Megana 31.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku,miłości,spełnienia marzeń http://systemc.pl/domek/2011/12/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.01.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszyskiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 02.01.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszystkiego dobrego w Nowym 2012 Roku - dziękuję bardzo za życzenia - pozdrawiam - Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/98781_cyferki_napisy_nowy_rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.01.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo pieknie dziekuje za wszystkie zyczenia!! Motywujecie mnie do robienia czegos na naszej skarpie w tym roku. Zobaczymy na czym to sie skonczy:)Ale na wakacje w tym roku jedziemy gdzies, gdzie bedzie cieplo:) nie dam sie juz nabrac jak w tamtym roku;) Pozdrawiam cieplo! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 30.01.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Chcialam pochwalic sie swoja samodzielnoscia W poniedzialek wyslalam internetowy przelew z mojego irlandzkiego konta i dzisiaj juz widzialam go zaksiegowanego na stonie gazowni bydgoskiej (ebok) z data wtorkowa. Wyslalam euro i wszystko sprawie zostalo zaksiegowane w PLN. Moze to info sie przyda innym budujacym na odleglosc, ze mozna i nie jest pod gorke... Mala rzecz a cieszy:p Nie lubie, gdy musze polegac na innych by placili moje rachunki. Maja, prawie samodzielna 40latka:D PS...Maz Kuzynki ciagle nieosiagalny... Witam! Gratuluję samodzielności i imponującej budowli!!! Widoki macie cudne. Powiedz, proszę, jak sprawuje się beżowy Affron?? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy jest praktyczny, zwłaszcza ten matowy. Szukam wiarygodnych opinii, zanim zdecyduję się ostatecznie na zakup. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.01.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam! Gratuluję samodzielności i imponującej budowli!!! Widoki macie cudne. Powiedz, proszę, jak sprawuje się beżowy Affron?? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy jest praktyczny, zwłaszcza ten matowy. Szukam wiarygodnych opinii, zanim zdecyduję się ostatecznie na zakup. Pozdrawiam:)[/quote PRZEPRZASZAM ze tak sie wtrace ,ale ja mam polozone ponad 90 metrow bezowego affronu na calym parterze -oczywiscie w macie-i rewelacja-bardzo polecam!!!!GUMISIOWA:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam! Gratuluję samodzielności i imponującej budowli!!! Widoki macie cudne. Powiedz, proszę, jak sprawuje się beżowy Affron?? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy jest praktyczny, zwłaszcza ten matowy. Szukam wiarygodnych opinii, zanim zdecyduję się ostatecznie na zakup. Pozdrawiam:) Witam! Gratuluję samodzielności i imponującej budowli!!! Widoki macie cudne. Powiedz, proszę, jak sprawuje się beżowy Affron?? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy jest praktyczny, zwłaszcza ten matowy. Szukam wiarygodnych opinii, zanim zdecyduję się ostatecznie na zakup. Pozdrawiam:)[/quote PRZEPRZASZAM ze tak sie wtrace ,ale ja mam polozone ponad 90 metrow bezowego affronu na calym parterze -oczywiscie w macie-i rewelacja-bardzo polecam!!!!GUMISIOWA:rolleyes: Dziewczyny...sio z mojego dziennika!! Odpowiem tutaj: mycie bezowych Affronow po budowlancach jest duzo latwiejsze niz szarych matow na pietrze wyzej. To doswiadczenie mam, ale juz wiecej nic na ich temat nie moge powiedziec, bo dom ciagle nie jest wykonczony i uzywany:) Lawendo - jak bedziesz kupowac, to patrz panu kafelkarzowi na rece, bo - jak widac u mnie na malym kawalku - rozne paczki bezowego Affronu maja rozne odcienie i to troche wkurza jak juz jest polozone:bash: Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 07.02.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziewczyny...sio z mojego dziennika!! Odpowiem tutaj: mycie bezowych Affronow po budowlancach jest duzo latwiejsze niz szarych matow na pietrze wyzej. To doswiadczenie mam, ale juz wiecej nic na ich temat nie moge powiedziec, bo dom ciagle nie jest wykonczony i uzywany:) Lawendo - jak bedziesz kupowac, to patrz panu kafelkarzowi na rece, bo - jak widac u mnie na malym kawalku - rozne paczki bezowego Affronu maja rozne odcienie i to troche wkurza jak juz jest polozone:bash: Pozdrowienia, Maja Baaardzo dziękuję Wam za odp i rady! Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.02.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 nie ma zaco:D:DPochwal sie jak juz bedziesz je miala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Hej Mayu! Oby do wiosny! Wierzę, że w tym roku wstąpią w Was nowe siły i zawitacie na Skarpę pełni optymizmu:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.02.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Hej Mayu! Oby do wiosny! Wierzę, że w tym roku wstąpią w Was nowe siły i zawitacie na Skarpę pełni optymizmu:yes:. Dzieki Rasiu za podtrzymywanie na duchu;) Potrzebuje...ciegle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danił 22.02.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Pani Maju, co raz to trafiam na nowy dziennik budowy, jak to zwykle bywa przez przypadek, ale Państwa budowa zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Dom jest piękny, te duże okna robią wrażenie, balkon w kuchni, a o widokach nie będę już wspominać bo tylko pozazdrościć. Pozdrawiam i pozwolę sobie tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzieki Rasiu za podtrzymywanie na duchu;) Potrzebuje...ciegle! to jeśli ja mogę to też mooooooooooocno podtrzymuję Pamiętaj, że kobiety są silne - dasz radę ze wszystkim !!! będę trzymać kciuki a tak w ogóle to witam i jeszcze raz napiszę - miło, że mnie pamiętasz zajrzę jeszcze poczytać, bo pewnie wiele się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.02.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej Slonko, duzo sie nie dzialo:rolleyes:....bo wszystkie dodatkowe fundusze zamiast wysylac na skarpe...to oddaje urzadowi podatkowemu...tak nas tutaj urzadzily banki, ze zwykly czlowiek ledwo dyszy.....na spelnianie marzen juz nie starcza:no:Moze w przyszlym roku...obiecuje sobie, ze sie jeszcze odkuje:p Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ta skarbowka wredna jest! i nie mow ze bedziemy musieli rok czekac zeby cos wiecej zobaczyc.a wakacje w cieplych krajach... o tak! my w tym roku tez sie skusimy! ubiegly rok wakacje zabral w remoncie. trzeba sie odkuc!Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hej Slonko, duzo sie nie dzialo:rolleyes:....bo wszystkie dodatkowe fundusze zamiast wysylac na skarpe...to oddaje urzadowi podatkowemu...tak nas tutaj urzadzily banki, ze zwykly czlowiek ledwo dyszy.....na spelnianie marzen juz nie starcza:no: Maja Zawsze uważałam, że wszystkiemu winni są ludzie z finansjery pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 :D Tak zupelnie nic nie robic na skarpie to nie wytrzymam....cos tam na pewno podlubuie...jezeli dogadam sie w koncu z Kuzynem Mialam cicha nadzieje, ze w przeciagu 3 lat skoncze z budowa...ale sie nie udalo...no trudno moglo byc gorzej:D I tak musze poklepac sie po ramieniu, ze dzielna jestem dziewczynka i pcham to jakos do przodu, bo zyc normalnie tez trzeba... ...jest inaczej jak sie buduje dom do mieszkania i wrzuca w niego wszystkie mozliwe fundusze i sily...inaczej jak tylko dom na wakacje i emeryture...wiadomo kredytami z tego powodu, ze buduje nie bede sie zabijac:no: ...wystarczy ze sprzedalismy meza BMW Cabrio na zaplacenie czesci rachunkow budowlanych...czego do tej pory nie moze mi On wybaczyc:D:D Cos tam wymysle....na wakacje jedzemy na pewno - postanowione:yes:...ja pozniej przyjade sama na Kaszuby, bo mam o 2 tygdonie urlopu wiecej niz Pan Maz...bede zarzadzac wykonczeniowka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Majeczka zycze powodzenia w dokonczeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts