Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jedyny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to teraz juz Wiecie dlaczego nie było mnie ponad miesiąc?

Budowanie idzie poprostu na maksa, po drodze było wiele problemów, beznajdziejnych przestoi i nieobecnosci wykonawców. Postanowiłem nie pisac o tym, juz dawno bym zbzikował, przestałem sie poprostu przejmować żeczami na które nie mam wpływu......Tylko głupi jestem, bo powinienem płacić im tak ja oni przychodzą na robotę (bo pracują sumiennie), ale ta NIETERMINOWOŚĆ!!!!!! Gdzie ten kryzys w budowlance?????

A w grafiku prac:

Dziś robią sie wylewki, po weekendzie wpada znowu elektryk a za 2 tygodnie okna, nareszcie. W końcu bedzie stan zamknięty!

Dzwonił elektryk, bedzie moze pod koniec tygodnia, ale teraz to mi sie nie spieszy, niech doschną te wylewki.

Podpowiedzcie kochani jak rozwiązliście temat telewizji w domu? Chodzi o to żeby płacic jeden abonament a oglądać na 2 telewizorach różne kanały, ponoć jest jakiś sposób ale nikt nie zna szczegółów. Pomocy!!

• 11 months później...

Witam wszystkich tych którzy oglądali mój dziennik, komentowali go i dopingowali mi w trakcie budowania.

Minoł prawie rok od ostatniego wpisu, przepraszam wszystkich którzy pisali komentarze i wiadomosci, za to ze nie otrzymali odpowiedzi. Z pewnych względów nie mogłem (a moze nawet nie chciałem) udzielać sie tutaj. Mam nadzieje ze mi wybaczycie. Jakiś czas temu postanowiłem wznowić swoją obecność wsród Was, ale dzisiaj umożliwił mi to ODBIÓR TECHNICZNY BUDYNKU - choć prędko w nim nie zamieszkam ;-(.

Postaram sie wszystko wyjaśnić uzupełniając mój dziennik (a działo sie wiele) i nadrobić wszelkie zaległości na tym jakże "pięknym, nowym i niezrozumiałym" forum.

P.S. Majki, pewnie bede potrzebował Twojej pomocy tak jak na początku budowy na FM, nic tu nie widze ;-O