Gwoździk 13.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ...... z czasem zmienia barwę i zakupiony z innej partii może nie być do końca taki sam. Ale nie wiem, czy to będzie istotna różnica... ... przez chwile pomyślałem o politykach ... i wszystko mi się zgadzało Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Ślicznie wyszły te luksfery. One nie są chyba szare, prawda? Wyglądają na biało - mleczne? Szkoda, ze reszta ścian nie otynkowana. Chyba rzeczywiście mogą się potem od siebie różnic, bo tynk z czasem zmienia barwę i zakupiony z innej partii może nie być do końca taki sam. Ale nie wiem, czy to będzie istotna różnica... Luksfery sa biale. Zalozenie bylo, ze sciany sa biale;). O szarych nie myslelismy. Niestety z malowaniem i tynkowaniem - jak zwykle - nie wszystko jest po naszej mysli. Zobaczymy za rok. Najwyzej bede tupac nozka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ... przez chwile pomyślałem o politykach ... i wszystko mi się zgadzało Cześć :D:D:D :rotfl: Czesc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 po prośbie przeszłam Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy Głosowanie trwa do 25 listopada dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.11.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Maya, a może nie będzie tak źle, nie ma co się martwić na zapas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.11.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 po prośbie przeszłam Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy Głosowanie trwa do 25 listopada dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Klikam codziennie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Hej Kamo!! Wielkie dzieki...Ciebie tez ciagle podgladam, ale zdjeciami nie chcesz nas rozpieszczac? ;) ze zdjęciami jest problem techniczny, ni ma czym robić, aparat umarł, chętnie bym Was i siebie:) porozpieszczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Może zrób chociaż komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 15.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 muszę sie do do czegos przyznac:)nie przepadam za brązami w łazience ale Twoja czekoladowa łazienka fajnie się zapowiadajuz teraz misie poodoba a za gaz trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dzieki:DJa sie do naszej czekoladowej lazienki powoli przyzwyczajam...i tak nie mam wyjscia, przeciez nie bede pruc nowych kafli:)Tak to jest jak na szybko sie wybiera kafelki do lazienki...pozniej efekty sa...ladnie mowiac: zaskakujace;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 (edytowane) Ja tak wybrałam kafle do kuchni na podłogę Nie podobają mi się, są śliskie, ale już są, może kiedyś jeśli będą pieniądze wymienię je i tej myśli się trzymam Co do twojej łazienki, wstawisz białą armaturę, lustro, jasny dywanik i jakieś dodatki ( mydelniczka, kubeczek i zobaczysz jak to wszystko rozjaśni łazieneczkę i będziesz zadowolona Kiedyś w małym mieszkanku mąż kupił ciemno brązowe płytki do malutkiej łazienki, jak zobaczyłam to mi ręce opadły, ale jak zostały położone i łazienka została wykończona, wyglądała super. Będzie dobrze - przekonasz się, do nie których rzeczy trzeba się przyzwyczaić, a kafle są ładne Edytowane 15 Listopada 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 :D Ogolnie to kafle mi sie podobaja - w dotyku, ksztalt itp. sa super - takie kamienne...tylko ten kolor;)...w sklepie wydawaly mi sie szare: przyzwyczaje sie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Hyyyy na zdjęciach też wyglądają bardziej szare Łazieneczka wyszła śliczna, więc proszę nie marudzić Jest na prawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To ktoś będzie tam mieszkał w tym domu?Pytam, bo kiedy moja córka wyjechała na dwa lata do UK, to nie wynajmowałam jej mieszkania przez rok i stwierdziłam, że za grosze, ale trzeba mieszkających tam ludzi, bo mieszkanie zaczęło nabierać zapachu kurzu i było przygnębiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 (edytowane) Zakladamy, ze nikt nie bedzie tam mieszkal. Chcemy miec swoje miejsce na wakacje, bo meczy nas zatrzymywanie sie po rodzinie. Chcemy miec mozliwosc wpadania kiedy nam sie bedzie chcialo. Starszy syn juz za 2 i pol roku bedzie mogl sam przyjezdzac z kumplami. Mam nadzieje, ze do tej pory dom bedzie jako tako skonczony i ogrod bedzie zagospodarowany. Mam rodzine naookolo i rodzine meza, wiec zawsze ktos rzuci okiem. :D:D Edytowane 15 Listopada 2010 przez mayadaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Masz ciężki orzech do zgryzienia, to fakt. Zresztą zobaczysz jak się będzie życie toczyło, zawsze możesz coś wymyślić, a lepiej mieć dom, niż go nie mieć A teraz wejdź w tego posta powyżej i usuń, to co wpisałaś Żeby nie kusić licha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 :D:D:D zrobie... w koncu dom to inwestycja. Planuje, ze jak chlopaki podrosna i sie wyprowadza, to sprzedamy dom w Dublinie i kupimy tam male mieszkanko, by miec swoje miejsce tam gdzie sa dzieci, a domem docelowym bedzie dom na Kaszubach. Chlopaki beda babci Mai wnuki na wakacje przywozic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Słusznie, buzia się uśmiecha na myśl o wnukach Michał się śmieje, że ja to niedługo będę babcia Małgosia hehehehe Moja córka ma 26 lat, pewnie już bliżej, niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Taki cudny "domek letniskowy" budujecie Teraz jeszcze bardziej mi się podoba Megana - pisałaś o córce na Wyspach. To czemu mnie się wydawało, że masz najwyżej 30 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Hej Famelio no i niech tak zostanie ta......................30 Oj chciałoby się ją teraz mieć No ale trzeba umieć się starzeć z godnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts