Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no , no, to nie podlega nawet dyskusji :D

cześć Słoneczko :)

Czesc Piekna!!

taaaa! teraz sie okazuje, ze bede miala gaz i w zwiazku z tym ciepla wode, ale wszystko co naskrobalam na prysznic czy inna umywalke w ziemie z rurami pojdzie...:rolleyes::rolleyes: Czyli ciepla woda bedzie, ale nie bedzie jak z niej korzystac:cool:

Myslalam, ze podloczenie gazu max z 5tysiakow pochlonie....a tu razy 2 wyszlo i to jeszcze nie koniec..:eek:

Cholera!!:mad:

no ja wiedziałam,że z tym gazem to same problemy. Nam pgnig podłączy gaz i owszem, ale musimy sobie sami ścieżkę pociągnąć,a to jakieś 300 m w linii prostej, bo oni na razie nie planują zagazowywać naszej części górki. No to walcie się en face :mad::mad: bez gazu da się żyć Edytowane przez malka

mayadaski- z tą skarpą, to się wywiedz trochę, bo ostatnio pokazują w TV, jak po deszczach , które stoją na skarpach i spływają razem z deszczem, domy wyglądają.

Hej Malgosiu, Nie jest tak zle u nas. Stare zabezpieczenia skarpy, ktore zrobil moj Dziadek sa jeszcze. Moze troche ukryte pod calym balaganem, ale sa. Robienie tarasow musi poczekac do przyszlego reku. Nie dam rady zrobic tego w tym roku....moze jesienia, ale to musialabym sie baaardzo sprezyc i wszystkiego sobie odmawiac, a tak nie moge. Zyc tez trzeba...zobaczymy...mnie nic nie goni, nie musze sie wprowadzac za tydzien.;) pewnie, bym chciala by bylo pieknie zaraz i teraz, ale to nie te czasy;)