naLeśnik 03.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam W komentarzach Iwony Sudol przeczytałem, że macie kredyt w Nordea. Można wiedzieć na jakich warunkach, poproszę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, czy oni nie robią za szybko?no to samo chciałam napisać Tempo szybciutkie, ale jak jest ekipa sprawna, to idzie migusiem. U mnie SSZ to było 4 miechy. A mury stawiało 2 ludzi. Słownie: dwóch Fajny projekt, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no u mnie majstrów to i siedmiu bywa, teraz troche przystaneło, od paru dni kręcą strop, (cyt.pan Marek: "na piątek beton!!!!!!") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dziękuję bardzo za zdjęcie! Dom rzeczywiście fajny, trochę małe okna, ale to od frontu, więc może dlatego?Dachówka też mi isię podoba i nie wyobrażam sobie innej w naszym domu. Powodzenia w Twoim budowaniu - będzie fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tak, front był skromny w okna, ale za to cały tył domu (taras i ogród) to jedna wielka tafla szkła, mam wiecej fotek, wiec moge przesłać na priv. A propos "naszej " dachówki, trzeba uwazac przy montazu okien na przeciete czesci dachówki. Sama dachóka jest w srodku czerwona i trzeba to zamalowac "Angobą na zimno". Widziałem u sąsiada ze nie zamalowali i wyglądało tragicznie. Dziękuję bardzo za zdjęcie! Dom rzeczywiście fajny, trochę małe okna, ale to od frontu, więc może dlatego? Dachówka też mi isię podoba i nie wyobrażam sobie innej w naszym domu. Powodzenia w Twoim budowaniu - będzie fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 OK, ok, widzę ocieplenie fundamentu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Fajny dom. Taki jak lubię Będę podgladać Ja też wywaliłam spiżarkę. po roku meiszkania nie stwierdziłam potrzeby jej osiadania i nie płacze nad jej brakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tak, front był skromny w okna, ale za to cały tył domu (taras i ogród) to jedna wielka tafla szkła, mam wiecej fotek, wiec moge przesłać na priv. A propos "naszej " dachówki, trzeba uwazac przy montazu okien na przeciete czesci dachówki. Sama dachóka jest w srodku czerwona i trzeba to zamalowac "Angobą na zimno". Widziałem u sąsiada ze nie zamalowali i wyglądało tragicznie. Właśnie o tym pisałam parę postów wyżej, że przy minimalnym uszczerbieniu powłoki wyłazi pomarańczowa ceramika, a Tegalit jest cały szary w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj Rasia, ale tegalit to cementówka, a tu jest ceramika, to chyba róznica, nie? A może sie nie znam? Jak masz jakies infi to wal smiało. Tak, front był skromny w okna, ale za to cały tył domu (taras i ogród) to jedna wielka tafla szkła, mam wiecej fotek, wiec moge przesłać na priv. A propos "naszej " dachówki, trzeba uwazac przy montazu okien na przeciete czesci dachówki. Sama dachóka jest w srodku czerwona i trzeba to zamalowac "Angobą na zimno". Widziałem u sąsiada ze nie zamalowali i wyglądało tragicznie. Właśnie o tym pisałam parę postów wyżej, że przy minimalnym uszczerbieniu powłoki wyłazi pomarańczowa ceramika, a Tegalit jest cały szary w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No prrrroszę bardzo OK, ok, widzę ocieplenie fundamentu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tak, front był skromny w okna, ale za to cały tył domu (taras i ogród) to jedna wielka tafla szkła, mam wiecej fotek, wiec moge przesłać na priv. A propos "naszej " dachówki, trzeba uwazac przy montazu okien na przeciete czesci dachówki. Sama dachóka jest w srodku czerwona i trzeba to zamalowac "Angobą na zimno". Widziałem u sąsiada ze nie zamalowali i wyglądało tragicznie. Dziękuję bardzo za zdjęcie! Dom rzeczywiście fajny, trochę małe okna, ale to od frontu, więc może dlatego? Dachówka też mi isię podoba i nie wyobrażam sobie innej w naszym domu. Powodzenia w Twoim budowaniu - będzie fajnie! Dzięki za radę! Dawaj foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj Rasia, ale tegalit to cementówka, a tu jest ceramika, to chyba róznica, nie? A może sie nie znam? Jak masz jakies infi to wal smiało. Tak, front był skromny w okna, ale za to cały tył domu (taras i ogród) to jedna wielka tafla szkła, mam wiecej fotek, wiec moge przesłać na priv. A propos "naszej " dachówki, trzeba uwazac przy montazu okien na przeciete czesci dachówki. Sama dachóka jest w srodku czerwona i trzeba to zamalowac "Angobą na zimno". Widziałem u sąsiada ze nie zamalowali i wyglądało tragicznie. Właśnie o tym pisałam parę postów wyżej, że przy minimalnym uszczerbieniu powłoki wyłazi pomarańczowa ceramika, a Tegalit jest cały szary w masie. Masz rację, Tegalit jest dachówką cementową, a Domino ceramiką... a jaka różnica? Chyba ceramika jest delikatniejsza... To jest Tegalit: http://www.osiedlezielonepola.pl/grafiki/zdjecia_16042009/14_750.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Adam, gdzieś Cię wyśledzilam, że szukasz koloru okien Jaki kolor wchodzi w grę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jakiś brąz, taki jak na awatarze, ale "złoty dąb" nie wczhodzi w gre, i znowu jestesmy w kropce. HELP Adam, gdzieś Cię wyśledzilam, że szukasz koloru okien Jaki kolor wchodzi w grę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jakiś brąz, taki jak na awatarze, ale "złoty dąb" nie wczhodzi w gre, i znowu jestesmy w kropce. HELP Adam, gdzieś Cię wyśledzilam, że szukasz koloru okien Jaki kolor wchodzi w grę??No wiadomo, że nie złoty dąb Jeśli ciemny brąz, to moze orzech, jak jasny, takie lekko miodowy, ale nie złoty dąb, to moze taki jak ja mam??? Amarena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ooo, a jaki producent? Jakiś brąz, taki jak na awatarze, ale "złoty dąb" nie wczhodzi w gre, i znowu jestesmy w kropce. HELP Adam, gdzieś Cię wyśledzilam, że szukasz koloru okien Jaki kolor wchodzi w grę??No wiadomo, że nie złoty dąb Jeśli ciemny brąz, to moze orzech, jak jasny, takie lekko miodowy, ale nie złoty dąb, to moze taki jak ja mam??? Amarena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ooo, a jaki producent?Porządny Okno Plast z Krakowa. Choć teraz patrzę na ich stronę i nie widze tego koloru w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 adamgrazia, fajnie się czyta Twój dziennik wartka akcja w pisaniu i na budowie. U Ciebie to fajnie wracasz ze szkolenia i niespodzianka ścianki fundamentowe stoją, kanaliza się zrobiła Jednym słowem idziesz jak burza i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ooo, a jaki producent?Porządny Okno Plast z Krakowa. Choć teraz patrzę na ich stronę i nie widze tego koloru w ofercie Jestesmy dogadani z MS Okna, mają tam taki orzech: http://www.ms.pl/index.php/produkty/okna_pvc/dodatkowe_mozliwosci/kolory Co Ty na to? AAAAAAAAAA, do tego musi by brama w tym samym kolorze!!!!!! Fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts