Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I tym sposobem rozpoczelas u mnie 3 strone, Irmo!!

Nasza skarpa fajna, ale patrzac na Twoja dzialke, czy dzialke Iwony, to widze, ze strasznie mala i oblepiona sasiadami :lol: :lol: zamiast lasem!

Ale - historyczna jest, balast emocjonalny jest, dlatego na niej buduje :lol: :lol:

Za romantyzm sie placi....jakbym chciala gdzies na plaskiej, nowej, to zapewne taniej by wyszlo - przynajmniej na poczatku - a tak za wyciecie drzewa place zlotem :wink:

Wiem, ze sa fajniejsze, ale ta jest w spadku po Dziadku i tego nic nie zastapi :wink:

I tym sposobem rozpoczelas u mnie 3 strone, Irmo!!

Nasza skarpa fajna, ale patrzac na Twoja dzialke, czy dzialke Iwony, to widze, ze strasznie mala i oblepiona sasiadami :lol: :lol: zamiast lasem!

Ale - historyczna jest, balast emocjonalny jest, dlatego na niej buduje :lol: :lol:

Za romantyzm sie placi....jakbym chciala gdzies na plaskiej, nowej, to zapewne taniej by wyszlo - przynajmniej na poczatku - a tak za wyciecie drzewa place zlotem :wink:

Wiem, ze sa fajniejsze, ale ta jest w spadku po Dziadku i tego nic nie zastapi :wink:

I słusznie :) Dziadkowizna krwią odkupiona :wink:

Na razie lzami i nerwami tylko :lol: :lol:

Krew sie jeszcze nie polala, ale Pana Architekta to juz zastrzelilam, powiesilam i pocwiartkowalam.....myslami :lol: :lol: :lol:

Budowa dopiero sie zaczela 3 tygodnie temu....

:wink:

Zeznania w tej sprawie moze zmienie za jakis czas.... :p

Na razie lzami i nerwami tylko :lol: :lol:

Krew sie jeszcze nie polala, ale Pana Architekta to juz zastrzelilam, powiesilam i pocwiartkowalam.....myslami :lol: :lol: :lol:

Budowa dopiero sie zaczela 3 tygodnie temu....

:wink:

Zeznania w tej sprawie moze zmienie za jakis czas.... :p

Maja, w sprawie zeznań służę fachową pomocą po znajomości :wink:

Jakby co - wal jak w dym :wink:

....zawsze się jakies wyjście znajdzie :lol:

A co do Pana Architekta...

....parę profesjonalnych kruczków podpowiem chętnie 8)

znalazłaś mnie :wink: :p

Maju, ale pędzi ta budowa :o

jestem pod wrażeniem.

I cieszę się, że jednak już po nerwach i nie jest nic tak małe jak wyglądało :wink:

Bo widzisz Kochana...ja zawsze po sznureczku ide...jak ktos nie ma linkownika w stopce, to ja mam klopoty ze znalezieniem drogi do celu :wink:

A Ty jeszcze na dodatek przyczailas sie w miejscu takim kompletnie dla mnie z zaskoczenia :lol: :lol:

Ah! leca te chlopy jak szalone z budowa...troche sie martwie, bo za szybko jak na moj gust..oszczednosci wlasnie ostatnie przelalam, a bank ciagle sie ze mna drazni...damy kase ale jeszcze ten a ten papierek...i jeszcze to a tamto...zaczynam powoli bac sie o moja tzw. plynnosc finansowa :roll: :roll: