mayadaski 26.02.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Conas atá tú? Ta me go maith! Gwozdziku:D Go raibh!! A co u Ciebie? Szlifujesz swoj Gaelic na St Patryka? juz niedlugo bedzie zielony Guinness do kupienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 A ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze dzien przed patrykiem wylatuje z Anglii... Buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.02.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 A ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze dzien przed patrykiem wylatuje z Anglii... Buuu... eeee chyba nie masz czego zalowac:D...Patryk w Anglii to nie to samo co Patryk w Irlandii....tutaj to swieto, imprezy caly weekend i wolne...w Anglii to normalny dzien pracy. u nas zakile juz kwitna...robi sie znowy ladnie po zimie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 eeee chyba nie masz czego zalowac:D...Patryk w Anglii to nie to samo co Patryk w Irlandii....tutaj to swieto, imprezy caly weekend i wolne...w Anglii to normalny dzien pracy. u nas zakile juz kwitna...robi sie znowy ladnie po zimie:D:D Tez mi tak ojciec powiedzial, wiec nie zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dzień dobry, widzę, że tu mówicie językami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No i jak po St. Paddy's Day? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.03.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No i jak po St. Paddy's Day? Ciagle swietuje :wiggle: od czwartku mam wolne...pogoda piekna plus 12 caly czas i slonko:wiggle: ah, zyc nie umierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.03.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Pewnie już masz język zielony od tego piwa http://www.cosgan.de/images/midi/musik/k025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Aaale Wam fajnie! U nas znowu zzzimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 U mnie piękne słońce - tylko nic nie kwitnie, bo u mnie ugór na razie Muszę bo się uduszę - z Twoim powitaniem ("jello") skojarzył mi się dowcip: Londynska firma zamiescila oferte pracy. Odpowiedzialy trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja chcac sprawdzic znajomosc angielskiego u kandydatów kazala im ulozyc zdanie zawierajace slowa: green, pink i yellow. Pierwszy napisal Niemiec: - When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be wonderful, pink day. Drugi byl Francuz: - When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt. Na koniec Hindus: - When I come back home I hear the telephone green green so I pink up the phone and say: yellow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.03.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 :lol2::lol2: jello!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Co tu taka cisza? Zima już się skończyła!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.03.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 podobno u gazownikow ciagle trwa i nie moga kopac:rolleyes: ...podobno ziemia ciagle zmarznieta:rolleyes: czekam az mnie do gazu podlacza, to wtedy zadzialamy z gniazdkami i pradem...a wtedy z porcelana w lazienkach;) a wtedy wakacje i wojna z ogrodem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Coś Cię chyba ściemniają ci gazownicy;) Robić im się nie chce albo sobie odwlekają w czasie jak bata na plecach nie czują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.03.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Nie spieszy mi sie az tak bardzo powiem szczerze - wazne by do lipca podlaczyli, bo chce miec ciepla wode do mycia;) Przypuszczam, ze glownodowodzacy Kuzyn ma gdzies indziej budowe teraz do obskoczenia i wszyscy czekaja, az On bedzie mial troche czasu na moja skarpe zajzec;) Miesiac temu Kuzynowi wytyczne dalam, co chce miec zrobione zanim przyjedziemy w lipcu....moze wszystko robic na raz w czerwcu...nie przeszkadza mi to, bylebym mogla z rodzina sie wysikac, umyc, zapalic swiatlo i podlaczyc komputer do pradu we wlasnym domu;) Wakacje wtedy beda udane...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.04.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Cześć Maju Dopiero teraz trafiłam na Twój dziennik (NIE)Dziennik . Jak to się mogło stać, że tak późno sama nie wiem. Przecież ja tez będę budować dom na skarpie. Zaczęłam dopiero czytać, i już żałuję bo nie widać wszystkich zdjęć . Ale nic to zaraz mam nadzieję zobaczę na żywo w dzienniku:-). Pozdrawiam Alicja PS i nawet podobnego wzrostu jesteśmy , czytam dalej... Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez adk dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://lisiesprawy.blox.pl/resource/3323_Wielkanoc_2007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Piękny dom!!!!!! Najciekawsze, że o podobnych płytkach myślałam u siebie - dzięki Tobie wiem jak wyglądają. Pozdrawiam świątecznie. Mój kochany będzie zły, że zamiast się pakować znowu utknęłam na FM :0.Wszystkiego najlepszego na Święta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.04.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Cześć Maju Dopiero teraz trafiłam na Twój dziennik (NIE)Dziennik . Jak to się mogło stać, że tak późno sama nie wiem. Przecież ja tez będę budować dom na skarpie. Zaczęłam dopiero czytać, i już żałuję bo nie widać wszystkich zdjęć . Ale nic to zaraz mam nadzieję zobaczę na żywo w dzienniku:-). Pozdrawiam Alicja PS i nawet podobnego wzrostu jesteśmy , czytam dalej... Piękny dom!!!!!! Najciekawsze, że o podobnych płytkach myślałam u siebie - dzięki Tobie wiem jak wyglądają. Pozdrawiam świątecznie. Mój kochany będzie zły, że zamiast się pakować znowu utknęłam na FM :0. Wszystkiego najlepszego na Święta!!!!! Hej Alicjo, Dziekuje bardzo za pochwaly. Niestey musialam pousuwac niektore zdjecia, bo mi sie limit na Flikcr'ze wyczerpal. Musze poczytac wtedy co slychac na Twojej skarpie;) U nas niestety rozpierducha na calego;) Wszystkiego najlepszego Wiekanocnie!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.04.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Alunek, Ty juz z zajacami biegasz po forum;)Pieknie dziekuje za zyczenia!! Najlepszego takze dla Ciebie!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts