Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jedyny - komentarze

Recommended Posts

AAAAAAAAAA, do tego musi by brama w tym samym kolorze!!!!!! Fuck
To nieco komplikuje sprawę :roll:

Orzecha pewnie znajdziesz, :roll: Podoba mi się też ten winchester i daglezja :p

Wydaje mi się, że ta moja Amarena to jest coś pomiędzy Winchesterem a tą daglezją własnie. Ale bramy ni chudego byka nie znlaeźliśmy :-? Mamy ten przebrzydły złoty dąb

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio?

U mnie wyszło sporo taniej. :D

Rasia, znalazłem ofertę:

Creaton 20tys

Bras 15tys

Więc sprawa jest jasna.....

:lol: :lol: :lol:

Bardzo piekna bryła domu. Okna - co tu powiedzieć - duuuże - czyli tak jak lubią tygryski :)

Zdjęcia w deszczowej działki nie budza nadzieji , że się uda - a jednak :):):)

Dachówka - bjuti - to fakt.

Ciekawam bardzo ciągu dalszego :)

No dzieki, dzieki, ze spania nici, wciągneło mnie u Ciebie na maksa, jestem przy KG na poddaszu, i leje ze śmiechu normalnie, hihihihhi

:):) BO ja mam wesołą budowę - to taki odruch obronny organizmu :)Inaczej grozi mi SPB (Syndrom Picia Budowlanego)

No Sąsiedzie!

Znalazłem Cię! Byliśmy dziś u Was. Nikogo nie było, więc ograniczyliśmy się do zerkania z samochodu. :) Może następnym razem będziecie, to się poznamy osobiście.

Zobaczyliśmy, że strop sobie leży, ściany sobie stoją. :)

Ale macie tam ładnie okolice zagospodarowaną, nie spodziewałem się, że tam już tyle domów stoi.

Pozdrawiam

Ya

Gratuluję postępów i świetnego projektu, nareszcie w okolicy powstanie coś "niedworkowatego" :lol:

My mamy nadzieję ruszyć z budową na Bieszczadzkiej, więc po sąsiedzku :) jak tylko dostaniemy PNB i tez budujemy modernistyczne cudo :)

Mam pytanie dotyczące elewacji? Masz juz jakies pomysly, namiary na drewniane elementy elewacji? Będę wdzięczna za pomoc, bo też mamy elewację częściowo w drewnie.

Pozdrawiam i wytrwałości życzę. :lol:

Gratuluję postępów i świetnego projektu, nareszcie w okolicy powstanie coś "niedworkowatego" :lol:

My mamy nadzieję ruszyć z budową na Bieszczadzkiej, więc po sąsiedzku :) jak tylko dostaniemy PNB i tez budujemy modernistyczne cudo :)

Mam pytanie dotyczące elewacji? Masz juz jakies pomysly, namiary na drewniane elementy elewacji? Będę wdzięczna za pomoc, bo też mamy elewację częściowo w drewnie.

Pozdrawiam i wytrwałości życzę. :lol:

No faktycznie, Bieszczadzka prawie za moim płotem :D , jak coś sie ruszy to napewno Was odwiedze (tak jak Ya), wczoraj zwizytował moją budowę (podobało sie). A jaki macie projekt? Pochwal sie bo dziennika narazie nie widzę :D . A desek u mjenia nie budjet, zmienimy to na jakiś tynk w podobnym kolorze, wizja konserwowania mnie przeraża, mam znajomych którzy olejują te deski co 2 lata i strasznie na to bluzgają. U mnie odpada.

Mnie nie było a tu u Ciebie tyyyle nowego.

Pisz pisz i okraszaj zdjęciami lubię podpatrywać innych :wink: :lol:

A gdzie teraz po zmianach stanie stół jadalniany? :-?

Oczywiście, w miare mozliwosci bede uzupełniał (obecnie stoją juz sciany szczytowe i w przyszłym tygodniu juz dach, fotki pokaze Wam w weekend.

A stół stanie w okolicach kominka (pomiędzy kuchnią a salonem - na wprost drzwi na taras)

Pozdrawiam

Adam