Irma 07.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 takie górki to mo mąz bardzo lubi, ja ponieważ nie mam kondycji to lubię pooglądać z daleka co nie zmienia faktu, ze Wasz domek stanie w pięknym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I tym sposobem rozpoczelas u mnie 3 strone, Irmo!! Nasza skarpa fajna, ale patrzac na Twoja dzialke, czy dzialke Iwony, to widze, ze strasznie mala i oblepiona sasiadami zamiast lasem! Ale - historyczna jest, balast emocjonalny jest, dlatego na niej buduje Za romantyzm sie placi....jakbym chciala gdzies na plaskiej, nowej, to zapewne taniej by wyszlo - przynajmniej na poczatku - a tak za wyciecie drzewa place zlotem Wiem, ze sa fajniejsze, ale ta jest w spadku po Dziadku i tego nic nie zastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I tym sposobem rozpoczelas u mnie 3 strone, Irmo!! Nasza skarpa fajna, ale patrzac na Twoja dzialke, czy dzialke Iwony, to widze, ze strasznie mala i oblepiona sasiadami zamiast lasem! Ale - historyczna jest, balast emocjonalny jest, dlatego na niej buduje Za romantyzm sie placi....jakbym chciala gdzies na plaskiej, nowej, to zapewne taniej by wyszlo - przynajmniej na poczatku - a tak za wyciecie drzewa place zlotem Wiem, ze sa fajniejsze, ale ta jest w spadku po Dziadku i tego nic nie zastapi I słusznie Dziadkowizna krwią odkupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I słusznie Dziadkowizna krwią odkupiona Na razie lzami i nerwami tylko Krew sie jeszcze nie polala, ale Pana Architekta to juz zastrzelilam, powiesilam i pocwiartkowalam.....myslami Budowa dopiero sie zaczela 3 tygodnie temu.... Zeznania w tej sprawie moze zmienie za jakis czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.04.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I słusznie Dziadkowizna krwią odkupiona Na razie lzami i nerwami tylko Krew sie jeszcze nie polala, ale Pana Architekta to juz zastrzelilam, powiesilam i pocwiartkowalam.....myslami Budowa dopiero sie zaczela 3 tygodnie temu.... Zeznania w tej sprawie moze zmienie za jakis czas.... Maja, w sprawie zeznań służę fachową pomocą po znajomości Jakby co - wal jak w dym ....zawsze się jakies wyjście znajdzie A co do Pana Architekta... ....parę profesjonalnych kruczków podpowiem chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 znalazłaś mnie Maju, ale pędzi ta budowa jestem pod wrażeniem. I cieszę się, że jednak już po nerwach i nie jest nic tak małe jak wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 znalazłaś mnie Maju, ale pędzi ta budowa jestem pod wrażeniem. I cieszę się, że jednak już po nerwach i nie jest nic tak małe jak wyglądało Bo widzisz Kochana...ja zawsze po sznureczku ide...jak ktos nie ma linkownika w stopce, to ja mam klopoty ze znalezieniem drogi do celu A Ty jeszcze na dodatek przyczailas sie w miejscu takim kompletnie dla mnie z zaskoczenia Ah! leca te chlopy jak szalone z budowa...troche sie martwie, bo za szybko jak na moj gust..oszczednosci wlasnie ostatnie przelalam, a bank ciagle sie ze mna drazni...damy kase ale jeszcze ten a ten papierek...i jeszcze to a tamto...zaczynam powoli bac sie o moja tzw. plynnosc finansowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie mam linka, bo misio ważniejszy... a z kasą.. tak to jet przy budowie, ale napewno będzie dobrze. Ważne, że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No wlasnie! Ten misio!! Ja zawsze klikam na misia dla Nadi, ale o drugim misiu, ze istnieje, to dopiero zorientowalam sie niedawno Zwalam na Malgoske ze niedoinformowana bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 już mi się obiło o uszy, czytałam na HCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No wlasnie! Ten misio!! Ja zawsze klikam na misia dla Nadi, ale o drugim misiu, ze istnieje, to dopiero zorientowalam sie niedawno Zwalam na Malgoske ze niedoinformowana bylam Te, nowa, uwazaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 cześć ,jak tam poranek Ci mija ,bo u nas słoneczko zaświeciło z rana i odrazu tak piękniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 już nie taka nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzien Doberek!! No Dziewczyny, do Olimpu i Was mi troche daleko Nowa z mloda mi sie kojarzy - moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Niby "nowa" a już "Domownik" Szybko Ci ,Maja, poszło W tym tempie grono Elity osiągniesz na Dzień Dziecka , a potem to już tylko Olimp NIkt Ci nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień dobry ,i jak tam przygotowania do swiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/kartki-wielkanocne-82.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.04.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzieki wielkie za zyczenia!! Spokojnych Swiat dla kazdego aby bylo wszystkiego po trochu http://farm4.static.flickr.com/3575/3343367969_6cb4e1f000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts