Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

A co tam ruszająca się ramka! Jest cudna:cool:!!! No ale i tak ją trzeba umocować na stałe;).

Z kabelkami w sypialni już nie pamiętam o co kaman, ale taras pamiętam i dobrze, że je przenieśli... w końcu;):).

Uściski zostawiam:).

Rasiu chodzi o to, ze kabelki w sypialni wychodzily z dechy, a co bylo beznadziejnym pomyslem panow budowlancow:

DSC_0894.jpg

teraz jest kabelek prosto z sufitu:

DSC01563.jpg

DSC01567.jpg

w belce po lewej ciagle widac dziure po starym kablu...musza je zalepic.

Chce miec zwisajace lampy w sypialni, a panom cos innego chodzilo po glowie;) wiec wiercialm dziure w brzuchu, az mi to poprawili.

hej Ago:bye:

ogolnie to okej;) chociaz wakacje u tesciow, ktorzy tylko ogladaja "reportarze" powoduje, ze obraz Polski jest bardzooo czarny i wszyscy humory maja odpowiednie..ratowalam sie spacerami po okolicy....az nie chce sie wracac.....czekamy kiedy bedziemy u siebie :D Pan Maz powiedzial, ze nie przyjezdza, az skoncze chalupe:D:D

Maju, a tego styropianu to nie mozna przywalic prowizorycznie chociazby pasem papy i polozyc na to jakas deske/cegly zeby nie spadlo? Jak elektryk wejdzie, to moze przy okazji zrobi taki dobry uczynek... Szkoda, by bylo miec zniszczone ocieplenie.

Ja chyba taka optymistka jestem, ze po coraz krotszych pobytach w PL to same duze plusy zauwazam, a tego czarnego krateru jakby mniej. Moze bierze sie do ze swiadomosci, ze w innych stronach swiata, az tak znowu idealnie nie jest :)

hej Ago:bye:

ogolnie to okej;) chociaz wakacje u tesciow, ktorzy tylko ogladaja "reportarze" powoduje, ze obraz Polski jest bardzooo czarny i wszyscy humory maja odpowiednie..ratowalam sie spacerami po okolicy....az nie chce sie wracac.....czekamy kiedy bedziemy u siebie :D Pan Maz powiedzial, ze nie przyjezdza, az skoncze chalupe:D:D

Przez te reportaże z życia wziete :sick: ludzie widzą tylko szarosci w życiu, nic dobrego przecież zdarzyć się nie może.

Bo na FM nie wchodza. ;)

Ja tez mysle, ze to po pierwsze dlatego, ze ludzie nie podrozuja a jak podrozuja to jako turysci, nie widza normalnego zycia w innych krajach. Nie rozumieja tez prostego mechanizmu dziennikarstwa, ze im gorzej tym lepiej. Kiedys byla taka akcja artystyczna pod siedziba New York Times'a faceci rozdawali podrobione gazety, w ktorych byly same dobre wiadomosci. Mina ludzi - bezcenna. :eek:

Maju, a tego styropianu to nie mozna przywalic prowizorycznie chociazby pasem papy i polozyc na to jakas deske/cegly zeby nie spadlo? Jak elektryk wejdzie, to moze przy okazji zrobi taki dobry uczynek... Szkoda, by bylo miec zniszczone ocieplenie.

Ja chyba taka optymistka jestem, ze po coraz krotszych pobytach w PL to same duze plusy zauwazam, a tego czarnego krateru jakby mniej. Moze bierze sie do ze swiadomosci, ze w innych stronach swiata, az tak znowu idealnie nie jest :)

Hej Dorka - z wypadami do Polski mam to samo....bardzo lubie;) z roku na rok jest lepiej. Ludzie jacys bardziej usmiechnieci mi sie wydaja niz nawet 1 lat temu.... i uwielbiam przyjezdzac na moja gorke;)

.....tescie tylko psuja troche bo siedzia w tym swoim grajdolku ogladajac jedyne sluszne programy i tylko mysla negatywnie...

na przyklad: tesciu nie chcial bysmy zostawiali klucza od naszego domu u nich...bo bedziemy ich podawac do sadu jak cos sie z naszym domem stanie!!! Doslownie zaniemowilam i dostalam wytrzeszczu oczu, a tescie mieszkaja bardzo blisko - widac u nas przez okno ich dom wydawalo mi sie logiczne, zeby u nich zostawic klucz...do glowy mi nie przyszlo, ze mozna tak myslec:rolleyes:;) kisza sie we wlasnym sosie!!

dzieki za rady styropianowe!!

Maja