e-Mandzia 16.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Prezio, popisz sie swoją kreatywnością i podaj nam nazwe wymyslona przez siebie. Dość poganiania nas do roboty Nie gonię nikogo do roboty :P Kto nie chce to niech po porostu nie pisze A jeżeli już chodzi o moje propozycje to póki co wymyśliłem: EuroInstal Euro-Instal Ale też to mnie jeszcze nie przekonuje "Euro" - eeeee tam, "International" Facet, pomyśl tylko, kto będzie szukał hydraulika wg hasła "euro" PS "Euro Instal", czy też "EUROINSTAL", jeden wiór, drogo się kojarzy - sorki za szczerość, no chyba, że to będzie jakaś S.A., a Ty tylko za biurkiem będziesz siedział, prezesował się znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 16.02.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Prezio, popisz sie swoją kreatywnością i podaj nam nazwe wymyslona przez siebie. Dość poganiania nas do roboty Nie gonię nikogo do roboty :P Kto nie chce to niech po porostu nie pisze A jeżeli już chodzi o moje propozycje to póki co wymyśliłem: EuroInstal Euro-Instal Ale też to mnie jeszcze nie przekonuje "Euro" - eeeee tam, "International" Facet, pomyśl tylko, kto będzie szukał hydraulika wg hasła "euro" PS "Euro Instal", czy też "EUROINSTAL", jeden wiór, drogo się kojarzy - sorki za szczerość, no chyba, że to będzie jakaś S.A., a Ty tylko za biurkiem będziesz siedział, prezesował się znaczy. Fakt z tym euro... Możliwe, że się będzie drogo kojarzyło... A ja nie będę tylko prezesował :P:P Nie należę do takiego typu ludzi Kurcze, póki co to nic lepszego nie wymyśliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 16.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Poszedł Skuza do łóżeczka zmęczył sie czytaniem czeka pod kołdrą żoneczka czule spogląda za nim .... on nazwę firmy wybierał na forum pomocy szukał w nazwach grymaśnik przebierał w głowe co chwile sie stukał żadna nazwa nieciekawa chciał czegos wyjątkowego całkiem poważna to sprawa bo przyszlośc zależy od tego więc szukaj dalej kolego my ci nie pomożemy przyłóż sie sam do tego bo my już rezygnujemy BRWO RENIA!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 16.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hydro-Skuza za ileś lat dodasz Hydro- Skuza i syn albo: Hydra Wydra i Krokodyl - całokształt usług wodno - kanal. a poważnie to najlepiej to co napisała Renia przed akweduktem retro- proste, zrozumiałe i bezpretensjonalne (wszystkie -exy są .... banalne) Też tak myśle Dużo firm jednoosobowych nazywa swoje firmy w ten sposób. Branża w której działasz + swoje dane. I pamiętaj! Nie tyle nazwa decyduje o sukcesie, co zdanie jakie będą mieli o tobie twoi klienci. Jak będą zadowoleni to wrócą i jeszcze innym polecą. Jeszcze nigdy nikt nie przyszedł do mnie przez przypadek. Praktycznie wszystkich klientów jak do tej pory mam z polecenia wcześniejszych klientów, lub ich znajomych. Bez tego jest ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nasz instalator miał na imię Sławek a jego firma Slaw-co. Na podobnej zasadzie Raf-co. Mnie się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nasz instalator miał na imię Sławek a jego firma Slaw-co. Na podobnej zasadzie Raf-co. Mnie się podoba . EEeeeee tak niepowaznie.... Trzeba solidnie, np. Raf & Co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kolanko znaczy Kolan-Co, może być Limited. albo Colan-Co Ltd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 24.02.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Rafał Hydraulik niczym Czesiek Hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts