Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy że co? Że Pan Kuzyn myślał, że On dla siebie ten dom buduje?:rolleyes:

Cześć Pojawiona;):D.

Czesc;)

Nie wiem....ja tez zrobilam duzy blad w tamtym roku - tylko Kuzyn ma klucz do domu. Nikt inny nie moze sie dostac do srodka - nawet nie wiem, czy tam cos nie peklo i nie plywa...szczypalam sie, zeby Mu tam nikt nie chodzil, bo tam jeszcze jakis sprzet w malej sypialni mial zostawiony...nie chcialam zeby cos sie stalo....teraz juz mi to wisi - moj dom warzniejszy - W KONCU!! :rolleyes: - poszlam po rozum do glowy i jak przyjedziemy to zrobie 2 dotatkowe zestawy kluczy - dla tesciow, ktorzy mieszkaja na wyciagniecie reki i Ojcu...z moim tata to mam troche rozdarcie duszy, bo sie boje, ze On bedzie swoje ulepszenia wprowadzal....mielismy ten problem ze starym domkiem, ale wtedy machnelam reka bo i tak mial isc do przerobki....teraz bym nie chciala sie wyklucac...

NIepowazny gosciu, rece opadaja jak sie cos takiego czyta

Hej Markotko,

nie znam sie - podobno jego stary numer telefonu dostal tez ktos inny i mial problemy....nie dostawal zadnych SMSow, nie widzial, ze mial nieodebrane polaczenia...nie wiem, nie znam sie, ale jakos ciezko jest mi to przyswoic...tym bardziej ze wyslalismy tez e-maile na ktore tez nie bylo odpowiedzi...wystarczyloby gdyby w takiej sytuacji wzial telefon od kuzynki i wyslal smsa, nie byloby sprawy....ponad rok sie nie odzywal...z samego zaciekawienia, by dal mi znac, dlaczego np. nie interesuje sie swoim domem...nie przyszlo mu to do glowy:eek::eek:

Ale nic od konca pazdziernika juz bede miala to inaczej zorganizowane:)

no wlasnie Maju co odwalilo kuzynowi? przeciez wczesniej dobrze prowadzil wam budowe. zmeczenie materialu :confused:

:):)

chyba

podobno mial ciazkie zlecenie w Gdansku i pozniej znowu gdzies poza okolica....rozumiem, ale dalby znac teraz nie moze gadac i zebym zadzwonila za 2/3 tygodnie....w sobote o 14:00 ....czy cos w ten desen...przeciez nie jestem naiwna i wiem, ze musi gdzies pracowac i zarabiac pieniadze i nie jest tylko dla mnie...przez caly rok by nie miec 10/15 minut?

nic to...patrze teraz przed siebie...co bylo to bylo...trzeba isc na przod i chalupe wykonczyc...... i pozbyc sie budowlancow roznej masci:D:D:yes:

Część Mayu :)

normalnie nóż się otwiera w kieszeni na samą myśl o takich fachowcach :jawdrop:

podobnie jest, gdy zatrudnia sie dobrych znajomych. Mój majster zjazwił sie na dończenie ogrodzenia z obsuwą 4-miesięczną.....i buja sie z robotą w takim tempie,że chyba sama zrobiłabym to szybciej ;)

Część Mayu :)

normalnie nóż się otwiera w kieszeni na samą myśl o takich fachowcach :jawdrop:

podobnie jest, gdy zatrudnia sie dobrych znajomych. Mój majster zjazwił sie na dończenie ogrodzenia z obsuwą 4-miesięczną.....i buja sie z robotą w takim tempie,że chyba sama zrobiłabym to szybciej ;)

hmmm...ciekawe, czy Twoj majster i moj to nie blizniaki?? :rotfl:

Alunku - pocieszasz...jak Ty na miejscu nie mozesz gada uplinowac, to ja powinnam siedziec zrelaksowana:D:D

Boze! Malgos, co Ty robisz o tak nieludzkiej godzinie na FM?:rotfl:

Pewnie - drewno fajniejsze...mam wizje wyciagnac ten ganek w strone okna kuchennego i zrobic z niego taki pol balkon...drewniana konstrukcja bedzie najlepsza:yes:

Dostalam dzisiaj rachunek....nakrylam sie nogami, zgubilam szczene i potluklam uzebienie na podlodze....rany! jaka cena!!

Jak otrzezwieje, to ja skomentuje...:(:(