kaśka maciej 05.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 AAAAAAAAAA, do tego musi by brama w tym samym kolorze!!!!!! FuckTo nieco komplikuje sprawę Orzecha pewnie znajdziesz, Podoba mi się też ten winchester i daglezja Wydaje mi się, że ta moja Amarena to jest coś pomiędzy Winchesterem a tą daglezją własnie. Ale bramy ni chudego byka nie znlaeźliśmy Mamy ten przebrzydły złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Coś mi sie zdaje że pójde do Hormana po bramę i drzwi:http://www.hormann.pl/pl/pl/katalog/tueren/topcomfort_haustueren/są tez w brązie w komplecie z bramą, a okna sie dokombinuje jakoś, hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. dzieki rasia, zrobie rozeznanie w sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,61602,2998985.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,61602,2998985.html Kurcze, super!! Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Rasia, znalazłem ofertę: Creaton 20tys Bras 15tys Więc sprawa jest jasna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Rasia, znalazłem ofertę: Creaton 20tys Bras 15tys Więc sprawa jest jasna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Bardzo piekna bryła domu. Okna - co tu powiedzieć - duuuże - czyli tak jak lubią tygryski Zdjęcia w deszczowej działki nie budza nadzieji , że się uda - a jednak :) Dachówka - bjuti - to fakt. Ciekawam bardzo ciągu dalszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 06.05.2009 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No dzieki, dzieki, ze spania nici, wciągneło mnie u Ciebie na maksa, jestem przy KG na poddaszu, i leje ze śmiechu normalnie, hihihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No dzieki, dzieki, ze spania nici, wciągneło mnie u Ciebie na maksa, jestem przy KG na poddaszu, i leje ze śmiechu normalnie, hihihihhi :) BO ja mam wesołą budowę - to taki odruch obronny organizmu :)Inaczej grozi mi SPB (Syndrom Picia Budowlanego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Rasia, znalazłem ofertę: Creaton 20tys Bras 15tys Więc sprawa jest jasna..... Hmm... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Adam napisz na jakich warunkach macie kredyt w Nordea Bank pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mnie nie było a tu u Ciebie tyyyle nowego. Pisz pisz i okraszaj zdjęciami lubię podpatrywać innych A gdzie teraz po zmianach stanie stół jadalniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 10.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No Sąsiedzie! Znalazłem Cię! Byliśmy dziś u Was. Nikogo nie było, więc ograniczyliśmy się do zerkania z samochodu. Może następnym razem będziecie, to się poznamy osobiście. Zobaczyliśmy, że strop sobie leży, ściany sobie stoją. Ale macie tam ładnie okolice zagospodarowaną, nie spodziewałem się, że tam już tyle domów stoi. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Gratuluję postępów i świetnego projektu, nareszcie w okolicy powstanie coś "niedworkowatego" My mamy nadzieję ruszyć z budową na Bieszczadzkiej, więc po sąsiedzku jak tylko dostaniemy PNB i tez budujemy modernistyczne cudo Mam pytanie dotyczące elewacji? Masz juz jakies pomysly, namiary na drewniane elementy elewacji? Będę wdzięczna za pomoc, bo też mamy elewację częściowo w drewnie. Pozdrawiam i wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 14.05.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Gratuluję postępów i świetnego projektu, nareszcie w okolicy powstanie coś "niedworkowatego" My mamy nadzieję ruszyć z budową na Bieszczadzkiej, więc po sąsiedzku jak tylko dostaniemy PNB i tez budujemy modernistyczne cudo Mam pytanie dotyczące elewacji? Masz juz jakies pomysly, namiary na drewniane elementy elewacji? Będę wdzięczna za pomoc, bo też mamy elewację częściowo w drewnie. Pozdrawiam i wytrwałości życzę. No faktycznie, Bieszczadzka prawie za moim płotem , jak coś sie ruszy to napewno Was odwiedze (tak jak Ya), wczoraj zwizytował moją budowę (podobało sie). A jaki macie projekt? Pochwal sie bo dziennika narazie nie widzę . A desek u mjenia nie budjet, zmienimy to na jakiś tynk w podobnym kolorze, wizja konserwowania mnie przeraża, mam znajomych którzy olejują te deski co 2 lata i strasznie na to bluzgają. U mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 14.05.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Mnie nie było a tu u Ciebie tyyyle nowego. Pisz pisz i okraszaj zdjęciami lubię podpatrywać innych A gdzie teraz po zmianach stanie stół jadalniany? Oczywiście, w miare mozliwosci bede uzupełniał (obecnie stoją juz sciany szczytowe i w przyszłym tygodniu juz dach, fotki pokaze Wam w weekend. A stół stanie w okolicach kominka (pomiędzy kuchnią a salonem - na wprost drzwi na taras) Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 14.05.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Adam napisz na jakich warunkach macie kredyt w Nordea Bank pozdrawiam Maren, wysle Ci wieczorkiem, szczegóły zna moja małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 14.05.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kurcze, sam już nie wiem co o tym sądzić....... to tez jest ładne, a jak cenowo przy dominio? U mnie wyszło sporo taniej. Rasia, znalazłem ofertę: Creaton 20tys Bras 15tys Więc sprawa jest jasna..... Hmm... ciekawe... Zamówiłem tego Brasa, jednak....koszty, koszty, kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts