rasia 14.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Rasia, znalazłem ofertę: Creaton 20tys Bras 15tys Więc sprawa jest jasna..... Hmm... ciekawe... Zamówiłem tego Brasa, jednak....koszty, koszty, kryzys Ja mogę tylko pogratulować świetnego wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 26.05.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 adamgrazia, fajnie się czyta Twój dziennik wartka akcja w pisaniu i na budowie. U Ciebie to fajnie wracasz ze szkolenia i niespodzianka ścianki fundamentowe stoją, kanaliza się zrobiła Jednym słowem idziesz jak burza i tak trzymać Edzia, dzięki za pochlebne opinie, tak fajnie to nie jest. Na telefony wydaje fortune!!!! Na szczęście mam jakąś wyobraźnie i daje z tym rade. Moja małża by poległa na odległość. Hmm, ale bramowy mnie rozwalił dziś o 7ej rano, pytał i pytał i pytał, kurcze a ja nic go nie zrozumiałem. Nie wiem do teraz o co mu kaman, ale musi byc ok, grunt to dobre nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 26.05.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Rasia, znalazłem ofertę: Creaton 20tys Bras 15tys Więc sprawa jest jasna..... Hmm... ciekawe... Zamówiłem tego Brasa, jednak....koszty, koszty, kryzys Ja mogę tylko pogratulować świetnego wyboru... Dzięi Rasia, w poniedziałek juz montaz, pokaze Wam fotki to ocenicie jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Czekam na fotki. Z szambem nie doradzę, bo nie mam, a okna mam alu. Gratuluję bramy i furtki! Zazdraszczam, bo jeszcze tego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 26.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pięknie! Domek rośnie w oczach! Co do okien - ja wybrałam od Mielczarka. (Pisałam o tym trochę na forum Grupy). A dachówka - od Meyer-Holsena. Pytałeś gdzie nasza budowa - w Las Tuszynas U nas też glina. Ale za to trawa zawsze zielona będzie. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Niezłe ogrodzenie Ktoś, kto Ci to robił, te profile metalowe też wstawiał ? Automatykę też zrobi ? W razie czego poprosze o namiary pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 02.07.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Niezłe ogrodzenie Ktoś, kto Ci to robił, te profile metalowe też wstawiał ? Automatykę też zrobi ? W razie czego poprosze o namiary pozdrawiam, majki Murarz murował z bloczków, a całą reszte robił (jak sie później okazało) stary znajomy, taki z lat młodości Gościu sam sobie kupował co potrzebował, spawał i montował na miejscu pomalowane podkładem. Bez automatyki. Nazywa sie Adam Krakała783 918 362 Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Niezłe ogrodzenie Ktoś, kto Ci to robił, te profile metalowe też wstawiał ? Automatykę też zrobi ? W razie czego poprosze o namiary pozdrawiam, majki Murarz murował z bloczków, a całą reszte robił (jak sie później okazało) stary znajomy, taki z lat młodości Gościu sam sobie kupował co potrzebował, spawał i montował na miejscu pomalowane podkładem. Bez automatyki. Nazywa sie Adam Krakała783 918 362 Pozdrawiam Adam Super, będę dzwonił na 100%, dzięki A masz kogoś od automatyki ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 03.07.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Niezłe ogrodzenie Ktoś, kto Ci to robił, te profile metalowe też wstawiał ? Automatykę też zrobi ? W razie czego poprosze o namiary pozdrawiam, majki Murarz murował z bloczków, a całą reszte robił (jak sie później okazało) stary znajomy, taki z lat młodości Gościu sam sobie kupował co potrzebował, spawał i montował na miejscu pomalowane podkładem. Bez automatyki. Nazywa sie Adam Krakała783 918 362 Pozdrawiam Adam Super, będę dzwonił na 100%, dzięki A masz kogoś od automatyki ? pozdrawiam, majki Mam, poszukam numer i podam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Się dzieje... fiuuu, fiuuu... pięknie się dzieje...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 14.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jestesmy dogadani z MS Okna, mają tam taki orzech:http://www.ms.pl/index.php/produkty/okna_pvc/dodatkowe_mozliwosci/kolory Jeżeli nadal myślisz o oknach z MS w kolorze orzech to ja takie właśnie posiadam.Jak masz ochotę zobaczyć na żywca to zapraszam.pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 15.07.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jestesmy dogadani z MS Okna, mają tam taki orzech: http://www.ms.pl/index.php/produkty/okna_pvc/dodatkowe_mozliwosci/kolory Jeżeli nadal myślisz o oknach z MS w kolorze orzech to ja takie właśnie posiadam. Jak masz ochotę zobaczyć na żywca to zapraszam. pozdrawiam aga Dzięki za info, ale zamówiliśmy juz u Makarskiego. Za 2 tygodnie montuja. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 17.08.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Halo, dobry wieczor!! Czekam z wypiekami na ciag dalszy a tu d... Okna na pewno juz wstawione, a tu ani zdjec, ani opisu, a moze wy juz sie wprowadziliscie? Dawac mi tu jakies fotki i informacje jak postepy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 06.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ale postępy No gratulacje. Kiedy przeprowadzka Aaaa i mam parę pytań Np jaka jest szerokość wnęki na wc "ma dole" Jak długo robią się wylewki? Podpowiedzcie kochani jak rozwiązliście temat telewizji w domu? Chodzi o to żeby płacic jeden abonament a oglądać na 2 telewizorach różne kanały, ponoć jest jakiś sposób ale nikt nie zna szczegółów. Pomocy!! Ponoć przy "talerzu" to można oglądać na 2 tv tylko ten sam program Wujek rozwiązał to w ten sposób że ma dwa talerze A może ktoś ma inny pomysł? Mnie też to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 16.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Coś cicho tu a ja mam pytanie czy Ty masz zrobioną hydraulikę w łazienkach, na podłodze styro a na ścianach nie masz tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 23.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ale postępy No gratulacje. Kiedy przeprowadzka Aaaa i mam parę pytań Np jaka jest szerokość wnęki na wc "ma dole" Jak długo robią się wylewki? Podpowiedzcie kochani jak rozwiązliście temat telewizji w domu? Chodzi o to żeby płacic jeden abonament a oglądać na 2 telewizorach różne kanały, ponoć jest jakiś sposób ale nikt nie zna szczegółów. Pomocy!! Ponoć przy "talerzu" to można oglądać na 2 tv tylko ten sam program Wujek rozwiązał to w ten sposób że ma dwa talerze A może ktoś ma inny pomysł? Mnie też to czeka Ludzie, którzy zakładali mi kabelki od alarmu i TV mówili, że się da na 2 lub 3 telewizorach oglądać różne programy przy jednej karcie (chodziło o cyfrę+). Nie dopytywałem jak ale jak wrócą (za jakiś miesiąc) żeby skończyć robotę po tynkach to spytam o szczegóły. Adamgrazia, gratuluję postępów Sąsiedzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 15.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Adam Wy pewnie szybciej zamieszkacie w nowym domku niz podzielisz sie z nami postepami w budowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 21.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 świetny projekt,niemoge sie doczekac zdjęc z dalszych etapow!!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 hop hop, ciekawe co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts