Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maya!:D Myślałam, że już w tym roku będziecie byczyć się na Skarpie w cudnym słoneczku i z niebiańskimi widokami (takimi jak z sypialni):cool::cool:.

Panele świetne!!!:yes: Wyglądają niesamowicie naturalnie... jak dębowe dechy:D.

Hej Rasiu, tez myslalam, ze chociaz jedna noc bedziemy u siebie spali, ale ze u chlopakow w sypialniach ciagle nie ma podlog...to wszyscy stchorzyli i nic z tego nie wyszlo :D dziekuje za panele - tez mi sie bardzo podobaja - powiem nieskromnie :D

mayadaski-fajnie ze znowu pokazujesz swój piękny dom bo mi trochę było brak twojego watku-w końcu to dzięki tobie zakupiłam affron na caly parter:D

Pokazuj się czesciej;)

Gumisiowa - bardzo dzikuje za wspaniale slowa - ja to torche z tych, ze jak nie mam za duzo do powiedzenia to siedze cicho :D

Ta budowa to juz wcale budowy nie przypomina, jesli jest woda i kibelek to sie dziwie ze nie chcieli spac juz tam :)

Hej Marto - ba - dolna lazienka ma nawet umywalke i prysznic.....zabraklo internetu, a to magnet straszny :D

Ale masz fajne panele:wiggle:;)

Jak ja kupowałam bielonego dębu nie było, bo pewnie bym wzięła;)

Hej Ago - musze przyznac, ze im sie udaly te panele - w pokoju dziennym tez jest Elita - zaraz bede pokazywac - ale rysunek drewna juz nie jest taki wyrazny - troche sie zdziwilam, ze Elita Elicie nie jest rowna :cool:

Majeczka calkiem fajnie juz wyglada, panele rzeczywiscie piekne, jakd dechy wygladaja. Bedzie dobrze.

Jak szerokie jest to okno w sypialni? Podoba mi sie otwieranie dwoch skrzydel a nie tylko przesuwne jedno.

Tarku - dzieki bardzo za slowa nadziei. Okno w sypialni i w duzym pokoju jest szerokie na 3650 cm. Jestesmy zadowoleni :D Architekt chcial nam wrzucic po 2 pary drzwi otwieranych (French door) ale nie dalam sie na to namowic. Suwanki sa fajne. Nie wyobrazam sobie otwartych skrzydel wychodzacych na srodek pokoju....

• 2 weeks później...
Maya bo wiesz teraz to sie kupuje kose ale spalinowa :D

a ja chcialam sierp taki klasyczny, komunistyczny, jak to kiedys sie uzywalo...:lol2:

tesciu dal nam taka elektryczna z zylka, ale jak zobaczylam nasze badyle to zwatpilam, ze ona da im rade :-D Pan Maz tez nie bardzo wierzyl w jej moce, wiec zrezygnowalismy i ja tylko obejzelismy....balismy sie ja popsuc tesciowi....Pan Maz tez stwierdzil, ze lepiej miec bylejakie ale zielone, niz sam piach na dzialce :lol2::lol2:

• 2 months później...
Maya a macie w dolnej lazienke jakis odplyw albo prysznic z ktorego nie korzystacie? , bo czesto tak zawiewa z kanalizy jak np nie zalany jest odplyw woda , po wyjazdach dlugich kiedy sie z prysznica nie korzystalo i woda wyparowala z syfonu

Hej Mar-kotko;), tam w tej lazience jest rewizja od kanalizy i wszystkie przylacza - raczej spodziewam sie, ze to jest to smierdzace miejsce. Obawiam sie ze tam wilgoc moze sie zbierac i dlatego smierdzi na cale piwetro. Pan Maz bedzie za tydzien to ma za zadanie sprawdzic. Ciekawa jestem, czy jak drzwi wewnetrzne dojda to zmieni sie i zapaszek zostanie w lazience tylko czy bedzie dalej sie rozprzestrzenial na caly poziom....

zazdroszcze Mu ze jedzie i zobaczy skonczone podlogi i drzwi...:)

zakupy ida tak sobie :D Za podlogi to juz zaplacilam w lipcu. Teraz przyszla pora na drzwi.

Mezowi powiedzialam, zeby tez makro wzial ze soba do aparatu bo chce by zblizenia zrobil na strukture drzwi i takie tam....spojrzal na mnie jakbym miala 3 glowy....stwierdzil ze mi odbilo...to tylko drzwi...chlop mnie nie rozumie....bbbuuuuu:rotfl:

Malka, takie brzydkie, ze aparatu szkoda, bo moze sie lusterko wypaczy....:rotfl:

Amtla, dzieki za podtrzymywanie na duchu:D...w wybieraniu modelu poszlam za tlumem i bylam konserwatywna....kupilam co trafia do wszystkich, za to poszalalam sobie z kolorem :D:D Mam nauczke, na drugi raz jezeli tego koloru nie ma na wystawce, znaczy ze jest brzydki i nikt go nie chce....:no:

No niestety....dusza indywidualisty czasami mi sie odzywa....w wiekiem coraz mniej, ale jeszcze....:D:D