mam maly niesmak...coz przyslowie, co nagle to po diable jak najbardziej prawdziwe:yes: A ze sie nie odezwalam i z nikim nie spotkalam...i tak mielismy strasznie zagonione 11 dni z czego znowu polowa rodziny sie na nas obrazila, ze sie nie pokazalismy. I tak wszystkiego nie wybralisly do domu, bo juz nie mielismy sily latac po wszystkich sklepach...dodakowo spedzilismy nadprogramowo 2 dni w urzedzie gminy, bo sprawa adresu sie rypla przy zaplacie za wode w Wodociagach Gminy....mam nadzieje, ze latem juz bedziemy bardziej zrelaksowani i bedziemy mieli wiecej czasu na spotykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.11.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ha, a mnie schody zaskoczyły. Chyba podświadomie wyobrażałam sobie je jakoś inaczej, może betonowo, albo takie "harmonijki" bez poręczy? Ale po zastanowieniu też zaczęły mi się podobać! Betonowo to raczej na razie wyglada dolna czesc schodow:D:D Schody zawsze mialy byc drewniane i ze wzgladu na dzieci w rodzinie i moich szalenscow to barierrki zawsze byly w planie....tylko ja chcialam tak po skandynawsku, cale schody drewniane. Te metalowe wstawki to wynik kompromisu z Panem Mezem w sprawie schodow. On takze chcial metalowe kule na zakonczeniach...tutaj juz kompromisu nie bylo i postawilam na swoim;) Schody sa normalne, bez szalenstw czy jakiejs ekstrawagancji...pamietaj Kochana, ze sa zamawiane przez telefon na odleglosc...wychodzilam z zalozenia, ze im bardziej tradycyjne tym miej miejsca do bledu i niedomowien na lini: ja i Pan od Schodow...a pozniej placzu i zgrzytania zebami:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja uwazam ze brama jest ok, dopasowana jest wysokoscia do ploty, jak sobie inaczej ja wyobrazasz?? przeciez ten stary plot sasiada to wystaje masz 1/2m po twojej stronie. I raptem jest tam jeden slupek to co niby mu sie tam nie podoba, jego plot do najpiekniejszych nie nalezyW ktora strone masz otwierana brame? na podjazd czy na droge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.11.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Brama jest otwierana do srodka. Wkleilam troche wiecej zdjec. Niestety teraz widac, ze nowa brama jest wyzej niz stary fundament plotu. Ba! wyzej jest niz gdzie zaczyna sie siatka. Ten plot jest moj i musze go naprawic, bo sasiadom caly balagan z naszej dzialki wlewa sie do nich. Kiedys fundament plotu to wszystko zatrzymywal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 poniewaz jest otwierana do srodka to jesli nie bylaby prostopadle do tego starego ogrodzenia to nie dalo by sie jej otworzyc do konca co by zawezilo wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.11.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 poniewaz jest otwierana do srodka to jesli nie bylaby prostopadle do tego starego ogrodzenia to nie dalo by sie jej otworzyc do konca co by zawezilo wjazd tylko teraz podjazd nam sie skrocil do 7 metrow...w naszym przypadku kazdy centymetr jest na wage zlota;) Mogl zostawic chociaz tak jak stara brama byla i otwieraloby sie tak samo, na plot....na pewno nic nie zmienimy...juz po ptokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 widoki masz cudne a metalwood nie mogl nie wyjsc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Maju ale postępy w domu!!! Już nie mogę się doczekać swoich affronów w domu a będą na prawie całym parterze włączając łazienkę I jakie Ty masz widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.11.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Schody są w porządku, brama jest w porządku, myślę, że sąsiad nie ma powodu, aby być niezadowolonym. W sprawie metalowych kul popieram, tez by mi nie pasowały, chociaż lubię metal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Hej Maya! Nie martw się... siedem metrów to i tak świat i ludzie na 2 samochody, a trzeci i tak by się nie zmieścił. Ogrodzenie jest świetne, brama rewelacyjna! Pierwszy raz widzę taką łamaną na 4! A jak się Młodym podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Maju ale postępy w domu!!! Już nie mogę się doczekać swoich affronów w domu a będą na prawie całym parterze włączając łazienkę I jakie Ty masz widoki Denerwujecie mnie tymi Affronami wszędzie A widoki - tego można zazdrościć jeszcze bardziej niż tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts