Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

WITAM. PROWADZĘ FIRMĘ BUDOWLANĄ I CENY ZA METR POWIERZCHNI UŻYTKOWEJ ZA STAN SUROWY BEZ DACHU WĄCHAJĄ SIE OD 160 DO 250ZŁ . POSIADAMY REFERENCJE I OPINIE INWESTORÓW .DZIAŁAMY W OKOLICACH WARSZAWY (MAZOWIECKIE I LUBELSKIE).POZDRAWIAM :wink: :wink: :wink:

CENA ZA WIEZBĘ OD 20 DO 25 ZŁ ZA M2 DACHU

https://forum.murator.pl/topic/116688-budowa-dom%C3%B3w-jednorodzinnych-woj-mazowieckie-lubelskie/

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

interesuje mnie zrobienie fundamentu domu opałek2, jaki byłby koszt, chodzi mi o cene robocizny, beton lany z grószki plus 5 warstw bloczka betonowego, ewentualnie jakiś nr. tel to zadzwonie,
WITAM. PROWADZĘ FIRMĘ BUDOWLANĄ I CENY ZA METR POWIERZCHNI UŻYTKOWEJ WĄCHAJĄ SIE OD 160 DO 200ZŁ .MOIM ZDANIEM JAK SPRAWDZAM NA FORUM TO NIE SĄ DUŻE CENY NIEKTÓRZY PRAGNĄ NAWET DWA RAZY TYLE . POSIADAMY REFERENCJE I OPINIE INWESTORÓW .POZDRAWIAM :wink: :wink: :wink:
A co jest w tych 200 za metr wykonane .
Ludzie na logike dom 150 metrów po200 za metr to 30tyś to budujemy wszyscy.Kpie z takich opisów bo ktoś niema wyobrażni o pracy lub chce na siłe wejść na rynek .Gdzie wykopy,fundamenty,mury,płyty,podciągi,kominy,dach,okucia.Myśle że takie oferty są nierealne

bogdanski64

jeżeli chodzi o te 200 zł metr powierzchni użytkowej to jest za stan surowy bez dachu, a pan mówisz ze ktoś niema wyobraźni o pracy wykonaliśmy już ponad 200 budynków na polskim rynku więc nie będzie mnie tu uczył jakiś LAIKIEM w budownictwie który mówi ze nie mam wyobraźni .cena 200zł jest w porządku .nie którzy łapią jeleni za 400 i więcej za stan surowy .ja jestem wstanie wykonać budynki za taką cenę i Ok i niech nikt się nie czepia ze za mało, ja ustalam cenę za moje prace.!!!!!!!!!!!

witam ponownie i teraz na spokojnie na początku pana reklamy co pan stawiasz za te 200 za metr z tymi :wink: :wink: :wink: i tu zdziwko ktoś musi pisać i informować za pana że metry są bez dachu i dlatego moje ceny to 275.00 do400.00 a dlatego że jak widzę projekt i robię wycenę to razem z dachem niestety dach kosztuje a na końcu pana postu sama złość po co tyle !!!!!!!!!! więcej do pana pisał nie będę po pana opisach uważam pana za nieuczciwego.
witam ponownie i teraz na spokojnie na początku pana reklamy co pan stawiasz za te 200 za metr z tymi i tu zdziwko ktoś musi pisać i informować za pana że metry są bez dachu i dlatego moje ceny to 275.00 do400.00 a dlatego że jak widzę projekt i robię wycenę to razem z dachem niestety dach kosztuje a na końcu pana postu sama złość po co tyle !!!!!!!!!! więcej do pana pisał nie będę po pana opisach uważam pana za nieuczciwego.

Mam pytanie czy te 275-400zł to z pokryciem dachu dachówką lub blachodachówką i obróbkami, czy za więżbe i deskowanie?

podaje stronę na której są wykonane przez nas budynki .pracowaliśmy u dewelopera .

http://www.nowedomy.pl

W PODANYM LINKU TYLKO 2 DOMY SĄ BUDOWANE RESZTA TO WIZUALIZACJA KOMPUTEROWA JA TEŻ BUDUJE ALE ZDJĘCIA MAM WŁASNE Z LUDŻMI W UBRANIACH ROBOCZYCH MOJEJ FIRMY I ZDJĘCIA POKAUJE INWESTOROM NA ROZMOWACH WSTĘPNYCH I DO KAŻDEGO MOGĘPODAĆ NR TEL POZDRAWIAM I SCHODZĘ Z TEGO LINKU BO SZKODA SIĘ DENERWOWAĆ I PSUĆ DOBREJ OPINI MURATORA KTÓRY TAK NAPRAWDĘ NAM POMAGA

a na tej stronie jest nie dwa budynki .w ubiegłym roku postawiliśmy 26 budynków z projektu muratora GL198

dwa lata temu postawiliśmy 11 budynków DOBRAWA W BŁĘDOWIE

6 budynków w miejscowości Łajski BOSTON 4 i 2 budynki GL198

jeżeli zaczął bym tak wymieniać to by się troszeczkę zebrało.

• 4 weeks później...