adamgrazia 11.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A tu zapraszam Wszystkich do komentarzy. Jeżeli macie jakieś ciekawe uwagi na temat naszego projektu to bardzo proszę o wpisywanie, a jeśli ktoś z Was buduje lub widział gdzieś taki dom w realu to tym bardziej proszę o kontakt. Kupiłem "kota w worku", niestety nie mielismy możliwości zobaczenia naszego domku po zbudowaniu, wiec pewnie jestemy pierwsi - ryzykanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Będę pierwszy Powodzenia ! Wytrwałości i spokoju ducha pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Ja też dopiero zaczynam ten etap swojego życiorysu. Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wybór projektu uzależniony był przede wszystkim od możliwości finansowych. Dom miał mieć prostą konstrukcję, prosty dach i takie tam Dodaliśmy jednak częściowe podpiwniczenie i obawiam się, że koszty znacznie wzrosną - ale doszliśmy do wniosku, że inaczej się nie da. Teraz jesteśmy na etapie wyboru kredytu - złotówki, czy franki... Do tego dochodzi cała papierologia, więc liczę, że nie zaczniemy wcześniej niż latem Wasz projekt też jest bardzo ładny i widzę, że działkę macie blisko innych zabudowań. Moje hektary położone są na kompletnym odludziu. Trochę mnie to przeraża, ale w sumie o tym zawsze marzyłam....A marzenia są po to, żeby je spełniać, nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 witaj adamgrazia Tak się cieszę , że ktoś się w końcu zdecydował na ten projekt - zawsze uważałam go za jeden z piękniejszych i ciekawszych z kolekcji Muratora Był nawet moment ,że bralismy go pod uwagę , ale naszym marzeniem był od dawna dom parterowy - mamy dość wiecznej bieganiny po schodach Będę tu zaglądac i podpatrywać jak realizujecie swojego Jedynego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Szukam teraz kogoś kto ociepli moj domek wełną mineralną - macie może jakiegoś specjalistę w tej materii - ponoć to nie to samo co ocieplanie styropianem. Jeśli znacie kogoś to czekam na info Zadzwoń sobie do ekipy od ociepleń co podałem na tablicy ogłoszeń i ocieplała mnie dom i mpoplaw-owi. Co prawda ja robiłem styro, ale nie sądzę, żeby chłopakom robiło to różnicę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 18.02.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Szukam teraz kogoś kto ociepli moj domek wełną mineralną - macie może jakiegoś specjalistę w tej materii - ponoć to nie to samo co ocieplanie styropianem. Jeśli znacie kogoś to czekam na info Zadzwoń sobie do ekipy od ociepleń co podałem na tablicy ogłoszeń i ocieplała mnie dom i mpoplaw-owi. Co prawda ja robiłem styro, ale nie sądzę, żeby chłopakom robiło to różnicę pozdrawiam, majki Majki, dzięi za podpowiedz, faktycznie Pan Karol zrobił na mnie baaaaardzo dobre wrażenie , wszystko wskazuje na to że się dogadamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 20.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cześć powodzenia życzę Na jak długo planujecie budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 20.02.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cześć powodzenia życzę Na jak długo planujecie budowę? No dzięki, dzięki. Małż moja chciałaby zamieszkać na wigilije (czyli szybko), ja jestem raczej realistą i myśle że na wielkanoc to zamkniemy na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No to gratulacje ! To się zacznie ... foty, foty dawaj dużo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 10.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No to gratulacje ! To się zacznie ... foty, foty dawaj dużo pozdrawiam, majki narazie nie ma co pokazywac jeszcze, ale jak tylko sie zacznie to zaszaleje, sam mnie uczyłes Majki, a Ty zadowlony jestes z tej elewacji, ładnie zrobli? równo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja elewacji docelowej jeszcze nie mam ... Na razie sam klej na siatce ...Też muszę do chłopaków zadzwnoć i się umówić na kiedyś ... Tylko czekam aż sie dobrze ociepli i będę miał już drzwi wejściowe i br. garażową - to od razu wykończą narożniki ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 10.03.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja elewacji docelowej jeszcze nie mam ... Na razie sam klej na siatce ... Też muszę do chłopaków zadzwnoć i się umówić na kiedyś ... Tylko czekam aż sie dobrze ociepli i będę miał już drzwi wejściowe i br. garażową - to od razu wykończą narożniki ... pozdrawiam, majki No tak, masz racje. Dzieki Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 10.03.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Gratuluję początków i życzę powodzenia, sąsiedzie. Ja zaczynam budowę na Wiskitnie za 3 tygodnie.PozdrawiamYa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 12.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Hej Jak taka pogoda się utrzyma to i my dopiero 23 marca zaczniemy a miało być 1 marca Myślę że termin gwiazdkowy jest mało realny, ale wielkanocny ok Czekam na zdjęcia...jakiebądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 13.03.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Gratuluję początków i życzę powodzenia, sąsiedzie. Ja zaczynam budowę na Wiskitnie za 3 tygodnie. Pozdrawiam Ya O matko, mamy sąsiada!!!!! A gdzie na Wiskitnie się budujecie? Musimy "zwizytowac" swoje budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 14.03.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Gratuluję początków i życzę powodzenia, sąsiedzie. Ja zaczynam budowę na Wiskitnie za 3 tygodnie. Pozdrawiam Ya O matko, mamy sąsiada!!!!! A gdzie na Wiskitnie się budujecie? Musimy "zwizytowac" swoje budowy Na Kolumny, za mostkiem. Jak zaczniemy na dobre to musimy się poodwiedzać. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Cześć Widzę, że używasz tych samych określeń co ja, do obecnej aury za oknem nam panującej Ty dopiero zaczynasz, mnie tam śnieg może padać, ale też mnie to wk.wia No ... powodzenia ! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 25.03.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No dzięki Majki, ty jak zwykle on-line Odpusciłem już wigilie w nowym domu, nastawiam się teraz na Wielkanoc Cześć Widzę, że używasz tych samych określeń co ja, do obecnej aury za oknem nam panującej Ty dopiero zaczynasz, mnie tam śnieg może padać, ale też mnie to wk.wia No ... powodzenia ! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 26.03.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Hej Hej Miłe początki Skąd wziąłeś te fajne płyty na podjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts