Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maya! Nie martw się... siedem metrów to i tak świat i ludzie na 2 samochody, a trzeci i tak by się nie zmieścił. Ogrodzenie jest świetne, brama rewelacyjna! Pierwszy raz widzę taką łamaną na 4! :) A jak się Młodym podobało?

Patent na brame podpatrzylismy z tutejszych miasteczkowych ogrodkow.

Mlodym bardzo sie podobalo. Nie lubili jezdzic po rodzinie i marudzili bardzo, ale do domu na skarpe chcieli chodzic. Mam zdjecia...musze wkleic...jak w kominku smarzyli marshmallow'sy ;)

Denerwujecie mnie tymi Affronami wszędzie :) A widoki - tego można zazdrościć jeszcze bardziej niż tych płytek :)

Maja, co tu duzo mowic, z widokiem nic sie nie moze rownac. :)

O kurcze :)

jestem pod wrażeniem :)

gratuluje ;d

Maya,cudnie u ciebie!!!

..a jakie widoki:jawdrop: może jakaś działeczka jest na sprzedaż w sąsiedztwie;)

Dziekuje bardzo za pochwaly...dzialka jest mala i makabryczna do zagospodarowania, ale widoki nagradzaja caly klopot. Wlasnie grzebie w internecie i szukam inspiracjy co zrobic z nasza skarpa. Mamy roznice w terenie na 3 m i tylko 10 metrow dlugosci...musze jakies tarasy wymyslec...

Hej Maya! Nie martw się... siedem metrów to i tak świat i ludzie na 2 samochody, a trzeci i tak by się nie zmieścił. Ogrodzenie jest świetne, brama rewelacyjna! Pierwszy raz widzę taką łamaną na 4! :) A jak się Młodym podobało?

:D

pomierzylismy dzisiaj samochody: Pana Meza ma prawie 5 metrow i tym zamierzamy wyruszyc na Kaszuby w przyszlym roku (chyba ze predzej znowu zostanie poswiecony na budowe, jak cabrio zostalo na poczatku roku, co jeszcze mi nie wybaczono;)) a moj pojazd miejski ma 4 metry...goscie beda musieli byc pieszo:D:D ....bedziemy kombinowac:D

bedzie mozna podjechac pod okno, gdzie jest mniejsza sypialnia...to dodatkowe 3 metry i wjazd wtedy robi sie dlugi na 10 metrow...ale tam planowalam zrobic taras polaczony z duzym tarasem przed domem...musze wszystko przemyslec...;) mam cala zime...

Witaj Maju:)

Z wielką przyjemnością obejrzałam wszystkie zaległe zdjęcia i poczytałam relacje z domu. Przepraszam, że tak rzadko zaglądam - ale wiesz........przeprowadzka tuż, tuż. Wasz dom wygląda imponująco - zresztą już to kiedyś powiedziałam i ciągle jestem pod wrażeniem. Wnętrza prezentują się pięknie - gratuluję gustu:). A podjazdem 7-metrowym się nie przejmuj. Na pocieszenie powiem Ci, że nasz podjazd (od bramy do domku) ma około 50 metrów długości:D. Już Ci lepiej, prawda?:D

Witaj Maju:)

Z wielką przyjemnością obejrzałam wszystkie zaległe zdjęcia i poczytałam relacje z domu. Przepraszam, że tak rzadko zaglądam - ale wiesz........przeprowadzka tuż, tuż. Wasz dom wygląda imponująco - zresztą już to kiedyś powiedziałam i ciągle jestem pod wrażeniem. Wnętrza prezentują się pięknie - gratuluję gustu:). A podjazdem 7-metrowym się nie przejmuj. Na pocieszenie powiem Ci, że nasz podjazd (od bramy do domku) ma około 50 metrów długości:D. Już Ci lepiej, prawda?:D

rany!! 50 metrow...to cala wycieczke autobusowa zmiescisz:D:D

Juz pisalam u Ciebie, ale tutaj tez: powodzenia w pakowaniu i czekam na relacje po:yes:

ja mam simona classic :)

a widze ze uderzacie w gorna polke cenowa jesli chodzi o pstryczki :D

eeeee...nie wiem...nie bylo cen...bardziej wzrokowo sie kierowalismy...

Ja tez ja tez. :)

To juz 2 glosy na Simony...notuje:yes:

na razie na sprawdzanie cen nie mialam czasu, ale mozliwe ze Wasze glosy beda decydujace:D

Mazo,

Wymiary Affronu to 65 na 65 cm:

http://www.paradyz.com/Collection/living-room/affron

Na razie je tylko zamiatalam i nie mam zadnych zastrzezen. Z myciem tez nie powinno byc problemow....ale ja to z tych bardziej easy going ...nie musze miec domu na blysk i polysk;)

Jezu - przepraszam, znowu wpisałam się do dziennika... a to dlatego, że dostaję tylko powiadomienia o nowych wpisach w komentarzach, Twój dziennik jest wyjątkiem.

Ja też nie jestem z tych na błysk :), dlatego nie chciałabym nad nimi ślęczeć. Biję się tylko z myślami o kolorze, bo chciałam jaśniejsze, u mnie nie będzie chyba tak jasno jak u Ciebie. 65... nie wyglądają na takie duże. Dzięki!

te szklane serie sa najdrozsze od razu cie uprzedzam :)

p.s. nie chcialam mowic "a nie mowilam " jesli chodzi o szare plytki wszedzie :D

:D

Bedac w domu obfotografowalam sobie wszystkie gniazdka. Musze je teraz policzyc i bede grzebac w internecie za cenami.

Dotykowo podobaly nam tez sie Simony. Te szklane Berkery, to mi az tak bardzo do gustu nie podeszly - tym bardziej meza wybor - czarne,. Oczami wyobrazni juz widzialam zacieki na szkle z lapek moich dzieci...wolalabym cos bezstresowego...w koncu na wakacjach bede;)

szare sa piekne...musze jeszcze wkleic moja czekoladowa lazienke:cool:

Jezu - przepraszam, znowu wpisałam się do dziennika... a to dlatego, że dostaję tylko powiadomienia o nowych wpisach w komentarzach, Twój dziennik jest wyjątkiem.

Ja też nie jestem z tych na błysk :), dlatego nie chciałabym nad nimi ślęczeć. Biję się tylko z myślami o kolorze, bo chciałam jaśniejsze, u mnie nie będzie chyba tak jasno jak u Ciebie. 65... nie wyglądają na takie duże. Dzięki!

Mazo,

Mysmy takze rozwazali Mistrale z Paradyza:

http://www.paradyz.com/Collection/living-room/mistral

tam sa jasniejsze szarosci i w macie.....te kafle tez sa piekne. Gdzies wczesniej w dzienniku mam zdjecie z wizyty w sklepie w tamtym roku, gdy wybieralismy kafle. Kolor Grys wyglada prawie betonowo...jak dla mnie rewelacyjne i te planowalam na balkony, ale panom zostalo sporo Affronow....i juz nie mieszalismy...

65 jest doskonalym wymiarem...w sam raz, a nasza kuchnia jest mala, bo troszke ponad 9m2....musze przyznac, ze panowie tez rowniutko je polozyli...nie mam do czego sie przyczepic.