mk77 12.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam O Beckersie na tym forum napisano dużo. Ja stoję przed wyborem farby do malowania ścian wewnątrz domu. Ściany to tynk cem-wap i na to gładź.O beckersie naczytałem się bardzo dużo pozytywnych opinii, a farbą sigma mam pomalowane mieszkanie i jestem zadowolony. Oczywiście mowa w obu przypadkach o farbach lateksowych zmywalnych. Stoję teraz przed wyborem i nie wiem co wziąć. Czy nieco tańszego Beckersa ? czy droższą Sigmę ?Jeśli Beckersa to jaką ? Designer ? czy Elegant ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ja mam w pokoju córki Beckers Designer Cappucino. jestem bardzo zadowolona - zmywa się świetnie, powierzchnia gładka, malowało się dobrze (z gładzią). kolor piękny.z mojej strony polecam Beckersa, ale z Sigmą nie miałam nigdy do czynienia, więc nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mieszkanie mielismy popmalowane Sigma. Malowane bylo juz dawno,jak jeszcze ich farby nie byly ogolnie dostepne.Paleta kolorow byla "powalajaca" od ilosci. Efekt koncowy byl rowniez rewelacyjny,nawet teraz po latach wygladaja super.Natomiast teraz caly dom mamy pomalowany Fluggerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jeden pies i pewnie w cenie różnica niewielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts