agalind 26.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ale masz fajne panele:wiggle: Jak ja kupowałam bielonego dębu nie było, bo pewnie bym wzięła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.07.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Majeczka calkiem fajnie juz wyglada, panele rzeczywiscie piekne, jakd dechy wygladaja. Bedzie dobrze. Jak szerokie jest to okno w sypialni? Podoba mi sie otwieranie dwoch skrzydel a nie tylko przesuwne jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.07.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Hej Maya! Myślałam, że już w tym roku będziecie byczyć się na Skarpie w cudnym słoneczku i z niebiańskimi widokami (takimi jak z sypialni):cool:. Panele świetne!!! Wyglądają niesamowicie naturalnie... jak dębowe dechy:D. Hej Rasiu, tez myslalam, ze chociaz jedna noc bedziemy u siebie spali, ale ze u chlopakow w sypialniach ciagle nie ma podlog...to wszyscy stchorzyli i nic z tego nie wyszlo dziekuje za panele - tez mi sie bardzo podobaja - powiem nieskromnie mayadaski-fajnie ze znowu pokazujesz swój piękny dom bo mi trochę było brak twojego watku-w końcu to dzięki tobie zakupiłam affron na caly parter:D Pokazuj się czesciej;) Gumisiowa - bardzo dzikuje za wspaniale slowa - ja to torche z tych, ze jak nie mam za duzo do powiedzenia to siedze cicho Ta budowa to juz wcale budowy nie przypomina, jesli jest woda i kibelek to sie dziwie ze nie chcieli spac juz tam Hej Marto - ba - dolna lazienka ma nawet umywalke i prysznic.....zabraklo internetu, a to magnet straszny Ale masz fajne panele:wiggle: Jak ja kupowałam bielonego dębu nie było, bo pewnie bym wzięła;) Hej Ago - musze przyznac, ze im sie udaly te panele - w pokoju dziennym tez jest Elita - zaraz bede pokazywac - ale rysunek drewna juz nie jest taki wyrazny - troche sie zdziwilam, ze Elita Elicie nie jest rowna Majeczka calkiem fajnie juz wyglada, panele rzeczywiscie piekne, jakd dechy wygladaja. Bedzie dobrze. Jak szerokie jest to okno w sypialni? Podoba mi sie otwieranie dwoch skrzydel a nie tylko przesuwne jedno. Tarku - dzieki bardzo za slowa nadziei. Okno w sypialni i w duzym pokoju jest szerokie na 3650 cm. Jestesmy zadowoleni Architekt chcial nam wrzucic po 2 pary drzwi otwieranych (French door) ale nie dalam sie na to namowic. Suwanki sa fajne. Nie wyobrazam sobie otwartych skrzydel wychodzacych na srodek pokoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Maya bo wiesz teraz to sie kupuje kose ale spalinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Maya bo wiesz teraz to sie kupuje kose ale spalinowa a ja chcialam sierp taki klasyczny, komunistyczny, jak to kiedys sie uzywalo... tesciu dal nam taka elektryczna z zylka, ale jak zobaczylam nasze badyle to zwatpilam, ze ona da im rade Pan Maz tez nie bardzo wierzyl w jej moce, wiec zrezygnowalismy i ja tylko obejzelismy....balismy sie ja popsuc tesciowi....Pan Maz tez stwierdzil, ze lepiej miec bylejakie ale zielone, niz sam piach na dzialce :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.08.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 hej piekne panele tez mi sie marzyly QS ...... ale wyszlo inaczej w ogole cudnie sie robi dobrze, ze pan hydraulik to taki skarb oby wiecej takich osob dom macie piekny widoki cudne bardzo ladne barierki mam podobne i szarosci mnie zachwycaja pytalas u mnie o umywalke - wysle priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Slonko dziekuje bardzo za wszystkie ohy i ahy...i za priva tez:D:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.08.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 alez prosze polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Maya a macie w dolnej lazienke jakis odplyw albo prysznic z ktorego nie korzystacie? , bo czesto tak zawiewa z kanalizy jak np nie zalany jest odplyw woda , po wyjazdach dlugich kiedy sie z prysznica nie korzystalo i woda wyparowala z syfonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Hej Mar-kotko;), tam w tej lazience jest rewizja od kanalizy i wszystkie przylacza - raczej spodziewam sie, ze to jest to smierdzace miejsce. Obawiam sie ze tam wilgoc moze sie zbierac i dlatego smierdzi na cale piwetro. Pan Maz bedzie za tydzien to ma za zadanie sprawdzic. Ciekawa jestem, czy jak drzwi wewnetrzne dojda to zmieni sie i zapaszek zostanie w lazience tylko czy bedzie dalej sie rozprzestrzenial na caly poziom.... zazdroszcze Mu ze jedzie i zobaczy skonczone podlogi i drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ja mysle tak samo jak Markotka, syfon odparowal i smierdzi, co jakiś czas trzeba go zalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Macie Dziewczyny na pewno racje. Trzeba sprawdzic wszystkie opcje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mayeczko, dawno u Ciebie nie byłam, a tu robota wre. A właściwie zakupy idą pełną parą Naładuj mężowi baterie w aparacie żebyś mogła nam tu nieco pokazać Też myśle, że to odpływ śmierdzi. Woda odparowała to z kanalizy zalatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 zakupy ida tak sobie Za podlogi to juz zaplacilam w lipcu. Teraz przyszla pora na drzwi. Mezowi powiedzialam, zeby tez makro wzial ze soba do aparatu bo chce by zblizenia zrobil na strukture drzwi i takie tam....spojrzal na mnie jakbym miala 3 glowy....stwierdzil ze mi odbilo...to tylko drzwi...chlop mnie nie rozumie....bbbuuuuu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Faceci już tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 nie czepiajcie się ... jeżeli żona każe mężowi zrobić zbliżenie ze strukturą drzwi ... to musi spodziewać się dziwnej reakcji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 po Jego dzisiejszej reakcji przez telefon jak zobaczyl drzwi na zywo, obawiam sie ze zadnych zblizen na drzwi nie bedzie. Ba! zadnych zdjec aparatem robionych nie bedzie...musze sie cieszyc z tych komorkowcow co mi wyslal:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 zamurowało go z wrażenia i nie moze fot cyknąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Maya,Sempre, Sempre - najpopularniejszy model na rynku Tobie się trafił.... Kolor na zdjęciach jest zazwyczaj przekłamany, więc dopiero w realu się przekonasz czy on ci Twój, czy nie Twój ? Sądzę, że powinno być ok. Ja z moim już się oswoiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.11.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Malka, takie brzydkie, ze aparatu szkoda, bo moze sie lusterko wypaczy.... Amtla, dzieki za podtrzymywanie na duchu:D...w wybieraniu modelu poszlam za tlumem i bylam konserwatywna....kupilam co trafia do wszystkich, za to poszalalam sobie z kolorem :D Mam nauczke, na drugi raz jezeli tego koloru nie ma na wystawce, znaczy ze jest brzydki i nikt go nie chce.... No niestety....dusza indywidualisty czasami mi sie odzywa....w wiekiem coraz mniej, ale jeszcze....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts