wisia30 12.02.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gdzie w tych miastach warto się wybrać jak się szuka mebli. Interesują mnie zwłaszcza meble kolonialne , ale sklepy oferujące takie zwykłe meble też muszę odwiedzić. Czy ktoś porównywał te dwa miasta, gdzie warto pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 12.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W Katowicach na Roździenskiego 191 masz duży pawilon z meblami kilku firm, z dużą ekspozycją mebli kolonialnych. W Krakowie- Kwitek (tam widziałam kolonialne) Mix na Zakopiańskiej- w sumie te same firmy co na Roździeńskiego, Max-fliz na Zakopianskiej, Arka na Nowohuckiej- Uwaga- drogo i snobsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W Krakowie przy ul. Dietla (nie pamiętam który numer) jest taki niewielki sklep z meblami kolonialnymi - piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 13.02.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Może jeszcze ktoś się wypowie, bo we wtorek mamy jechać czegoś szukać i nie wiem gdzie czy do Katowic czy do Krakowa. No i chciałabym zrobić jakiś plan, gdzie po kolei jechać. Umówiłam się z teściami że zostaną mi z dziećmi i nie chcę tracić czasu błąkając się bez celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 13.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 na Wadowickiej, chyba to jest Mix . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 14.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 W Katowicach na Rozdzieńskiego jest też niedawno wyremontowana i powiększona Agata (meble "pokojowo-sypialne", sofy, trochę dodatków, kominki, sauny, dywany, studia kuchenne różne), no i po sąsiedzku IKEA oraz Calligaris (kuchnie - drogie). Po tej samej stronie ulicy, co Rozdzieńskiego 191. A po drugiej stronie ulicy jest Castorama, akurat, żeby kupić pędzle i farby do malowania, czy młotek do powieszenia obrazka na ścianę Wszystko na jednej ulicy, blisko siebie, ale... duża marża. Warto pooglądać, wybrać i jechać do producenta (zazwyczaj gdzieś w oklice Wadowic) Może być i o 40% taniej. Moja koleżanka tak kupiła stół i krzesła. Potrzeba jednak nieco sprytu, bo nazwa producenta, to jedna z najpilniej strzeżonych tajemnic salonów meblowych. (i wcale się im nie dziwię!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Fajne i niedrogie meble kolonialne sa w Krakowie w Jubilacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka13 14.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 wiem, ze jeszcze na Warszawskiej w krakowie (niedaleko galerii krakowskiej) jest sklep bodajże opusm, albo opusmeble z meblami kolonialnymi, bardzo ładnymi, możesz tam zaglądnąć przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Pod Krakowem w Modlnicy jest takie duże Centrum Meblowe Witek's. B. duży wybór mebli i dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts