mayadaski 12.07.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Czyli dobrze mowilam, ze Wy moje Mile, jestescie lepiej spakowane od mojego Pana Meza...fakt jest taki, ze Wasze walizki sa pelniejsze od Jego....okolicznosci tego pomine...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia_ 12.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Witaj Mayu, dziękuję za miłe słowa i wsparcie! Bardzo budujące jest nawet takie wirtualne wsparcie.. Decyzja stety/niestety musiała zapaść, najgorsze jest to że mój mąż musi tu wrócić we wrześniu i chyba nawet aż do grudnia, ja jakoś dam radę gorzej z córcią - jej tatiś ukochany , jednym słowem będzie ciężko... Ale szybko zleciało do Waszych wakacji!!! Na skarpie postępy, no i przede wszystkim będziecie u siebie! Pamiętaj o tym co się przyśni na nowym! Czekamy z niecierpliowścią na relacje i UDANYCH WAKACJI ŻYCZĘ!!!!!!!!!!! Zaglądnęłam na stronę naszego radia na południowych Kaszubach i prognoza pogody nie jest zła no na pewno lepsza niż tutejsza depresyjna pogoda polecam radio na południowych Kaszubach http://www.weekendfm.pl/ Edytowane 17 Lipca 2011 przez andzia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.07.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hej Aniu, dzieki wielkie! Prognoza pogody niestety nie jest pocieszajaca. Dziaj w Dublinie tez bylo 20 stopni a jutro ma byc 21....czyli nie polepszy mi sie...ale to nie wazne:D:D wazne, ze bedziemy nad jeziorem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 A dzisiaj w Krakowie byly 23 stopnie, ale cieplutko, w ogole nie wilgotno, wymarzona pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 13.07.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 U mnie pod Warszawą też ładnie ale (wg mnie) bez upału. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzisiaj to nawet pada deszczyk (co roślinom bardzo służy). Miłych wakacji, Maju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzieki wielkie!! Deszczyku nie chce - dziekuje bardzo, ale mam tutejszy:D:D Dzisiaj ostatni dzien w pracy....siedze jak na szpilkach...ja chce jechac juuuuuuzzzzzzz.... Dzisiaj rano o 7:30 bylo 18 stopni...lato zawitalo w Dublinie jak ja wyjezdzam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 no to udanych wakacjiiiiiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.08.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Maja to tam u Was? Wypoczywacie jeszcze w PL? Jaka pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Allo!! Jestesmy juz w Eire:D Pogoda byla do bani - zupelnie to samo co w Irlandii:(Kibelkow nie bylo - cale wakacje u tesciowej:(3 dni warowalam na gazownikow:(...ale mam gaz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hej Maya! Super, że jesteś. Pogoda faktycznie doskonała nie była;), ale pewnie i tak udało Ci się dużo pozałatwiać, jak widzę z gazem na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Szkoda, że nie miałaś pogody. Barierki cudne! Gazu gratuluję. Co do reszty współczuję. Ja wreszcie po 3 dniach kopania skończyłam wykopki - szykowanie planu pod kopanie fundamentów, uff. Pozdrawiam edit: placu, placu nie planu Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Mayu gratuluje gazu ale faktycznie z ta wykonczeniowka we wnetrzach to kuzyn cos osiadl na laurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Hej Dziewczyny! Barierki nam sie tez podobaly. Jechalismy z sercem na ramieniu po tym co widzielismy na pierwszym zdjeciu, ale rzeczywistosc przeszla nasze oczekiwania. Sa piekne:yes: Kuzyn to typowy budowlaniec, chociaz skonczyl studia inzynierskie w Gdansku:p - olewa klienta i stopien znajomosci czy wyksztalcenia tutaj nie ma zadnego znaczenia:mad: A z gazu to sie ciesze jak dziecko, chociaz kosztowal majatek i caly drugi tydzien wakacji byl gazowo-wybuchowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Hej, Maya. Barierki super, gazu gratuluje. Mam nadzieję, ze wakacje w Pl w następnym roku będą u siebie i bardziej udane! A spytam jeszcze o tynk, czy mi się wydaje, że masz dwa rodzaje, tzn. akrylowy i silikatowo - jakiś (nie widać napisu)? Czy to specjalnie i gdzie jest jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Hej, hej W czwartek wybieram się do Ch., obejrzę Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.08.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej, Maya. Barierki super, gazu gratuluje. Mam nadzieję, ze wakacje w Pl w następnym roku będą u siebie i bardziej udane! A spytam jeszcze o tynk, czy mi się wydaje, że masz dwa rodzaje, tzn. akrylowy i silikatowo - jakiś (nie widać napisu)? Czy to specjalnie i gdzie jest jaki? Hej Agato - niestety nie wiem dlaczego sa 2 rozne tynki. Zrobilam sobie zdjecia, bo sama sie zastanawialam. Teraz czekam na Kuzyna az wroci z wakacji, to sie zapytam. Hej, hej W czwartek wybieram się do Ch., obejrzę Wasz domek Hej Minko - zagladaj ile sie da!! Czyli sie minelysmy...... niestety pogody ciagle dobrej nie zapowiadaja.... Dziendoberek dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Przepraszam. Teraz dopiero zobaczyłam, ze się w dzienniku wpisałam. Się sionęłam;)... tu. Barierki cudne, a widoki... bezcenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.08.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej Rasiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Mayu, pięknie domek wygląda z barierkami i otykowany! Gdzie kupiliście drewno tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts