galka 14.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 [quote="zielonooka Na pokładzie samolotu - to obsługa tegoż ma racje i decydujace zdanie o wszystkim. koniec. kropka czy z mojej wypowiedzi wynika ze jestem innego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Moze dodam, ze sprawa z a c h o w a n i a Rokity Jana, ktoremu padlo na mozg a sprawa tego Polaka w Kanadzie to zupelnie dwie rozne sytuacje. Z Rokity to primadonna ze spalonego teatru na dodatek w okresie przekwitania. Z postawa straznika na lotnisku, ktory strzela z paralizatora do bezbronnego czlowieka , ktory owszem cos tam wykrzykuje, ale trudo powiedziec czy ma atak padaczki czy jest pijany - trudno sie zgodzic.. W Oakland trzy dni ostatnio trwaly zamieszki zanim zdecydowali sie postawic w stan oskarzenia policjanta, ktory zabil chlopaka strzalem w tyl glowy. Mial mundurowy pecha bo ktos go nagral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 14.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Moze dodam, ze sprawa z a c h o w a n i a Rokity Jana, ktoremu padlo na mozg a sprawa tego Polaka w Kanadzie to zupelnie dwie rozne sytuacje. Z Rokity to primadonna ze spalonego teatru na dodatek w okresie przekwitania. Z postawa straznika na lotnisku, ktory strzela z paralizatora do bezbronnego czlowieka , ktory owszem cos tam wykrzykuje, ale trudo powiedziec czy ma atak padaczki czy jest pijany - trudno sie zgodzic.. W Oakland trzy dni ostatnio trwaly zamieszki zanim zdecydowali sie postawic w stan oskarzenia policjanta, ktory zabil chlopaka strzalem w tyl glowy. Mial mundurowy pecha bo ktos go nagral. .....zapomniales napisac , ze samolot sie rozbil. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zdarza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 15.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jak oszczędzasz na bilecie to ci Niemiec płaszcz wygniecie Ogólnie retro ma racje w pewnym sensie. W kanadzie kość zaczął zadymiać, bo miał dość czekania i tego że go wszyscy mają w d..., a ochroniarze przesadzili z paralizatorami i wykończyli faceta . W przypadku Rokity, pomijając fakt, że niemiecka policja jest bardziej skuteczna od naszej (czytaj:brutalna, szczególnie do nacji "gorszych" w tym Polaków), to w tym konkretnym przypadku rację ma Zielonooka w swoim pierwszym poście i w dużym stopniu Lumpiarka. Z tym że z Zielonooką nie zgodze sie do końca. Niemcy może bez krępacji bekają (chociaż ci kulturalni otwarcie tego nie robią, przynajmniej nie w towarzystwie), ale bąków nie puszczają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Byłam świadkiem,że puszczają a pozostali nie wyglądali na zniesmaczonych mówiąc;-na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 15.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Zdarza sie. z duzymi poprawkami do twoich tekstow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 15.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No coś tyyyyyyy!!!!!!!!! Poważnie?? , ale nie mów, że w oficjalnym towarzystwie, bo między swojakami, to i u nas jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 15.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a wracajac do tematu.... ....to same zycie przynosi inspiracje nawet do reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No coś tyyyyyyy!!!!!!!!! Poważnie?? , ale nie mów, że w oficjalnym towarzystwie, bo między swojakami, to i u nas jest ok. towarzystwo chyba nie oficjalne bo to grupa myśliwych polujących ze sobą od lat ale można chyba bez pudła stwierdzić,że są dość rubaszni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No tak, mysliwi ......to mnie wcale nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Z tym że z Zielonooką nie zgodze sie do końca. Niemcy może bez krępacji bekają (chociaż ci kulturalni otwarcie tego nie robią, przynajmniej nie w towarzystwie), ale bąków nie puszczają! Boże ... to ja mam jakieś cholerne "szczęście" do tych puszczających Oni chyba uważaja ze jak się "chce" to trzeba i nie wolno "trzymać" bo to szkodliwe . Cos jak u nas z kichaniem - nie wolno "wstrzymywać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie przepadam za Jasiem Rokitą, ale to co bandyci zza Odry wyprawiają, to przechodzi ludzkie pojęcie. Niby nie byłem swiadkiem zdarzenia, ale w 100% zgadzam się z jerzym Szmajdzińskim, który w radiu powiedział, że na świecie to stewardessy są od dbania o pasażerów, a nie od decydowania, czy płaszcz powieszony w innym miejscu zagraża bezpieczeństwu lotu samolotu. Czas wreszcie zademonstrować tym troglodytom - szwabom, że ich zachowania nadają się do talibów, a nie do Europy. A to pan Rokita (burak jeden) zapomniał chyba powiedzieć, że mając bilet na klasę ekonomiczną płaszczyki sobie na fotelu w biznesklasie umieścił... A tam lecą ludzie, którzy dla stewardesy są priorytetowi, bo zapłacili za bilet kilka razy więcej niż jakiś kmiot z Polski. o pasach nie ma mowy, bo do startu było jeszcze daleko. chciał przełożyć płaszcz Neli do wolnego sąsiedniego schowka, bo swój mieli zajęty i by się bardzo pomiął. I pisuardessa się wkurwiła. Pewnie że nie zapytał Jej Wysikości. Dziwne co mówisz, bo sama Nely zeznała, że położyli je na fotelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Klasa ekonomiczna, tym się różni od biznes, że jest mniej miejsca zarówno dla pasażerów jak ich bagaży podręcznych, a „światowiec” Rokita doskonale o tym wiedział.Problem leży w tym, że to Niemiec zwrócił mu uwagę, a żaden „Niemiec nie będzie mi w twarz pluł”. Gdyby linie były angielskie, lub amerykańskie, to powiedział by przepraszam, a jak nie, to, nie dość, że mogło się to też tak skończyć jak w tym przypadku, to oddźwięk społeczny były inny. Tu też by go napiętnowano.Może i Niemcy są barbarzyńcami, w naszym pojęciu, ze względu na rygorystyczne przestrzeganie przepisów. Ale prawdą jest również fakt, że my mamy wobec nich „kompleks niższości (inni mówią wyższości)”, a w związku z tym jesteśmy przeczuleni.Bo czyż nie jest barbarzyństwem, takie zachowanie sąsiada: zawiadamia mnie, że jeśli jeszcze raz z mojego mieszkania będzie dobiegała zbyt głośna, jego zdaniem, muzyka, to wystąpi z pismem do administracji, że zakłócam jego mir domowy – a kilka dni po tym fakcie, ten sam sąsiad, mówi mi, że wie kto porysował moje auto i chętnie powie o tym policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Bo czyż nie jest barbarzyństwem, takie zachowanie sąsiada: zawiadamia mnie, że jeśli jeszcze raz z mojego mieszkania będzie dobiegała zbyt głośna, jego zdaniem, muzyka, to wystąpi z pismem do administracji, że zakłócam jego mir domowy – a kilka dni po tym fakcie, ten sam sąsiad, mówi mi, że wie kto porysował moje auto i chętnie powie o tym policji. ale... co w tym oryginalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 donosiciel wstrętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 donosiciel wstrętny I w dodatku szwab... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie donosiciel, tylko barbarzyńca, bo opisywałem swoje doświadczenie, kiedy mieszkałem w Berlinie Zachodnim. A swoją drogą jak tam bylo czysto na klatkach - i to w "czynszowej" kamienicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedyne co mogę powiedzieć - kochanie! może dzisiaj na jeźdźca?- jaki najeźdźca?- germański k***a oprawca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Z tym że z Zielonooką nie zgodze sie do końca. Niemcy może bez krępacji bekają (chociaż ci kulturalni otwarcie tego nie robią, przynajmniej nie w towarzystwie), ale bąków nie puszczają! Boże ... to ja mam jakieś cholerne "szczęście" do tych puszczających Oni chyba uważaja ze jak się "chce" to trzeba i nie wolno "trzymać" bo to szkodliwe . Cos jak u nas z kichaniem - nie wolno "wstrzymywać" puszczają , fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts