Famelia 15.11.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Starzeć? Podobno kobieta do 40 jest smarkulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dobrze mówisz, a po 40 ?Tylko napisz coś miłego hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Po 40 nareszcie dojrzewa i nie ma już pryszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Słusznie, buzia się uśmiecha na myśl o wnukach Michał się śmieje, że ja to niedługo będę babcia Małgosia hehehehe Moja córka ma 26 lat, pewnie już bliżej, niż dalej Faktycznie - masz blizej niz ja;). Dlatego pisalam, ze u nas nic sie nie zmienia przez najblizsze 10 lat....a potem zobaczymy, bo chlopacy beda mieli prawie 24 i 20 lat i beda juz na studiach lub po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Po 40 nareszcie dojrzewa i nie ma już pryszczy Przereklamowane z tymi pryszczami... ja cięgle mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Taki cudny "domek letniskowy" budujecie Teraz jeszcze bardziej mi się podoba dziekuje, dziekuje. Gdybym myslal o powrocie na stale w krotkim czasie to budowalabym raczej w Bydgoszczy, skad jestem lub kolo Gdanska lub innego Poznania, gdzie jest praca....a tak tylko jezioro, las, cisza i nic do robienia.... Moja Mama byla z tej miejscowosci (a raczej z miasteczka 6 km dalej, bo to wies wypoczynkowa tylko) i poszla za moim Tata do Bydgoszczy Po 40 nareszcie dojrzewa i nie ma już pryszczy czyli dla mnie za rok...uff jek dobrze:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Przereklamowane z tymi pryszczami... ja cięgle mam... Bo Ty pewnie późno zaczęłas dojrzewać czyli dla mnie za rok...uff jek dobrze:D:D I Ty i rasia wydawałyście mi się moimi rówieśnicami - kolejna skucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ciiiii...i tak trzymac:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Starzeć? Podobno kobieta do 40 jest smarkulą skoro tak mówisz,to jestem nadal smarkulą Pozdrawiam Dublin i bliższe okolice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 skoro tak mówisz,to jestem nadal smarkulą Pozdrawiam Dublin i bliższe okolice:) Pozdrawiam Kociewie i piekne okolice:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Czesc Smarkule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 hm... brak pryszczy byłby pewną pociechą, teoretycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Czesc Smarkule. Czesc Pryszczata:D:D hm... brak pryszczy byłby pewną pociechą, teoretycznie... tez mi sie tak wydaje...spojzalam w lustro...teoria sie nie sprawdza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To kiedy te pryszcze znikają? po klimakterium :lol2: cze małolaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.11.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No i wyśmiały mnie Miłego dnia wszystkim smarkulom i tym późnodojrzewającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 cześć dziewczyny te młode i jeszcze młodsze niezłe teorie tu rozsiewacie, jak tak czytam to się zastanawiam czy jest nadzieja że w końcu zgubię te pryszcze mówiono mi: -po pierwszym dziecku (nie prawda) -po drugim (też fałsz) -niektórzy mówią, że trzecie załatwi sprawę, ale jakoś nie mam przekonania -teraz mówicie po 40stce, poczekam więc i zobaczę a swoją drogą to ja też myślałam, że jesteście góra wczesna pierwsza połowa 4 dziesiątki, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.11.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ja myślałam, ze tylko ja taka "dojrzała" choc kilka pryszczy by sie znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hej dziewczyny:D ....ja tam ciagle czekam kiedy urosne..... ...i nie bardzo rozumien dlaczego moj 13sto i pol latek jest wyzszy ode mnie, a moj prawie 10 latek ma taki sam numer buta jak ja....przeciez wszyscy jemy to samo? I jak to jest, ze chlopaki rosna a ja nie? Famielio....wysmialy? gdzie tam? Twoje teorie bardzo humor poprawily i w dobry nastroj wprawily....doskonaly wrecz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) mój "prawie" (brakuje mu 4m-cy, ale tak o sobie mówi ) 12 latek jest prawie jak ja, a babcię i ciocię już przerósł, o bucie to już nawet wspominać nie ma sensu chyba (41-42:jawdrop:), natomiast z 9-cio latkiem latamy czasem w jednych butach - nie jednocześnie - a obaj jedzą zdecydowanie więcej ode mnie ps. starszy nawet z pryszczami po mnie ściągnął a co do tego rośnięcia to ja wciąż rosnę, niestety nie to co bym chciała mi się powiększa, z układu wys / szer / gł regularnie powiększa mi się 2i3 wymiar:D dopisek; Maya Twoje kafle są boskie i wcale nie są brązowe, są szare lekko złamane odcieniem brązu, przez to łazienka będzie przytulna i ciepła pomimo że szara, są piękne po prostu, samej mi żal że takich nie mam, moje wydają się blade i bez wyrazu przy Waszych Edytowane 16 Listopada 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 mój "prawie" (brakuje mu 4m-cy, ale tak o sobie mówi ) 12 latek jest prawie jak ja, a babcię i ciocię już przerósł, o bucie to już nawet wspominać nie ma sensu chyba (41-42:jawdrop:), natomiast z 9-cio latkiem latamy czasem w jednych butach - nie jednocześnie - a obaj jedzą zdecydowanie więcej ode mnie ps. starszy nawet z pryszczami po mnie ściągnął a co do tego rośnięcia to ja wciąż rosnę, niestety nie to co bym chciała mi się powiększa, z układu wys / szer / gł regularnie powiększa mi się 2i3 wymiar:D dopisek; Maya Twoje kafle są boskie i wcale nie są brązowe, są szare lekko złamane odcieniem brązu, przez to łazienka będzie przytulna i ciepła pomimo że szara, są piękne po prostu, samej mi żal że takich nie mam, moje wydają się blade i bez wyrazu przy Waszych Z tym rosnieciem to tez tak mam...obawiam sie, ze niedlugo bedzie mnie latwiej przeskoczyc niz obejsc:D:D:D:D a co do dopiska:.....tak mi mow...tak chce:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts