hay 12.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 (edytowane) ... Edytowane 20 Lutego 2014 przez hay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasha 12.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 U mnie dzisiaj fachowiec policzył 3 tys. za samą robociznę, Łączę pokoik z kuchnią powierzchnia będzie podobn jak u Cieibe.Ale oprócz zrywania tapet, robienia gładzi, malowania, wyrównywania dodatkowo mam mieć wyburzaną jedną ściankę, za to w innym miejscu ma być stawiana ściana, dodatkowo wycinanie framugi drzwiowej i zabudowanie drzwi. Przy czym nie wymieniam grzejników. Same gładzie z malowaniem 17zł za 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henek 13.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poszlo na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekor 06.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam, najlepiej byłoby wstawić kilka fotek pokoju bo trudno to sobie wyobrazić, każdy interpretuje inaczej.. Ekipa 1-2 osobowaCzas realizacji ok 1,5-tyg Ceny:-zerwanie wykładzin i kasetonów ok4-5pln/m2-skuwanie tynku 10-15pln/m2-równanie podłogi: na płytach gipsowo-włóknowych (Fermacell) 45pln/m2 wylewka samopoziomująca 12pln/m2-Ułożenie paneli podłogowych 10-12pln/m2 (bez oblistwowania)-Równanie ścian: klejenie płyt GK 15pln/m2 gładż 15pln/m2 (2-krotne wyłożenie + 3-cia warstwa finish) malowanie 6pln/m2 obniżenie sufitu 35pln/m2 Dochodzi jeszcze gruntowanie, wstawienie narożników... Tyle ode mnie,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 07.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 przy takiej malej powierzchni ceny musza byc wyzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 08.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 przy takiej malej powierzchni ceny musza byc wyzsze muszą nie muszą...ciekawi mnie czy będą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 08.03.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiem, wiem, kryzys, wszystko bedzie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 11.04.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 chętnie podbijam pytanie. musze wykończyć pokój 20mkw i połączyc go z pozostałą częścia domu (sytuacjai- blizniak w połowie w stanie suorym z dachem blachodachóka na papie i deskowaniu, okien brak, wylewek brak, poddasze niewykończone..interesuje mnie wg Waszej orientacji cena-materiał i robocizna za.. zamknięcie sufitu na płasko- bez zostawiania bali pod sufitem- osłonięcie wszytskiego płytaki g-k na płasko z ociepleniem wełną,- jaka cena tynki- cenę znam:) podłoga- maja byc panele.. więc jak należy przygotowac podłoge pod panele- nie ma wylewki ani styro.. czy robi sie tj pod parkiet drewniany- styro i wylewka..? prosze Was o podpowiedz- jak oceniacie koszt wykonania metra podłogi- jesli w pokoju jest stan surowy a maja byc panele.. i jaki może byc przybliżony koszt wykończenia sufitu- pokój na poddaszu jednak sufit będzie płaski..? aa- i najwazniejsze- czy sa specjalne jakies piły do wycinania otworów w pustakach, bo nie usmiecha mi się przebijanie przez ścianę młotem aby wykonac drzwi.. jakies podpowiedzi..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts