Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wlasnie bylam w odwiedzinach u Kamy i Megany - zdjecia zimowe maja u siebie powklejane. Na stronie GW tez piekne zdjecia ...niesamowite jaka kaprysna ta pogoda.

W Irlandii od 1 maja sie lato wyspiarskie zaczelo, ale tez jest troche zimno. Dzisiaj tylko 14 stopni bylo w ciagu dnia. W tamtym roku jak przgotowywalam sie do egzaminow to bylo 25...zlosliwa natura natury;)

Sprawdzilam wczoraj wieczorem Breker B.Kwadrat - wyszedl na calosc domu 2tys PLN czyli okolo €500 to nie jest zle. Cena B.7 powalila mnie totalnie;)

Wlasnie wyslalam pytanie do 3 lokalnych hurtowni o wycene B.Kwadratu i Simona Classic. Zobaczymy co mi odpisza.

Wczoraj dzwonila Kuzynka (inna, nie ta od Budowlanego), ze kupila dla mnie okazyjnie w Biedronce materace do spania. Mamy spac u siebie;) jak dobrze, ze o mnie mysli...

hmm...w internecie roznica pomiedzy Brekerem B.Kwadrat a Simonem Classicem wyszla mi na okolo 150 PLN....ja tez z ubogich....;)

Simon Classic tez ma fajny ksztalt. Podobal mam sie na wystawce jak bylismy w pazdzierniku, a podziwialismy tylko wyglady, ksztalty i kolory kompletnie zieloni co to marek, ich waznosci i cen...

Marto, ja wolalabym biale kontakty. Sciany sa biale w calym domu, wiec nie chcialabym, by sie kontakty odcinaly na tle sciany.

Wiem, ze razilaby mnie czarna 5krotna ramka w duzym pokoju na sciane, ktora tylko ma 4 metry i tone kontaktow/gniazdek na niej:

DSC00684.jpg

DSC00683.jpg

ta sciana wygladalaby bardzo poszatkowana czarnymi kontaktami. Panu Mezowi to sie podobalo, ale mi nie....

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=55121&d=1304508360

ja wiedziałam,ze u mnie cos jest nie halo......ja nie mam tyle puszek na całym parterze, co Ty na jednej ścianie ;)

Ale na wysokości 1,4 to chyba nie są kontakty :o

nope!;)

Chodzi o ta 5te w rzadku? To sa miejsca na przyciski do rolet (3 rolety) plus wylacznik do swiatla tylko na balkonie i wylacznik do swiatla naokolo domu.

Kurcze, rzadek wyszedl na pol sciany....lepiej by wygladalo, gdyby pan elektryk przygotowal to wszystko w pionie...no ale standardowo... mnie nie bylo jak chlopy kladly kabelki:rolleyes:, a o estetyce pamietac;), to juz troche za duze wymaganie....:rolleyes:

nope!;)

Chodzi o ta 5te w rzadku? To sa miejsca na przyciski do rolet (3 rolety) plus wylacznik do swiatla tylko na balkonie i wylacznik do swiatla naokolo domu.

Kurcze, rzadek wyszedl na pol sciany....lepiej by wygladalo, gdyby pan elektryk przygotowal to wszystko w pionie...no ale standardowo... mnie nie bylo jak chlopy kladly kabelki:rolleyes:, a o estetyce pamietac;), to juz troche za duze wymaganie....:rolleyes:

I ten tekst od fachowców, pani się nie denerwuje będzie dobrze. wrrr