adk 29.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Po co oni to wystawiają nie? Miłego pobytu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Kiedy przyjeżdżasz? A tak w ogóle... dlaczego akurat ta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Po co oni to wystawiają nie? Miłego pobytu życzę. Dzieki Alicjo!! Kiedy przyjeżdżasz? A tak w ogóle... dlaczego akurat ta? Przyjezdzam w piatek za tydzien, 10tego maja. Zostane najpierw w Bydgoszczy u Taty. Pojde do Castoramy i innych takich w sobote. W niedziele musze juz byc w Zaborskim, bo mam Komunie Charzesniaka. A od poniedzialku czekam na moje skarby lazienkowe i hydraulika. Plan tez jest by umowic sie z firma od paneli by pomierzyli podlogi i otwory na drzwi. Ciekawa jestem ile to wyjdzie. I jeszcze Elektrownia jest do obskoczenia. Ciagle mam taryfe budowlana - chcialabym wrocic do moich starych warunkow przylacza sprzed budowy. Architekt, ktory tez jest moim Kierownikiem Budowy, juz od pazdziernika zalatwia mi zgloszenie konca budowy...i ciagle nie wiem jaki jest efekt koncowy. Co dzwonie to juz prawie...prawie, ale ciagle nie do konca:rolleyes: zalatwione... Do Gminy musze isc by powalczyc o moj stary adres - ten nowy mi wcale sie nie podoba... 4 dni robocze - bo w piatek 17go juz jade do Bydgoszczy by leciec spowrotem do domu - a tyle do zalatwienia!!! Przynajmniej bede sama, bez moich Ogonkow - nie beda mi marudzic i mnie spowalniac - a szczegolnie Pan Maz ...z nim to ja nigdy nic nie moge zalatwic jak jestem w PL.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 i jeszcza...dlaczego ta? bo byla prosta i miala miejsce do ustawienia mydla czy czegos po boku....nie chcialam wiercic w scianie i robic polek - kurzolapek polka nad stelarzem od kibla mi wystarczy....nie jestem fanem... cena tez nie byla kosmiczna... to jest dom wakacyjny na nastepne 15 lat .....sa i inne piekniejsze umywalki, ale 2 tys za umywalke to lettka przesada;) w tych okolicznosciach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Noż kurcze... to z emocji już się poprawiam To takie budowanie na odległość ludzie nie mają bata nad sobą Za to te roślinki, mimo przeciwności losu dały sobie radę i nawet na takim pobudowlanym ugorze dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Majeczka, ale się dzieje,się dzieje Uściskaj Pana Hydraulika ode mnie, bo chłop ma anielską cierpliwość a Ciebie osobiście wirtualnie przytulam :hug: bo mega dzielnie znosisz wszystkie obsuwy A Kuzyna kopię w doopę - zasłużył http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/kopniak[1].gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dzieki Malko! Pan Hydraulik mi sie udal - kochany chlop! I duzo doradzil i sam sporo zorganziowal z hurtowni (i to jeszcze z upustem, bo szlo na Jego konto) Na drugi dzien Kuzyna opitolil, chociaz to koledzy. I pierwszy raz fakture za materialy widzialam - bo kuzyn, to zawsze mi tylko mowil....tysiac, dwa ...zaplac... a tu faktura na stole, taka cena...moze byc? jak nie to On odniesie do hurtowni....Chlop - serce!! I po 4 dniach razem spedzonych na skarpie czuje jakbym Go znala od lat :D jego Pan Mistrz tez byl super...obaj fani fachowcy przez duze "F"... W piatek wracalam do domu szczesliwa, ze zostawiam rozbabrane rury w dobrych rekach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ale Ci się poszczęściło z Panem Hydraulikiem... SUPER!!!:cool: A kibelki i bidety pierwsza klasa i wybór umywalki w zupełności uzasadniony:yes:, chociaż nie wiem czy w końcu ją znalazłaś. Pogodę miałaś chyba iście wakacyjną podczas pobytu i cieszę się, że wyjechałaś taka szczęśliwa, mimo obsuwy sklepowo-kurierskiej;). Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.05.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Maju, cieszę się, że coś się ruszyło! Łączę się w bólu jeśli chodzi o wydzielane godziny i minuty na budowie - drobny poślizg i wszystko w łeb bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.05.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 To takie budowanie na odległość ludzie nie mają bata nad sobą Bardzo dużo zależy od konkretnej osoby. Są ludzie, którzy wykorzystują takie sytuacje, ale są tacy fachowcy, którzy się naprawdę starają, żeby mimo odległości wszystko grało. Tyle, że lepiej nie z rodziny ich brać, bo ciężko się rozstać w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.05.