Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słusznie, buzia się uśmiecha na myśl o wnukach :)

Michał się śmieje, że ja to niedługo będę babcia Małgosia hehehehe

Moja córka ma 26 lat, pewnie już bliżej, niż dalej :)

Faktycznie - masz blizej niz ja;). Dlatego pisalam, ze u nas nic sie nie zmienia przez najblizsze 10 lat....a potem zobaczymy, bo chlopacy beda mieli prawie 24 i 20 lat i beda juz na studiach lub po....:D

Taki cudny "domek letniskowy" budujecie :jawdrop: Teraz jeszcze bardziej mi się podoba ;)

dziekuje, dziekuje. Gdybym myslal o powrocie na stale w krotkim czasie to budowalabym raczej w Bydgoszczy, skad jestem lub kolo Gdanska lub innego Poznania, gdzie jest praca....a tak tylko jezioro, las, cisza i nic do robienia....;) Moja Mama byla z tej miejscowosci (a raczej z miasteczka 6 km dalej, bo to wies wypoczynkowa tylko) i poszla za moim Tata do Bydgoszczy

Po 40 nareszcie dojrzewa i nie ma już pryszczy ;)

czyli dla mnie za rok...uff jek dobrze:D:D

cześć dziewczyny te młode i jeszcze młodsze :) niezłe teorie tu rozsiewacie,

jak tak czytam to się zastanawiam czy jest nadzieja że w końcu zgubię te pryszcze

mówiono mi:

-po pierwszym dziecku (nie prawda)

-po drugim (też fałsz)

-niektórzy mówią, że trzecie załatwi sprawę, ale jakoś nie mam przekonania ;)

-teraz mówicie po 40stce, poczekam więc i zobaczę

a swoją drogą to ja też myślałam, że jesteście góra wczesna pierwsza połowa 4 dziesiątki, jak ja

Hej dziewczyny:D

....ja tam ciagle czekam kiedy urosne.....:D ...i nie bardzo rozumien dlaczego moj 13sto i pol latek jest wyzszy ode mnie, a moj prawie 10 latek ma taki sam numer buta jak ja....przeciez wszyscy jemy to samo? I jak to jest, ze chlopaki rosna a ja nie? ;)

Famielio....wysmialy? gdzie tam? Twoje teorie bardzo humor poprawily i w dobry nastroj wprawily....doskonaly wrecz:yes:

mój "prawie" (brakuje mu 4m-cy, ale tak o sobie mówi ;)) 12 latek jest prawie jak ja, a babcię i ciocię już przerósł, o bucie to już nawet wspominać nie ma sensu chyba (41-42:jawdrop:), natomiast z 9-cio latkiem latamy czasem w jednych butach - nie jednocześnie - ;) a obaj jedzą zdecydowanie więcej ode mnie

ps. starszy nawet z pryszczami po mnie ściągnął:popcorn:

a co do tego rośnięcia to ja wciąż rosnę:bash:, niestety nie to co bym chciała mi się powiększa, z układu wys / szer / gł regularnie powiększa mi się 2i3 wymiar:D

dopisek; Maya Twoje kafle są boskie i wcale nie są brązowe, są szare lekko złamane odcieniem brązu, przez to łazienka będzie przytulna i ciepła pomimo że szara, są piękne po prostu, samej mi żal że takich nie mam, moje wydają się blade i bez wyrazu przy Waszych

Edytowane przez KamaG

mój "prawie" (brakuje mu 4m-cy, ale tak o sobie mówi ;)) 12 latek jest prawie jak ja, a babcię i ciocię już przerósł, o bucie to już nawet wspominać nie ma sensu chyba (41-42:jawdrop:), natomiast z 9-cio latkiem latamy czasem w jednych butach - nie jednocześnie - ;) a obaj jedzą zdecydowanie więcej ode mnie

ps. starszy nawet z pryszczami po mnie ściągnął:popcorn:

a co do tego rośnięcia to ja wciąż rosnę:bash:, niestety nie to co bym chciała mi się powiększa, z układu wys / szer / gł regularnie powiększa mi się 2i3 wymiar:D

dopisek; Maya Twoje kafle są boskie i wcale nie są brązowe, są szare lekko złamane odcieniem brązu, przez to łazienka będzie przytulna i ciepła pomimo że szara, są piękne po prostu, samej mi żal że takich nie mam, moje wydają się blade i bez wyrazu przy Waszych

Z tym rosnieciem to tez tak mam...obawiam sie, ze niedlugo bedzie mnie latwiej przeskoczyc niz obejsc:D:D:D:D

a co do dopiska:.....tak mi mow...tak chce:D:D