Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dostawy zywnosci sa, bo Pan Maz jest kamikadze i jezdzi do pracy, na swoich slick oponach...chociaz wczoraj wracajac z zakupami Jego samochod tyle troche wagi dostal...i pod gorke musial byc popchniety przez 4 panow...:D

Dzisiaj wzial moj samochod, po ja mam normalne opony...czytaj: deszczowki irlandzkie...na pewno nie takie dobre jak zimowki, ale lepsze od Pana Meza profilowanych, bajersko gladkich...

u nas dzsiaj jest tak:

DSC00867..jpg

DSC00868..jpg

DSC00865..jpg

DSC00871..jpg

DSC00874..jpg

Zima stulecia. Podobno spadlo 20 cm sniegu i bylo -13 stopni, to rekord na Dublin odkad robia pomiary...

:rotfl:A to się obśmiałam z tą zima stulecia!:rotfl:

Wiem, wiem, to inny klimat, ale przyznaj, że w Polsce metrowe zaspy, na dworze -20, a dzieciaki w szkole gonią za spóźnienie... bo co kogo obchodzi, że autobus zamiast 20 minut, jechał 120...:rolleyes:

:D:D

mam nadzieje.

Jak pogoda na Kaszubach? Ja ciagle nic nie wiem na temat naszego gazu...

Jutro jade do pracy pierwszy raz od 2 tygodni - juz mam cabin fever - u nas poprawilo sie troche z pogoda, chociaz na osiedlu dalej slizgawica - teraz to wszystko sie topi i jest fatalnie, ale inaczej;) niz tydzien temu. Moj starszy syn wywinal orla na chodniku jak wracal ze szkoly....rany, ile musialam sie nasluchac:P Stwiedzli, ze wspolczuje mi dziecinstwa w PL i takimi zimami kazdego roku:rolleyes: