Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chińskie drzwi antywłamaniowe. Film.

Recommended Posts

ten otwieracz do konserw :) piękny widok :)

Tylko że to otwieracz rosyjski z czołgowej stali. Chińskim otwieraczem z marketu mogłoby się nie udać - trafiłby swój na swego :)

Racja! To nie drzwi są słabe, a ruski otwieracz niepokonany :-)

Pewnie taki sam kipisz zrobiłby z naszymi wspaniałymi drzwiami :-)

Nie słyszałem nigdy o takich technikach włamań. I to w 17 minut ? :o

polska gerde fachman otwiera ok. 10 min.

wloskie dierre w podobnym czasie

osobiscie otwieralem drzwi antywlamaniowe z wkladkami anty z atestem okolo 20 min. a nie zajmuje sie tym na codzien

wszystko to tylko kwestia czasu

a ze te " dzrwi " sa antywlamaniowe to sie dziwie za ile kupili atesty i gdzie?

Witam,jestem uzytkownikiem takich drzwi,mam je zamontowane w budynku inwentarskim.Narazie po 5 miesiącach sprawuja się nieźle ,poza kilkoma małymi wadami ,nie udało mi się ustawić skrzydła, gdyż po włożeniu klucza ampulowego w otwór śruby mocujacej zawias odrazu on się obrobił.Drzwi te są zwijane z jednego kawałka blachy i w miejscu łączenia rozchodzą się.No i jeszcze jedna mała wada jaka zaobserwowałem-czasem zdarza się, że raz na kilka dni zacinaja się i nie moża ich otworzyć z zewnątrz jak i od wewnątrz,ja na szczęście mam drugie drzwi. Tak więc polecam je na walentynki dla teściowej,jak wejdzie to juz się nie wydostanie :wink:

drzwi standardowe w bloku złodzieje otwierali bez narzędzi... wpychali wizjer do środka i w powstały otwór wsadzali kciuk, następnie posługiwali się nim podobnie jak otwieraczem do konserw rozrywając pilśnię , przebijali się do środka i otwierali zamek. - to jak chcieli to zrobić po cichu bo łatwiej bo czywiście było dać im z buta i wejść bez otwierania...

aha opowiadał mi to jeden klawisz...