mayadaski 10.12.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 rany bosssskie!! taka nieludzka pora na sniadanie?? :D:D:D Dzisiaj pojechalam do pracy...u nas powoli wszystko topnieje:D Podobno przez weekend ma wiekszosc tego bialego zniknac. Jak sie ciesze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Sure, chyba z tym śniadaniem przesadziłaś o tak wczesnej porze hehehehe Ja nigdy nie jadam śniadania zaraz po wstaniu z łóżeczka. Herbatka, a dopiero po godzinie, jak mi się rozrusza żołądek ( akurat już dojadę do pracy) jem śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.12.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 ..u mnie zaczekała się odwilż..a jeszcze rano tak sypało ,że dwa razy wychodziłam odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ty przynajmniej mozesz sobie liskacza walnac na rozgrzewke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.12.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 no tak, dzisiaj odwilż, bardzo mnie to cieszy... Młody odebrał prawo jazdy i teraz mnie ciągle maltretuje, żeby jeździć, przy tej pogodzie to dla mnie trochę stresujące... a z tym śniadaniem to wyjątkowa sytuacja była, muszę się wytłumaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ty przynajmniej mozesz sobie liskacza walnac na rozgrzewke... what??? ...odśnieżanie tak rozgrzewa, jak godzina ćwiczeń na stepie... nie potrzeba żadnych dopalaczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 what??? ...odśnieżanie tak rozgrzewa, jak godzina ćwiczeń na stepie... nie potrzeba żadnych dopalaczy:D To bylo do Mai i liskacz duuuuuuzo przyjemniejszy, zwlaszcza grzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.12.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 u nas topnieje i mozna swobodnie znowu sie ruszac. Ja pobalowalam wczoraj...ale mnie dzisiaj boli glowa....graduacja byla we wtorek to nie moglam poszalec, bo w srode do pracy...imprez byla wczoraj....wow moje glowa...:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 To apap'ki do japki i może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 To bylo do Mai i liskacz duuuuuuzo przyjemniejszy, zwlaszcza grzany. też wolałabym taki rodzaj rozgrzewacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ja to wole jednak apap, albo ibuprom zamiast łiskacza, ble. Nie umiem tego pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.12.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 :lol2: Poszlam grzecznie spac wczesniej niz normalnie i dzisiaj juz jest OK. APAP to jest to... czasy kiedy moglam leczyc sie liskaczem bezpowrotnie minely:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 czemu bezpowrotnie ? Boisz się wrócić? PS. Myślę o powrocie do konkretnego kraju a nie butelki :) cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.12.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Na razie boje sie wrocic:yes::D Wroce na emeryture...wcele nie mowilam, ze nigdy nie wroce...na razie nie planuje...tak po prostu:D ....dom juz buduje, znaczy: emerytura sie zbilza..:lol2: czesc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.12.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 mayadaski - a skąd tą emeryturę będziesz dostawać? Czy pracując zagranicą, będzie Ci się liczyć czas pracy? Oczywiście nie musisz odpowiadać , jeśli nie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Czesc czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.12.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 mayadaski - a skąd tą emeryturę będziesz dostawać? Czy pracując zagranicą, będzie Ci się liczyć czas pracy? Oczywiście nie musisz odpowiadać , jeśli nie chcesz Polska musi uznac czas pracy w innym kraju Unii Europejskiej, wiec tutaj nie ma problemu. To jest jeden z plusow mieszkania i pracowania gdzie indziej na terenie EU. Sila robocza moze swobodnie przemieszczac sie pomiedzy krajami EU i wszystkie lata pracy sie licza w poszczegolnych krajach - trzeba tylko pamietac numery podatkowe. Ja planuje do emerytury byc tutaj a pozniej przeniesc sie na Kaszuby, wiec tak naprawde to emerytura irlandzka bedzie mi wyplacana. Tutaj dodatkowo oprocz emerytury panstwowej "zusowskiej" dostaje sie emerytute prywatna - jezeli sie oczywiscie na ta placi skladki. Ta mozna sobie ustalic z firma ubezpieczeniowa kiedy bedzie wyplacana. Czy w czasie normalnej emerytury od 65 lat, czy np. zakladajac, ze chce sie przestac pracowac w wieku np 50 lat. Oni wtedy wylicza ile trzeba odkladac do tego czasu, by np. zakladajac ze chce sie dostawac 1000 Euro na reke od tego wieku. Czesc czesc. Hej, hej!! Dlaczego podwojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 A no to super Dobrze, że Ci nic nie przepada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Podwojnie, bo Cie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.12.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 A no to super Dobrze, że Ci nic nie przepada wszystko sprawdzone dla siebie oraz przetestowane na znajomych Irlandczykach, co pojechali emeryture spedzac na Malcie:D Dlatego tylko raz jeden jedyny pare lat temu, zamieszalam sie w sprawy polityczne Polski od 1998 roku czyli od czasu jak mieszkam na wyspie...poszlam zaglosowac w referendum, by Polska weszla do EU...bo chcialam sobie ulatwic zycie:lol2: Podwojnie, bo Cie lubie. :wiggle: Ciem tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts