malgos2 03.05.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Nooo ba. Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.05.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 To się pewnie trochę zdenerwowałaś jak nikt nie odbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.05.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 :D:D Zdziwilam, sie jak w drugiej firmie tez nikt nie chcial ze mna gadac i tylko automat sie odzywal...pozniej dopiero zalapalam... Piekna zima w ten majowy weekend na poludniu Polski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 U nas jeszcze nie ma sniegu, ale ponoc idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.05.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 wlasnie bylam w odwiedzinach u Kamy i Megany - zdjecia zimowe maja u siebie powklejane. Na stronie GW tez piekne zdjecia ...niesamowite jaka kaprysna ta pogoda.W Irlandii od 1 maja sie lato wyspiarskie zaczelo, ale tez jest troche zimno. Dzisiaj tylko 14 stopni bylo w ciagu dnia. W tamtym roku jak przgotowywalam sie do egzaminow to bylo 25...zlosliwa natura natury;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Maya wycen sobie simona classica, jest tanszy jesli chodzi o elektryke a daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Sprawdzilam wczoraj wieczorem Breker B.Kwadrat - wyszedl na calosc domu 2tys PLN czyli okolo €500 to nie jest zle. Cena B.7 powalila mnie totalnie;)Wlasnie wyslalam pytanie do 3 lokalnych hurtowni o wycene B.Kwadratu i Simona Classic. Zobaczymy co mi odpisza. Wczoraj dzwonila Kuzynka (inna, nie ta od Budowlanego), ze kupila dla mnie okazyjnie w Biedronce materace do spania. Mamy spac u siebie;) jak dobrze, ze o mnie mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ja tez mam simona classica i daje rade. Ale ja mam mieszkanie dla ubogich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 to ja mam w takim razie dom dla ubogich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 hmm...w internecie roznica pomiedzy Brekerem B.Kwadrat a Simonem Classicem wyszla mi na okolo 150 PLN....ja tez z ubogich.... Simon Classic tez ma fajny ksztalt. Podobal mam sie na wystawce jak bylismy w pazdzierniku, a podziwialismy tylko wyglady, ksztalty i kolory kompletnie zieloni co to marek, ich waznosci i cen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 tzn jesli chcesz biale to bierz berkera , duzo lepsza firma, ja chcialam szare i simon to byl najtanszy wybor z kolorowych ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Marto, ja wolalabym biale kontakty. Sciany sa biale w calym domu, wiec nie chcialabym, by sie kontakty odcinaly na tle sciany. Wiem, ze razilaby mnie czarna 5krotna ramka w duzym pokoju na sciane, ktora tylko ma 4 metry i tone kontaktow/gniazdek na niej: ta sciana wygladalaby bardzo poszatkowana czarnymi kontaktami. Panu Mezowi to sie podobalo, ale mi nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no to masz juz wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=55121&d=1304508360 ja wiedziałam,ze u mnie cos jest nie halo......ja nie mam tyle puszek na całym parterze, co Ty na jednej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 :D:D Malka, to moze ja mam nie halo;) na cholere tyle puszek!! Teraz placze, ze musze je czyms wypelnic i dlaczego to takie drogie??:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Bedziesz kuc malka. Kontaktow nigdy dosc, mnie jest ciagle za malo. Kontakty mam najtansze Schneidera jakby kto pytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Potwierdzam, kontaktów i wtyczek nigdy za mało, szczególnie jak chcesz zapalić światło i lecisz do następnej ściany hehehe, albo jak elektryk nie zrobi jakiś zaplanowanych i doopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ale na wysokości 1,4 to chyba nie są kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ale na wysokości 1,4 to chyba nie są kontakty nope! Chodzi o ta 5te w rzadku? To sa miejsca na przyciski do rolet (3 rolety) plus wylacznik do swiatla tylko na balkonie i wylacznik do swiatla naokolo domu. Kurcze, rzadek wyszedl na pol sciany....lepiej by wygladalo, gdyby pan elektryk przygotowal to wszystko w pionie...no ale standardowo... mnie nie bylo jak chlopy kladly kabelki:rolleyes:, a o estetyce pamietac;), to juz troche za duze wymaganie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.05.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 nope! Chodzi o ta 5te w rzadku? To sa miejsca na przyciski do rolet (3 rolety) plus wylacznik do swiatla tylko na balkonie i wylacznik do swiatla naokolo domu. Kurcze, rzadek wyszedl na pol sciany....lepiej by wygladalo, gdyby pan elektryk przygotowal to wszystko w pionie...no ale standardowo... mnie nie bylo jak chlopy kladly kabelki:rolleyes:, a o estetyce pamietac;), to juz troche za duze wymaganie.... I ten tekst od fachowców, pani się nie denerwuje będzie dobrze. wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts