Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze dzien przed patrykiem wylatuje z Anglii... Buuu... :(

eeee chyba nie masz czego zalowac:D...Patryk w Anglii to nie to samo co Patryk w Irlandii....tutaj to swieto, imprezy caly weekend i wolne...w Anglii to normalny dzien pracy.:p

u nas zakile juz kwitna...robi sie znowy ladnie po zimie:D:D

eeee chyba nie masz czego zalowac:D...Patryk w Anglii to nie to samo co Patryk w Irlandii....tutaj to swieto, imprezy caly weekend i wolne...w Anglii to normalny dzien pracy.:p

u nas zakile juz kwitna...robi sie znowy ladnie po zimie:D:D

Tez mi tak ojciec powiedzial, wiec nie zaluje. :)

• 3 weeks później...

U mnie piękne słońce - tylko nic nie kwitnie, bo u mnie ugór na razie :(

Muszę bo się uduszę - z Twoim powitaniem ("jello") skojarzył mi się dowcip:

Londynska firma zamiescila oferte pracy. Odpowiedzialy trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja chcac sprawdzic znajomosc angielskiego u kandydatów kazala im ulozyc zdanie zawierajace slowa: green, pink i yellow. Pierwszy napisal Niemiec:

- When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be wonderful, pink day.

Drugi byl Francuz:

- When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt.

Na koniec Hindus:

- When I come back home I hear the telephone green green so I pink up the phone and say: yellow?

Nie spieszy mi sie az tak bardzo powiem szczerze - wazne by do lipca podlaczyli, bo chce miec ciepla wode do mycia;)

Przypuszczam, ze glownodowodzacy Kuzyn ma gdzies indziej budowe teraz do obskoczenia i wszyscy czekaja, az On bedzie mial troche czasu na moja skarpe zajzec;)

Miesiac temu Kuzynowi wytyczne dalam, co chce miec zrobione zanim przyjedziemy w lipcu....moze wszystko robic na raz w czerwcu...nie przeszkadza mi to, bylebym mogla z rodzina sie wysikac, umyc, zapalic swiatlo i podlaczyc komputer do pradu we wlasnym domu;)

Wakacje wtedy beda udane...:D:D

• 5 weeks później...

Cześć Maju :-)

Dopiero teraz trafiłam na Twój dziennik (NIE)Dziennik :-). Jak to się mogło stać, że tak późno sama nie wiem. Przecież ja tez będę budować dom na skarpie.

Zaczęłam dopiero czytać, i już żałuję bo nie widać wszystkich zdjęć :-(.

Ale nic to zaraz mam nadzieję zobaczę na żywo w dzienniku:-). Pozdrawiam Alicja

PS i nawet podobnego wzrostu jesteśmy :D, czytam dalej...

Edytowane przez adk
dopisek

Cześć Maju :-)

Dopiero teraz trafiłam na Twój dziennik (NIE)Dziennik :-). Jak to się mogło stać, że tak późno sama nie wiem. Przecież ja tez będę budować dom na skarpie.

Zaczęłam dopiero czytać, i już żałuję bo nie widać wszystkich zdjęć :-(.

Ale nic to zaraz mam nadzieję zobaczę na żywo w dzienniku:-). Pozdrawiam Alicja

PS i nawet podobnego wzrostu jesteśmy :D, czytam dalej...

Piękny dom!!!!!! Najciekawsze, że o podobnych płytkach myślałam u siebie - dzięki Tobie wiem jak wyglądają. Pozdrawiam świątecznie. Mój kochany będzie zły, że zamiast się pakować znowu utknęłam na FM :0.

Wszystkiego najlepszego na Święta!!!!!

Hej Alicjo,

Dziekuje bardzo za pochwaly. Niestey musialam pousuwac niektore zdjecia, bo mi sie limit na Flikcr'ze wyczerpal. Musze poczytac wtedy co slychac na Twojej skarpie;) U nas niestety rozpierducha na calego;)

Wszystkiego najlepszego Wiekanocnie!!

Maja