Fenix999 16.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No i mamy kolejny głos w tej sprawie : http://wiadomosci.onet.pl/1917659,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 16.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedyne co mogę powiedzieć - kochanie! może dzisiaj na jeźdźca? - jaki najeźdźca? - germański k***a oprawca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No i mamy kolejny głos w tej sprawie : http://wiadomosci.onet.pl/1917659,11,item.html Jak relacjonuje prof. Krakowski, poprosił stewarda o polską gazetę, lecz ten odmówił, tłumacząc, że gazety są dla klasy biznesowej, a nie ekonomicznej. Jak dodaje, następnie interweniował kapitan samolotu, Pan Krakowski jakoś tak zgrabnie pominął fakt dlaczegóż to interweniował kapitan. Z czystej złośliwości? Jakoś w to nie wierzę. A może jednak wielki pan profesor się wzburzył dlaczego prasa tylko dla biznesklasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 18.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Problem leży w tym, że to Niemiec zwrócił mu uwagę, a żaden „Niemiec nie będzie mi w twarz pluł”. Tyle, że przy całej tej szopce zapomniał o pozostałych pasażerach, którzy zostali narażeni na stres i opóźnienie. Choc z drugiej strony niektórzy pewnie mieli niezły ubaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 4 Listopada 2014 przez bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.02.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 już wiem jak niemcy trenują http://www.bijamnieniemcy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a teraz ode mnie w temacie Już nad Monachium wieczór zapada, słowik pieśń nocną zaczyna nucić, a tu kniaź Dreptak w samolot wsiada, by na ojczyzny łono powrócić. Tuż za nim żona się tarabani, ciągnąc za sobą różne bajery: dwa płaszcze z firmy "Tani Armani", pięć kapeluszy, trzy nesesery. Lecz w samolocie ciasność doskwiera tej garderobie, tak bardzo licznej, no, bo kniaź Dreptak - centuś i sknera, kupił bilety w ekonomicznej! "Ty os'le!" - krzyknie w głos Dreptakowa - na licach płomień, w oczętach ognie - "Kto mi zapłaci, ja do cię wołam, gdy się kapelusz mnie strasznie pognie?!" "Nic to - powiada kniaź do kobity - zaraz zaradzę tu biedzie owej, wszakoż nie jestem ja w ciemię bity - przeniosę ciuchy do biznesowej! Nawet i lepiej będzie, tak mniemam, skoro nadejdzie pora wysiadać, gdy z klasy biznes wyjdziem, jak trzeba, pola nie będzie by nas obgadać." Jako rzekł, takoż i był uczynił, lecz stewardessa rzecze: "verboten, enschuldigung, bitte, proszę w tej chwili zabierać zurück deine kapotę." I gdy ta Niemka coś mu tłumaczy, kniaź odpowiada jej z butnym gestem: "Ty głupia babo, wiesz, co ja znaczę?! Czy ty, w ogóle, wiesz kim ja jestem?!" "Schade - powiada Niemka kniaziowi - że pan nasz ordnung w arschu posiadasz, schade, bo fakt ten jasno stanowi, że z polizei pan sobie pogadasz." Herr policmajster przybył i rzecze: "Pan przestań krzyczeć i zechciej wysiąść." "Za nic - powiada Dreptak - człowiecze, choćbyś pan błagał i przez lat tysiąc!" Więc policjanci Dreptaka łapią, kują w kajdanki i precz wynoszą, A ów się szarpie, wyjąc i sapiąc, "Ratunku!" - krzyczy, o wsparcie prosząc. "Ratujcie! - wrzeszczy - bracia Polacy! Niemcy mnie biją w tym wrażym kraju!" (A w tylnych rzędach myślą rodacy - "Czy tam prosiaka gdzie zarzynają.?!") "Ratujcie! - kwiczy - gwałt mi się dzieje! Polaka biją tu Szwaby wredne!" Lecz nikt do wsparcia gotowy nie jest i miny wszystkich... nieodpowiednie. Niektórym uśmiech wargi rozchyla, inni policję wspierają w geście: "Zabrać bufona! Zabrać debila! Niech ten samolot odleci wreszcie!" Jakoż odleciał, a nasz warchołek wraz z żoną, co trwa u męża boku, na policyjny dostał się dołek, gdzie pono rzekli mu: "Ty aszlochu!" Teraz kniaź Dreptak, już bez kajdanek, w krajowej prasie łzy swe wylewa, łka, zapłakany i usmarkany: "Tak było pięknie, a taka krewa!" Lecz po tym, cośmy narozważali, czas by konkluzję tu jakąś przyjąć: czy - gdy mu żona w mordę przywali, on wrzaśnie: "Gwałtu! Niemcy mnie biją!".??? FAjne!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 20.02.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Fajne! Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no niestety, kurcze............ Poeta nieznany................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 20.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 może i nieznany, ale "wenę" ma jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Bobiczku - uśmiałam się jak norka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.02.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 czuje się lekkość pióra muszę się jeszcze trochę nauczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 no prawie Waligórski tylko nie wiem czy Dreptaka można sobie tak bezkarnie zapożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 21.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a teraz ode mnie w temacie Już nad Monachium ... FAjne!!!????? SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 24.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Gratuluje talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Usiłowała wysiąść z samolotu 15 minut przed lądowaniem Pewna krakowianka, wracająca samolotem z Londynu, usiłowała otworzyć drzwi samolotu 15 minut przed lądowaniem. Szczęśliwie powstrzymał ją personel. Ale na lotnisku Balice kobieta wpadła w taką furię, że trzeba ją było zawiązać w kaftan bezpieczeństwa. ale dżaźliwe te ludzie w Krakówku... epidemia jakasik... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6335255,Usilowala_wysiasc_z_samolotu_15_minut_przed_ladowaniem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 02.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 terrorystka czy pretendentka do nagrody Darwina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 02.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jedyne co mogę powiedzieć - kochanie! może dzisiaj na jeźdźca? - jaki najeźdźca? - germański k***a oprawca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.03.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a ten płaszczyk Rokity, to podobno ze 17 tys złotych wart był .... jakiś tablo o tym napisał pewnie to futerko z norek .... żywych !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts