Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Mayu, dziękuję za miłe słowa i wsparcie! Bardzo budujące jest nawet takie wirtualne wsparcie.. Decyzja stety/niestety musiała zapaść, najgorsze jest to że mój mąż musi tu wrócić we wrześniu i chyba nawet aż do grudnia, ja jakoś dam radę gorzej z córcią - jej tatiś ukochany , jednym słowem będzie ciężko...

Ale szybko zleciało do Waszych wakacji!!! Na skarpie postępy, no i przede wszystkim będziecie u siebie! Pamiętaj o tym co się przyśni na nowym! Czekamy z niecierpliowścią na relacje i UDANYCH WAKACJI ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!

Zaglądnęłam na stronę naszego radia na południowych Kaszubach i prognoza pogody nie jest zła :) no na pewno lepsza niż tutejsza depresyjna pogoda ;)

polecam radio na południowych Kaszubach :) http://www.weekendfm.pl/

Edytowane przez andzia_

• 3 weeks później...

Szkoda, że nie miałaś pogody.

Barierki cudne!

Gazu gratuluję. Co do reszty współczuję. Ja wreszcie po 3 dniach kopania skończyłam wykopki - szykowanie planu pod kopanie fundamentów, uff.

Pozdrawiam

edit: placu, placu nie planu :-)

Edytowane przez adk

Hej Dziewczyny!

Barierki nam sie tez podobaly. Jechalismy z sercem na ramieniu po tym co widzielismy na pierwszym zdjeciu, ale rzeczywistosc przeszla nasze oczekiwania. Sa piekne:yes:

Kuzyn to typowy budowlaniec, chociaz skonczyl studia inzynierskie w Gdansku:p - olewa klienta i stopien znajomosci czy wyksztalcenia tutaj nie ma zadnego znaczenia:mad:

A z gazu to sie ciesze jak dziecko, chociaz kosztowal majatek i caly drugi tydzien wakacji byl gazowo-wybuchowy:D

Hej, Maya. Barierki super, gazu gratuluje. Mam nadzieję, ze wakacje w Pl w następnym roku będą u siebie i bardziej udane! :)

A spytam jeszcze o tynk, czy mi się wydaje, że masz dwa rodzaje, tzn. akrylowy i silikatowo - jakiś (nie widać napisu)? Czy to specjalnie i gdzie jest jaki?

Hej Agato - niestety nie wiem dlaczego sa 2 rozne tynki. Zrobilam sobie zdjecia, bo sama sie zastanawialam. Teraz czekam na Kuzyna az wroci z wakacji, to sie zapytam.

Hej, hej :) W czwartek wybieram się do Ch., obejrzę Wasz domek :)

Hej Minko - zagladaj ile sie da!! Czyli sie minelysmy...... niestety pogody ciagle dobrej nie zapowiadaja....

Dziendoberek dla Wszystkich!