żona m 27.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam się skromnie. nie wiem czemu ale dopiero dziś dotarłam do tego wątku. Jest tak , ze dech zapiera. Dom z widokiem na jeziora, piękny, duży, przestronny...marzenie każdego inwestora. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Moim zdaniem szosty punkt... to rowniez najwieksze wyzwanie i oby sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam się skromnie. nie wiem czemu ale dopiero dziś dotarłam do tego wątku. Jest tak , ze dech zapiera. Dom z widokiem na jeziora, piękny, duży, przestronny...marzenie każdego inwestora. Pozdrawiam. Witaj zona m! Bardzo dziekuje za pochwaly! Dom az tak duzy to nie jest...okolo 115m2, ale i tak moje marzenie:D:D do sprzatania wystarczy:D Szósty punkt mi się wydaje trudny... znaczy, dla mnie był, ale się udało! Moim zdaniem szosty punkt... to rowniez najwieksze wyzwanie i oby sie udalo. hej Dziewczyny, tez tego sie obawiam...tym bardziej, ze dzwonie codziennie od 2 tygodni i Kuzyn nie odbiera....wysmarowalam e-maila, ale nie wiem czy przeczytal...typowy budowlaniec:( odnalazlam tez e-maila z tamtego roku, gdzie pisalam jak i gdzie chcielismy miec rozciagnieta elektryke i swiatla....zgodnie z rozpiska i rysunkami jest zrobione tylko w lazienkach:mad: dlatego juz nie chce robic na telefon......jestem troche zmeczona tym wszystkim....chyba mnie przeroslo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Maja uszy do góry, wszyscy, no większość na tym etapie tak ma, nawet jak się buduje będąc na miejscu ja jestem w stadium niechciejstwa - nic mi się nie chce , nie przeszkadza mi brak listew, blatów w kuchni, lamp i wielu innych.. koczujemy, moje dni po zjechaniu na nocleg sprowadzają sie do umycia garów w umywalce i odrobienia lekcji z dzieckami... może od poniedziałku się wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.01.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ''Witaj zona m! Bardzo dziekuje za pochwaly! Dom az tak duzy to nie jest...okolo 115m2, ale i tak moje marzenie'' żartujesz? ja myślalam, ze ma ponad 200 metrów i tak w duchu sobie myślałam, ze cześć pewnie przeznaczysz dla wczasowiczów w lato.Wydaje się ogromny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 :D ..po podlodze jest 123m2...jezeli kiedys oddam dom wczasowiczom, to wtedy caly :D Wydaje sie wielki przez ta skarpe i malenki ogrod...moze i aparat troche klamie?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 cześć Maya:) ..czy w Irlandii czuć już wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Hej Anulku, niestety nie za bardzo...a wiosna sie tutaj zaczyna 1 lutego...ale cale szczescie temperatury sa dodatnie:D Dzieki Kama...moze faktycznie jak ta wiosna przyjdzie to mi i humor sie poprawi:D:D...do Patryka tylko dobre poltora miesiaca...bedzie pieknie zolto od zakili. Rany ...mija nam wlasnie 13 lat na Wyspie...ale ten czas leci:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Maju, po naszych dzieciakach najlepiej widać , jak czas goni... Cieszę się,że masz plusy w powietrzu, u nas dzisiaj minus kilkanaście ...a wybierasz się na Kaszuby w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 W najblizszym czasie niestety nie. Planuje latem - przelom lipca i sierpnia - na 2/3 tygodnie przyjechac, chociaz Pan Maz mi sie buntuje i z mlodszym Francje planuja....cale szczescie ze starszy syn jeszcze mnie wspiera...jak nie to sama przyjade:D ...chociaz mi tak troche glupio, bo mysmy zawsze wszedzie razem jezdzili...no kiedys bedzie musial byc ten pierwszy raz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.01.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Może jednak przyjedzie i Pan Mąż, wesprze Cię w walce o prawa inwestora U nas (czyli blisko Alunek) jest mróz, -10 rano, w dzień słoneczko i cieplej. Pochodziłam sobie po ogródku i łapałam tego słoneczka na zapas. Może w tym roku będzie lepiej, ale wiosna zazwyczaj się tak wcześnie nie zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja wlasnie probuje juz 4 raz dzisiaj sie dodzwonic do Kuzyna. Nie wiem, czy dostalismy pozowlenie z gminy na gaz. Nie wiem jak wszystko planowac...Pan Maz marudzi by sprzedac...takie mam ostatnio Jego poparcie...juz mi sie odechciewa powoli...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 29.01.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Tyle wysiłku, marzeń i sprzedać? Nie poddawajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.02.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 hej, hej, bardzo fajny dom!!!! przyznam, że ujawniam się z interesem otóż jestem zakochana w płytkach casalgrande....a Wy macie łazieneczke i to używając 3 odcieni - czy mogłabym prosić o więcej foteczek w świetle dziennym? wiem, wiem.... wymagania duże, ale wszystko przez to że zupełnie nie mam okazji ich zobaczyć w naturze i dobrać odpowiedniego odcieniu do Argento. testowo kupiłam 2 płytki - Argento i Carbonio. Ale to Carbonio jest za ciemne dla nas, więc szukam czegoś jaśniejszego. mam nadzieję, że udało się ruszyć w pozytywną stronę z pozwoleniami. cierpliwości życzę w walce z systemem. A domek suppper!! kominek też bardoz fajny. no i te szarości w kuchni boskie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.02.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Hej Nicol, baaardzo dziekuje za pochwaly...sa potrzebne, bo ostatnio mnie cos checi opuszczaja:D niestety nie jestem w stanie Ci pomoc z fotkami. Po pierwsze u nas Casalgrande jest polozone w lazience, ktora nie ma okien - nie mam swiatla dziennego i zawsze musze uzyc lampy. Po drugie...mieszkam ponad 2 tysiece kilometrow od budowy...nie mam okazji wpasc do domu ot tak sobie:D...sorrki..jawczesnie jedzie to lipiec, ale zapewne dla Ciebie to juz bedzie po ptakach:D:D W naszej lazience sa 2 odcienie - piombo i platino http://www.casalgrandepadana.com/index.cfm/1,218,0,0,html/catalogue/Granitoker/Metalwood Piombo sa toche jasnawe, ale ja sie zdecydowalam na takie ze wzgledu na brak okna. Jezeli Carbonio sa za ciemne dla Ciebie to czemu nie zdecydujesz sie na Silicio? sa pomiedzy Piombo a Carbonio...sa piekne...widzialam je w sklepie na wystawie.... to zdjecie najbardziej odzwierciedla kolory Metalwood'u w naszej lazience: po lewej platino, po prawej i na podlodze jest piombo: pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 no ja podpowiedzialam twoje polaczenie , na silicio widac dosyc plamki z wody wydaje mi sie ze na piombo bedzie to mniej widoczne aczkolwiek glowy za to nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.02.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Faktycznie, sa malo brudzace w kolorze :D:D..ale jeszcze nie uzywamy, wiec glowy sobie nie dam uciac...prztestuje latem:D Na Platino nie widac zadnych plamek z wody - to moge powiedziec z doswiadczenia w tutejszym domu....jedynie jak dzieciarnia w butach sie wpakuje, to widac plamy na plytkach na podlodze, ale w tym przypadku to na niczym nie udaloby sie plamek uniknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Czesc prosze pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.02.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Czesc prosze pani. czesc Pani..wlasnie goscilam sie u Twojej Mamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Conas atá tú? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts