Aga_I_Przemek_WCH 11.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, Szanowni Państwo zamierzam do swojego domu kupić drzwi wewnetrzne Porta. Jakie rabaty Państwo otrzymywali przy zakupie swoich drzwi Porta? Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 12.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jakiś czas temu był podobny temat. Ja dostałem 16% od cen producenta. I z tego co pamiętam był to dobry wynik. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 15.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mi udało sie wynegocjpować 10% rabat, z tej samej firmy wzięłam też montażystę więc do ceny doliczyli mi 7% vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Od czego zależy rabat? Jak opdejść do tematu ??? Wszędzie wszyscy się targują ja tak nie potrafię bo przecież po coś ta cena jest na metce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 16.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Od czego zależy rabat? Jak opdejść do tematu ??? Wszędzie wszyscy się targują ja tak nie potrafię bo przecież po coś ta cena jest na metce? Najczęściej od ilości drzwi, ewentualnie wielkości zamówienia. A kto kupuje wg cen producenta? Chyba nikt nawet nie proponuje takich cen. Cennik producenta jest ceną zaporową. A jak się to robi? Jak już ci zrobią zestawienie to pytasz: "a ile teraz dostanę rabatu"? Gdy wyceniano mi materiały na dach od razu bez pytania wpisywali od 10-25% upustu od cennika producenta. W sobotę wyceniałam okna u producenta (nie ma punktów sprzedaży, bo 70% produkcji idzie do USA). Gdy dostałam wycenę mailem dostałam 3%, w salonie było już 8%, a o większym mamy rozmawiać po obmiarze. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 16.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja obdzwoniłem kilku dealerów Porty i pytałem jaki rabat dostanę przy zakupie takiej to a takiej ilości, takich to a takich drzwi. Wybrałem najlepszą ofertę, oddzwoniłem i powiedziałem ze przyjadę zamówić jak mi jeszcze coś opuszczą. I tyle Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts