TAR 13.09.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no wlasnie Maju co odwalilo kuzynowi? przeciez wczesniej dobrze prowadzil wam budowe. zmeczenie materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Znaczy że co? Że Pan Kuzyn myślał, że On dla siebie ten dom buduje? Cześć Pojawiona;). Czesc;) Nie wiem....ja tez zrobilam duzy blad w tamtym roku - tylko Kuzyn ma klucz do domu. Nikt inny nie moze sie dostac do srodka - nawet nie wiem, czy tam cos nie peklo i nie plywa...szczypalam sie, zeby Mu tam nikt nie chodzil, bo tam jeszcze jakis sprzet w malej sypialni mial zostawiony...nie chcialam zeby cos sie stalo....teraz juz mi to wisi - moj dom warzniejszy - W KONCU!! - poszlam po rozum do glowy i jak przyjedziemy to zrobie 2 dotatkowe zestawy kluczy - dla tesciow, ktorzy mieszkaja na wyciagniecie reki i Ojcu...z moim tata to mam troche rozdarcie duszy, bo sie boje, ze On bedzie swoje ulepszenia wprowadzal....mielismy ten problem ze starym domkiem, ale wtedy machnelam reka bo i tak mial isc do przerobki....teraz bym nie chciala sie wyklucac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 NIepowazny gosciu, rece opadaja jak sie cos takiego czyta Hej Markotko, nie znam sie - podobno jego stary numer telefonu dostal tez ktos inny i mial problemy....nie dostawal zadnych SMSow, nie widzial, ze mial nieodebrane polaczenia...nie wiem, nie znam sie, ale jakos ciezko jest mi to przyswoic...tym bardziej ze wyslalismy tez e-maile na ktore tez nie bylo odpowiedzi...wystarczyloby gdyby w takiej sytuacji wzial telefon od kuzynki i wyslal smsa, nie byloby sprawy....ponad rok sie nie odzywal...z samego zaciekawienia, by dal mi znac, dlaczego np. nie interesuje sie swoim domem...nie przyszlo mu to do glowy:eek: Ale nic od konca pazdziernika juz bede miala to inaczej zorganizowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 no wlasnie Maju co odwalilo kuzynowi? przeciez wczesniej dobrze prowadzil wam budowe. zmeczenie materialu :) chyba podobno mial ciazkie zlecenie w Gdansku i pozniej znowu gdzies poza okolica....rozumiem, ale dalby znac teraz nie moze gadac i zebym zadzwonila za 2/3 tygodnie....w sobote o 14:00 ....czy cos w ten desen...przeciez nie jestem naiwna i wiem, ze musi gdzies pracowac i zarabiac pieniadze i nie jest tylko dla mnie...przez caly rok by nie miec 10/15 minut? nic to...patrze teraz przed siebie...co bylo to bylo...trzeba isc na przod i chalupe wykonczyc...... i pozbyc sie budowlancow roznej masci:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Dokladnie, koncz to wszystko i pogon robotnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.09.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 CześćNajważniejsze, że Ci się udało w końcu skontaktować. Ustaliłaś co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Dokladnie, koncz to wszystko i pogon robotnikow Cześć Najważniejsze, że Ci się udało w końcu skontaktować. Ustaliłaś co trzeba. trzeba byc pozytywnym, bo inaczej czlowiek by zwariowal:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Część Mayu normalnie nóż się otwiera w kieszeni na samą myśl o takich fachowcach podobnie jest, gdy zatrudnia sie dobrych znajomych. Mój majster zjazwił sie na dończenie ogrodzenia z obsuwą 4-miesięczną.....i buja sie z robotą w takim tempie,że chyba sama zrobiłabym to szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 trzeba byc pozytywnym, bo inaczej czlowiek by zwariowal:D:D otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Część Mayu normalnie nóż się otwiera w kieszeni na samą myśl o takich fachowcach podobnie jest, gdy zatrudnia sie dobrych znajomych. Mój majster zjazwił sie na dończenie ogrodzenia z obsuwą 4-miesięczną.....i buja sie z robotą w takim tempie,że chyba sama zrobiłabym to szybciej hmmm...ciekawe, czy Twoj majster i moj to nie blizniaki?? Alunku - pocieszasz...jak Ty na miejscu nie mozesz gada uplinowac, to ja powinnam siedziec zrelaksowana:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ja też sobie od razu pomyślałam, że mój wykonawca z Twoim to musi być jakaś rodzina... albo klan, oni chyba mają jakieś swoje "święte" zasady, żeby nie dzwonić i nie odbierać telefonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Maja, witam się uy Ciebie.Przeczytałam, ze wybieracie się do PL. Pewnie napięty plan macie? Pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.09.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Hej Dziweczyny! Ago plan bedzie napiety i bojowy:D Sure...i dziwnie..... nie maja problemu bycie toche do przodu jak potrzebuja kasy...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.09.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 cześć Maju - ale się Wam namieszało z tm kuzynem:( - mam nadzieję ze to już koniec kłopotów? I fajnie, że znowu pojawiłaś się w Swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Majeczka, to Ty kochana zmniejszaj te zdjecia, bo tak na słowo mam uwierzyć A kuzynek ? cóż chłop spełnia Twe życzenia -gdyby wylał pod kafelki to byś była wściekła, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.09.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Hej Gosiu i Malko!Pojawilam sie, bo mam maly postep na budowie:DZdjecia wklejone. Wspolpraca z Kuzynem, to juz tragedia:( dobrze, ze to koncowka...ah! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Ale drewno fajniejsze i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.09.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Boze! Malgos, co Ty robisz o tak nieludzkiej godzinie na FM? Pewnie - drewno fajniejsze...mam wizje wyciagnac ten ganek w strone okna kuchennego i zrobic z niego taki pol balkon...drewniana konstrukcja bedzie najlepsza:yes: Dostalam dzisiaj rachunek....nakrylam sie nogami, zgubilam szczene i potluklam uzebienie na podlodze....rany! jaka cena!! Jak otrzezwieje, to ja skomentuje...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 To brzmi bardzo zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts