bladyy78 11.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zapraszam do obejrzenia fajnego filmiku. bez komentarza http://patrz.pl/filmy/chinskie-drzwi-antywlamaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ale maja podstawowa zaletę - cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savage35 11.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zajefajny film No to może oni (chińczycy) niech nam jednak nie budują autostrad ..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 11.02.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Te drzwi to tylko można porównać chyba tylko do zwykłych drzwi montowanych kiedyś w blokach. Ale szczerze powiem że nawet te blokowe chyba by było jednak trudniej rozbroić niż te chińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ten otwieracz do konserw piękny widok I tak sobie pomyślałem od razu... a zresztą, są zwolennicy chińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 i już oczami wyobraźni widzę tabuny włamywaczy 17 minut atakujących ruskimi otwieraczami do konserw lub toporkami z hipermarketu drzwi frontowe ... gdy od zacisznego spokojnego ogrodu mają 6-8m2 oknien czy drzwi tarasowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 11.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Oj, jak wy niczego nie rozumiecie. To był produkt przewidziany na rynek japoński, do tych ich domków z papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 11.02.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ten otwieracz do konserw piękny widok Tylko że to otwieracz rosyjski z czołgowej stali. Chińskim otwieraczem z marketu mogłoby się nie udać - trafiłby swój na swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 12.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja bym chciał zobaczyć taki sam test drzwi wyprodukowanych w Polsce. Domyślam się, że byłoby trudniej, ale o ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 12.02.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Te drzwi pewnie temu maja taką słaba blachę żeby w razie awarii zamka nie było problemów z dostaniem się do środka. A niech tak wam padnie zamek w dobrych drzwiach i co lipa . Drzwi do wymiany i szyba do wymiany bo trzeba jakoś wejść do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 12.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ten otwieracz do konserw piękny widok Tylko że to otwieracz rosyjski z czołgowej stali. Chińskim otwieraczem z marketu mogłoby się nie udać - trafiłby swój na swego Racja! To nie drzwi są słabe, a ruski otwieracz niepokonany Pewnie taki sam kipisz zrobiłby z naszymi wspaniałymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 12.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie słyszałem nigdy o takich technikach włamań. I to w 17 minut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 12.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie słyszałem nigdy o takich technikach włamań. I to w 17 minut ? polska gerde fachman otwiera ok. 10 min. wloskie dierre w podobnym czasie osobiscie otwieralem drzwi antywlamaniowe z wkladkami anty z atestem okolo 20 min. a nie zajmuje sie tym na codzien wszystko to tylko kwestia czasu a ze te " dzrwi " sa antywlamaniowe to sie dziwie za ile kupili atesty i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly789 12.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 reklama otwieracza do konserw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANAO 12.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam,jestem uzytkownikiem takich drzwi,mam je zamontowane w budynku inwentarskim.Narazie po 5 miesiącach sprawuja się nieźle ,poza kilkoma małymi wadami ,nie udało mi się ustawić skrzydła, gdyż po włożeniu klucza ampulowego w otwór śruby mocujacej zawias odrazu on się obrobił.Drzwi te są zwijane z jednego kawałka blachy i w miejscu łączenia rozchodzą się.No i jeszcze jedna mała wada jaka zaobserwowałem-czasem zdarza się, że raz na kilka dni zacinaja się i nie moża ich otworzyć z zewnątrz jak i od wewnątrz,ja na szczęście mam drugie drzwi. Tak więc polecam je na walentynki dla teściowej,jak wejdzie to juz się nie wydostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 17 minut za pomocą otwieracza i siekierki. To jaka to klasa będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 12.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja bym powiedział że w normie - zwłaszcza jak się porówna czas forsowania tych drzwi z czasem potrzebnym na rozbicie okna. Gdybył miał w ręce młot udarowy to szybciej bym zrobił dziurę w ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 12.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 drzwi standardowe w bloku złodzieje otwierali bez narzędzi... wpychali wizjer do środka i w powstały otwór wsadzali kciuk, następnie posługiwali się nim podobnie jak otwieraczem do konserw rozrywając pilśnię , przebijali się do środka i otwierali zamek. - to jak chcieli to zrobić po cichu bo łatwiej bo czywiście było dać im z buta i wejść bez otwierania... aha opowiadał mi to jeden klawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cena Czyni Cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.02.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A Ruskie to zawsze wszystko zeby tylko roz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts