Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 4 weeks później...
Chcialam pochwalic sie swoja samodzielnoscia :wiggle:

W poniedzialek wyslalam internetowy przelew z mojego irlandzkiego konta i dzisiaj juz widzialam go zaksiegowanego na stonie gazowni bydgoskiej (ebok) z data wtorkowa. Wyslalam euro i wszystko sprawie zostalo zaksiegowane w PLN.

Moze to info sie przyda innym budujacym na odleglosc, ze mozna i nie jest pod gorke...

Mala rzecz a cieszy:p

Nie lubie, gdy musze polegac na innych by placili moje rachunki.

Maja, prawie samodzielna 40latka:D

PS...Maz Kuzynki ciagle nieosiagalny...

Witam! Gratuluję samodzielności i imponującej budowli!!! Widoki macie cudne.

Powiedz, proszę, jak sprawuje się beżowy Affron?? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy jest praktyczny, zwłaszcza ten matowy. Szukam wiarygodnych opinii, zanim zdecyduję się ostatecznie na zakup.

Pozdrawiam:)

Powiedz, proszę, jak sprawuje się beżowy Affron?? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy jest praktyczny, zwłaszcza ten matowy. Szukam wiarygodnych opinii, zanim zdecyduję się ostatecznie na zakup.

Pozdrawiam:)[/quote

PRZEPRZASZAM ze tak sie wtrace ,ale ja mam polozone ponad 90 metrow bezowego affronu na calym parterze -oczywiscie w macie-i rewelacja-bardzo polecam!!!!GUMISIOWA:rolleyes:

Pozdrawiam:)

Pozdrawiam:)[/quote

PRZEPRZASZAM ze tak sie wtrace ,ale ja mam polozone ponad 90 metrow bezowego affronu na calym parterze -oczywiscie w macie-i rewelacja-bardzo polecam!!!!GUMISIOWA:rolleyes:

Dziewczyny...sio z mojego dziennika!!;)

Odpowiem tutaj: mycie bezowych Affronow po budowlancach jest duzo latwiejsze niz szarych matow na pietrze wyzej. To doswiadczenie mam, ale juz wiecej nic na ich temat nie moge powiedziec, bo dom ciagle nie jest wykonczony i uzywany:)

Lawendo - jak bedziesz kupowac, to patrz panu kafelkarzowi na rece, bo - jak widac u mnie na malym kawalku - rozne paczki bezowego Affronu maja rozne odcienie i to troche wkurza jak juz jest polozone:bash:

Pozdrowienia,

Maja

Dziewczyny...sio z mojego dziennika!!;)

Odpowiem tutaj: mycie bezowych Affronow po budowlancach jest duzo latwiejsze niz szarych matow na pietrze wyzej. To doswiadczenie mam, ale juz wiecej nic na ich temat nie moge powiedziec, bo dom ciagle nie jest wykonczony i uzywany:)

Lawendo - jak bedziesz kupowac, to patrz panu kafelkarzowi na rece, bo - jak widac u mnie na malym kawalku - rozne paczki bezowego Affronu maja rozne odcienie i to troche wkurza jak juz jest polozone:bash:

Pozdrowienia,

Maja

Baaardzo dziękuję Wam za odp i rady!

Pozdrawiam:-)

• 2 weeks później...
Pani Maju, co raz to trafiam na nowy dziennik budowy, jak to zwykle bywa przez przypadek, ale Państwa budowa zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Dom jest piękny, te duże okna robią wrażenie, balkon w kuchni, a o widokach nie będę już wspominać bo tylko pozazdrościć. Pozdrawiam i pozwolę sobie tu zaglądać. :)

Dzieki Rasiu za podtrzymywanie na duchu;);) Potrzebuje...ciegle!

to jeśli ja mogę to też mooooooooooocno podtrzymuję :)

Pamiętaj, że kobiety są silne - dasz radę :) ze wszystkim !!! będę trzymać kciuki :)

a tak w ogóle to witam i jeszcze raz napiszę - miło, że mnie pamiętasz :)

zajrzę jeszcze poczytać, bo pewnie wiele się działo :)

Hej Slonko,

duzo sie nie dzialo:rolleyes:....bo wszystkie dodatkowe fundusze zamiast wysylac na skarpe...to oddaje urzadowi podatkowemu...tak nas tutaj urzadzily banki, ze zwykly czlowiek ledwo dyszy.....na spelnianie marzen juz nie starcza:no:

Moze w przyszlym roku...obiecuje sobie, ze sie jeszcze odkuje:p

Maja

Hej Slonko,

duzo sie nie dzialo:rolleyes:....bo wszystkie dodatkowe fundusze zamiast wysylac na skarpe...to oddaje urzadowi podatkowemu...tak nas tutaj urzadzily banki, ze zwykly czlowiek ledwo dyszy.....na spelnianie marzen juz nie starcza:no:

Maja

Zawsze uważałam, że wszystkiemu winni są ludzie z finansjery

pozdro

:D:D

Tak zupelnie nic nie robic na skarpie to nie wytrzymam....cos tam na pewno podlubuie...jezeli dogadam sie w koncu z Kuzynem :p Mialam cicha nadzieje, ze w przeciagu 3 lat skoncze z budowa...ale sie nie udalo...no trudno moglo byc gorzej:D I tak musze poklepac sie po ramieniu, ze dzielna jestem dziewczynka i pcham to jakos do przodu, bo zyc normalnie tez trzeba...

...jest inaczej jak sie buduje dom do mieszkania i wrzuca w niego wszystkie mozliwe fundusze i sily...inaczej jak tylko dom na wakacje i emeryture...wiadomo kredytami z tego powodu, ze buduje nie bede sie zabijac:no: ...wystarczy ze sprzedalismy meza BMW Cabrio na zaplacenie czesci rachunkow budowlanych...czego do tej pory nie moze mi On wybaczyc:D:D

Cos tam wymysle....na wakacje jedzemy na pewno - postanowione:yes:...ja pozniej przyjade sama na Kaszuby, bo mam o 2 tygdonie urlopu wiecej niz Pan Maz...bede zarzadzac wykonczeniowka:D