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ale Ci się poszczęściło z Panem Hydraulikiem... SUPER!!!:cool: A kibelki i bidety pierwsza klasa i wybór umywalki w zupełności uzasadniony:yes:, chociaż nie wiem czy w końcu ją znalazłaś. Pogodę miałaś chyba iście wakacyjną podczas pobytu i cieszę się, że wyjechałaś taka szczęśliwa, mimo obsuwy sklepowo-kurierskiej;). Buziaki zostawiam:hug:. Hej Rasiu, Pan Hydraulik przywrocil mi wiare w fachowca Umywali do gornej lazienki nie znalazlam jeszcze - mam moze 2 kandydatki, ale nie chcialam podejmowac pochopnych decyzji, wiec do gornej lazienki umywalki niet. Pogode malam wspaniala..tak bylo :D Wracalam zadowolona, ale niestety nie zobaczylam skonczonej lazienki na dole...bo sie nie udalo:( przez te wszystkie przygody kurierskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.05.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Bardzo dużo zależy od konkretnej osoby. Są ludzie, którzy wykorzystują takie sytuacje, ale są tacy fachowcy, którzy się naprawdę starają, żeby mimo odległości wszystko grało. Tyle, że lepiej nie z rodziny ich brać, bo ciężko się rozstać w razie potrzeby. Dorka, trafilas w sam srodeczek!! zgadzam sie calkowicie...nigdy wiecej nie wzielabym nikogo z rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Po takim emocjonującym urlopie przydałoby Ci się pewnie kilka dni .... urlopu? Przebojów z kurirami nie zazdroszczę, bo wiem jak to wnerwia. Zdaje się, ze będziesz miała takie same panele jak jak w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Po takim emocjonującym urlopie przydałoby Ci się pewnie kilka dni .... urlopu? Przebojów z kurirami nie zazdroszczę, bo wiem jak to wnerwia. Zdaje się, ze będziesz miała takie same panele jak jak w salonie? Ago, nie masz pojecia nawet jak bardzo urlop by sie teraz przydal :D Najbardziej sie wkurzalam na poczatku, bo czlowiek mial plany, ze poleci tu i tam i pozalatwia to i owo.....a tu z latania wyszly nici, bo siedzialam uwiazana (prawie jak na smyczy) :D przy bramie przez 4 dni i czekalam na kurierow roznej masci... no trudno..... Panele to wybor po Twojej i Spirei inspiracji :D i opluciu Waszych wszystkich zdjec w dziennikach.....czy Ty masz ten sam kolor? Do salonu wybralam inny kolor niz ten na zdjeciu. Te ze zdjecia to na parter i 2gie pietro, a w pokoju dziennym bedzie tez Elita, ale UE1303 - dab jasny podniszczony - bardziej pasowal mi do szarych kafli. Mozesz sie czuc matkom pomyslu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mów mi "mamo";) Spojrzałam na kolor paneli i w moim monitorze wydawał się dosyć jasny. Dlatego myślałam, że to ten sam. Ale masz rację, mam UE1303 dąb jasny podniszczony. Do szarych kafli pasuje najlepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.05.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Hej Ago, panele to na pewno skopiowalam od Ciebie....chociaz nie wiedzialam, ze to ten sam kolor....to juz wybieralam, bo mi sie podobal...i patrz! to samo co u Ciebie!! Tam jest duzo rzeczy w Twoim domu, co moglabym miec takze u siebie....podobno o gustach sie nie dyskutuje...ale te nasze to prawie takie same :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No widzisz, dobrze na siebie trafiłyśmy. Ja to wogle mam wrażenie, że bardzo wiele sióstr tu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.07.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Hej Maya! Myślałam, że już w tym roku będziecie byczyć się na Skarpie w cudnym słoneczku i z niebiańskimi widokami (takimi jak z sypialni):cool:. Panele świetne!!! Wyglądają niesamowicie naturalnie... jak dębowe dechy:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.07.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 mayadaski-fajnie ze znowu pokazujesz swój piękny dom bo mi trochę było brak twojego watku-w końcu to dzięki tobie zakupiłam affron na caly parter:DPokazuj się czesciej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ta budowa to juz wcale budowy nie przypomina, jesli jest woda i kibelek to sie dziwie ze nie chcieli spac juz tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts