Ya 27.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Sąsiad, co tam u Was ?Jak postępy budowlane ? Pozdrawiam serdecznieYa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 74 16.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam wszystkich!Szalenie podoba mi się projekt Jedynego i z wielką ciekawością oglądam i czytam informacje na jego temat.Żałuję tylko,że "adamgrazia" zaprzestał opisywać swoją przygodę z budowaniem,bo wielu następnym ułatwia to podjecie decyzji o wyborze tego właśnie projektu.Czy ktoś jeszcze buduje Jedynego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 12.06.2010 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam wszystkich tych którzy oglądali mój dziennik, komentowali go i dopingowali mi w trakcie budowania.Minoł prawie rok od ostatniego wpisu, przepraszam wszystkich którzy pisali komentarze i wiadomosci, za to ze nie otrzymali odpowiedzi. Z pewnych względów nie mogłem (a moze nawet nie chciałem) udzielać sie tutaj. Mam nadzieje ze mi wybaczycie. Jakiś czas temu postanowiłem wznowić swoją obecność wsród Was, ale dzisiaj umożliwił mi to ODBIÓR TECHNICZNY BUDYNKU - choć prędko w nim nie zamieszkam ;-(.Postaram sie wszystko wyjaśnić uzupełniając mój dziennik (a działo sie wiele) i nadrobić wszelkie zaległości na tym jakże "pięknym, nowym i niezrozumiałym" forum. P.S. Majki, pewnie bede potrzebował Twojej pomocy tak jak na początku budowy na FM, nic tu nie widze ;-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 12.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Adamgrazia, fajnie, że się odezwałeś. ( Do Twojego dziennika zaglądałam regularnie. Z cierpliwością.) Też z "pewnych względów" troszkę przeciągnie się i u nas. Ale damy radę!Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Welcome back sąsiedzie. Masz wiele do nadrobienia Umieramy z ciekawości. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.09.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Kurcze fajny projekt, ale niestety nie widać większości fotek.Po pierwsze nie wiem co to za projekt Muratora-nie ma nazwy to i nie wiem jakie ma rzuty, nie widać planów rozbudowy -tarasu z salonem? Zrozumiałam,że cos tam zmieniłeś.A z chęcią bym pooglądała. Nie widać fotki projektu- pierwowzoru ogrodzenia?-czy możesz jeszcze raz zamieścić-bo na surowo wygląda ciekawie ale chciałabym popatrzeć na wzór.Może to tylko ja nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.09.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 http://images47.fotosik.pl/118/61f86feff12cf508med.jpg a propos tego zdjęcia to dom jest projektem indywidualnym adres biura i większą liczbę fotek do pooglądania jest na stronie biura, adres mogę podać na priv- wczoraj przez przypadek natknęłam się na ich stronę i ten dom widziany tutaj.dodam ,że rewelacja ten dom i inne projekty- niektóre w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts