mayadaski 01.07.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hej Pieknie Dziewczyny!! Jeszcze, jeszcze z tymi wakacjami dopiero jedziemy za 2 tygodnie, ale nastroj juz jest:D Dlatego moj Kuzyn tak sie streszcza z tymi robotami u nas na skarpie:p bo wie ze przyjezdzamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A co to będą za barierki? Bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.07.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Alu, barierki mialy byc takie: te zdjecia byly wyslane jako przyklad do odgapienia....ale jak to u nas bywa....nie wiem co dostane na koniec:P Z tych zdjec z konstrukcji balkonu kuchennego to za bardzo okraglo nie wyglada.... Znowu raczej place za cos innego niz zamowilam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 To co, zwalamy sie Mai za 2 tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.07.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 To co, zwalamy sie Mai za 2 tygodnie? :D:D:D mam nadzieje, ze barierki wytrzymaja i nikt nie zjedzie na dol i nie bedzie doslownego zwalania sie ze skarpy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 trzymam kciuki,abyś szoku/rozczarowania nie miała po zobaczeniu ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.07.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 trzymam kciuki,abyś szoku/rozczarowania nie miała po zobaczeniu ich... Bede walczyc tym razem:D i tak dalam w duzo sprawach wolna reke i rozne buble wyszly w zwiazku z tym (jak brama wysoka na 2 metry czy wiecej - nie wiadomo dlaczego taka jak do jakiegos zakladu karnego:mad:). Teraz sie postawie, bo inaczej cala zachodnia strone domu bede miala schrzaniona przez te barierki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.07.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Cześć spakowana już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Cześć spakowana już? Bo my tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.07.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Prawie:D Chlopakow juz spakowalam. Siebie w 70%. Jutor polece do Boots'a po jakies kosmetyki letnie. W piatek o 17:40 mamy start i w Bydgoszczy bedziemy o 21:20...Jessssuuu jak sie ciesze:lol2: Pan Maz ma ciagle otwarta walizke i w niej tylko 2 pary majtek......cos Mu pakowanie nie idzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Prawie:D Chlopakow juz spakowalam. Siebie w 70%. Jutor polece do Boots'a po jakies kosmetyki letnie. W piatek o 17:40 mamy start i w Bydgoszczy bedziemy o 21:20...Jessssuuu jak sie ciesze:lol2: Pan Maz ma ciagle otwarta walizke i w niej tylko 2 pary majtek......cos Mu pakowanie nie idzie:D No a cóż więcej mężczyźnie potrzeba na wakacje??? /zakładam, że przywieziecie ze sobą pogodę! Miłego pobytu w nowym domku! I pamiętaj: zupełnie nie przejmuj się jakimiś niedociągnięciami... ciesz się dopieszczonymi detalami i delektuj się całością... no i cudownym widokiem...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.07.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Rasiu, dziekuje bardzo za zyczenia! Niestety z pogoda to nie wiem jak bedzie...tutaj mamy najzimniejsze lato od 30 lat wiec licze na Kaszuby, ze sie wygrzeje i opale. hmmm....mowisz mezczyzna duzo nie potrzebuje? ale te 2 pary majtek na 16 dni to troche malo jak dla mnie...jedna para na tydzien?....fujjjjjjj Przypuszczam, ze Malgos ma juz wiecej zapakowanych niz Pan Maz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ojtam ojtam... przy dobrej pogodzie jedne się nosi, a drugie schną... Panowie męże tak chyba mają... wczoraj o 11pm wychodziłam od koleżanki, która z cała rodzinką wyjeżdżała dzisiaj o 5am... ona spakowała siebie i dzieci, a pan mąż wciąż jeszcze nie zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 chyba winnam być panem mężem na 3 dni ślubny pakuje (dwa dni wcześniej) walizę z 60 litrów, ja torbę podręczną (w dniu wyjazdu) i zazwyczaj jeszcze mam luz och jaka ja niekobieca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ja tez sie zawsze pakuje w ostatniej chwili i przewaznie P. ma wiekszy bagaz ode mnie. Wiec jest nas 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.07.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Czyli baby z jajami jestescie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Czyli baby z jajami jestescie :lol2: eee tam od razu mi jaja dorób , ja tylko nie lubię się pakować, a rozpakowywać jeszcze bardziej brrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jessuuuu, nawet mi nie mow. Wrocilam w srode i co? Walizka nadal na srodku sypialni czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ja mam jeszcze torbę z ferii nie rozpakowaną, czapki, rękawice, buty narciarskie, pizgnięte gdzieś w łazience na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts