Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trzymam kciuki,abyś szoku/rozczarowania nie miała po zobaczeniu ich...:yes:

Bede walczyc tym razem:D i tak dalam w duzo sprawach wolna reke i rozne buble wyszly w zwiazku z tym (jak brama wysoka na 2 metry czy wiecej - nie wiadomo dlaczego taka jak do jakiegos zakladu karnego:mad:). Teraz sie postawie, bo inaczej cala zachodnia strone domu bede miala schrzaniona przez te barierki:o

Prawie:D

Chlopakow juz spakowalam. Siebie w 70%. Jutor polece do Boots'a po jakies kosmetyki letnie.

W piatek o 17:40 mamy start i w Bydgoszczy bedziemy o 21:20...Jessssuuu jak sie ciesze:lol2::lol2:

Pan Maz ma ciagle otwarta walizke i w niej tylko 2 pary majtek...:D...cos Mu pakowanie nie idzie:D

No a cóż więcej mężczyźnie potrzeba na wakacje???;):rolleyes: /zakładam, że przywieziecie ze sobą pogodę!:yes::D

Miłego pobytu w nowym domku!:D I pamiętaj: zupełnie nie przejmuj się jakimiś niedociągnięciami... ciesz się dopieszczonymi detalami i delektuj się całością... no i cudownym widokiem...:cool::cool::cool:

Rasiu, dziekuje bardzo za zyczenia!

Niestety z pogoda to nie wiem jak bedzie...tutaj mamy najzimniejsze lato od 30 lat wiec licze na Kaszuby, ze sie wygrzeje i opale.:D

hmmm....mowisz mezczyzna duzo nie potrzebuje? ale te 2 pary majtek na 16 dni to troche malo jak dla mnie...jedna para na tydzien?....fujjjjjjj

Przypuszczam, ze Malgos ma juz wiecej zapakowanych niz Pan Maz....:lol2:

Ojtam ojtam... przy dobrej pogodzie jedne się nosi, a drugie schną...;)

Panowie męże tak chyba mają...;) wczoraj o 11pm wychodziłam od koleżanki, która z cała rodzinką wyjeżdżała dzisiaj o 5am... ona spakowała siebie i dzieci, a pan mąż wciąż jeszcze nie zaczął...:lol2:

chyba winnam być panem mężem :oops:

na 3 dni ślubny pakuje (dwa dni wcześniej) walizę z 60 litrów, ja torbę podręczną (w dniu wyjazdu) i zazwyczaj jeszcze mam luz :oops:

och jaka ja niekobieca jestem