agalind 18.10.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Przydreptałam, bo myślałam że Ty już w PL i jakies newsy z placu budowy będą a tu jeszcze kilka dni do wyjazdu. No nic, pozdrowienia zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Hej Ago!Jeszcze ciagle sie pakuje:D:D26 Pazdziernika juz niedlugo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Na ile przyjeżdzasz? Będziesz miała trochę czasu na wdychanie świeżego powietrza w borach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Na ile przyjeżdzasz? Będziesz miała trochę czasu na wdychanie świeżego powietrza w borach? bedzie:D wracamy w poniedzialek 5go listopada - beda 2 pelne weekendy na wycieczki po lesie i caly tydzien na zmaganie sie z budowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Zdaje sie, że Wy dziś już w drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.11.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Aga!Bylo fajnie i wesolo. Najedzona jak bak jestem spowrotem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.11.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Maja - dokładnie o takiej obudowie kominka myślę! Tylko muszę sprawdzić czy nie będzie się za bardzo odcinała od ściany z cegłą. Dobrze, że kable udało się poprzesuwać. No i z tego co piszesz wyżej pobyt w PL miałaś udany? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Hej Alicjo, mysle, ze ta ramka na cegle tez by ladnie wygladala. Cos w ten desen bylo w sklepie, gdzie kupowalismy nasz wklad do kominka...moze nie zupelnie cegla, ale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.11.2012 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A co tam ruszająca się ramka! Jest cudna:cool:!!! No ale i tak ją trzeba umocować na stałe;). Z kabelkami w sypialni już nie pamiętam o co kaman, ale taras pamiętam i dobrze, że je przenieśli... w końcu;). Uściski zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rasiu chodzi o to, ze kabelki w sypialni wychodzily z dechy, a co bylo beznadziejnym pomyslem panow budowlancow: teraz jest kabelek prosto z sufitu: w belce po lewej ciagle widac dziure po starym kablu...musza je zalepic. Chce miec zwisajace lampy w sypialni, a panom cos innego chodzilo po glowie;) wiec wiercialm dziure w brzuchu, az mi to poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Hej Aga! Bylo fajnie i wesolo. Najedzona jak bak jestem spowrotem:D Cieszę sie, ze spędziliście miło urlop. Jak sie udała inspekcja włości? W domu oprócz ramki i kabli w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 hej Ago:bye: ogolnie to okej;) chociaz wakacje u tesciow, ktorzy tylko ogladaja "reportarze" powoduje, ze obraz Polski jest bardzooo czarny i wszyscy humory maja odpowiednie..ratowalam sie spacerami po okolicy....az nie chce sie wracac.....czekamy kiedy bedziemy u siebie Pan Maz powiedzial, ze nie przyjezdza, az skoncze chalupe:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nie sluchaj, udawaj ze nie rozumiesz nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2012 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie sluchaj, udawaj ze nie rozumiesz nic. tylko, ze oni tez pozniej glupoty gadaja, a kazdy to ich wrog:rolleyes: cale szczescie to byl tylko tydzien:D a moj tata jeszcze nie fiksuje...ufff;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja mam to samo w rodzinie, dlatego ich unikam, jak mam rzadka okazje sie z nimi spotykac to czasami wybucham ale chyba juz nauczylam sie to ignorowac i wylaczac wewnetrznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.11.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju, a tego styropianu to nie mozna przywalic prowizorycznie chociazby pasem papy i polozyc na to jakas deske/cegly zeby nie spadlo? Jak elektryk wejdzie, to moze przy okazji zrobi taki dobry uczynek... Szkoda, by bylo miec zniszczone ocieplenie. Ja chyba taka optymistka jestem, ze po coraz krotszych pobytach w PL to same duze plusy zauwazam, a tego czarnego krateru jakby mniej. Moze bierze sie do ze swiadomosci, ze w innych stronach swiata, az tak znowu idealnie nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.11.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam sie, podgladam dziennik z ukrycia, to czas najwyzszy sie "odkryc" Zaciagnij ten styropian siatka i klejem do styropianu, a potem dysperbitem, zanim przykryje go taras To powinno w miare zabepieczyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 hej Ago:bye: ogolnie to okej;) chociaz wakacje u tesciow, ktorzy tylko ogladaja "reportarze" powoduje, ze obraz Polski jest bardzooo czarny i wszyscy humory maja odpowiednie..ratowalam sie spacerami po okolicy....az nie chce sie wracac.....czekamy kiedy bedziemy u siebie Pan Maz powiedzial, ze nie przyjezdza, az skoncze chalupe:D:D Przez te reportaże z życia wziete ludzie widzą tylko szarosci w życiu, nic dobrego przecież zdarzyć się nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Bo na FM nie wchodza. Ja tez mysle, ze to po pierwsze dlatego, ze ludzie nie podrozuja a jak podrozuja to jako turysci, nie widza normalnego zycia w innych krajach. Nie rozumieja tez prostego mechanizmu dziennikarstwa, ze im gorzej tym lepiej. Kiedys byla taka akcja artystyczna pod siedziba New York Times'a faceci rozdawali podrobione gazety, w ktorych byly same dobre wiadomosci. Mina ludzi - bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju, a tego styropianu to nie mozna przywalic prowizorycznie chociazby pasem papy i polozyc na to jakas deske/cegly zeby nie spadlo? Jak elektryk wejdzie, to moze przy okazji zrobi taki dobry uczynek... Szkoda, by bylo miec zniszczone ocieplenie. Ja chyba taka optymistka jestem, ze po coraz krotszych pobytach w PL to same duze plusy zauwazam, a tego czarnego krateru jakby mniej. Moze bierze sie do ze swiadomosci, ze w innych stronach swiata, az tak znowu idealnie nie jest Hej Dorka - z wypadami do Polski mam to samo....bardzo lubie;) z roku na rok jest lepiej. Ludzie jacys bardziej usmiechnieci mi sie wydaja niz nawet 1 lat temu.... i uwielbiam przyjezdzac na moja gorke;) .....tescie tylko psuja troche bo siedzia w tym swoim grajdolku ogladajac jedyne sluszne programy i tylko mysla negatywnie... na przyklad: tesciu nie chcial bysmy zostawiali klucza od naszego domu u nich...bo bedziemy ich podawac do sadu jak cos sie z naszym domem stanie!!! Doslownie zaniemowilam i dostalam wytrzeszczu oczu, a tescie mieszkaja bardzo blisko - widac u nas przez okno ich dom wydawalo mi sie logiczne, zeby u nich zostawic klucz...do glowy mi nie przyszlo, ze mozna tak myslec:rolleyes: kisza sie we wlasnym sosie!! dzieki za rady styropianowe!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts