kamik1000 03.03.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 widać jesteś za krótki na rzeczową i fachową dyskusję pseudoinwestorze pisz sobie ile wlezie tylko mnie nie obrażaj, bo to nieładnie Teraz ci pokazuje jak się edytuje posty. A tera krótka lekcja: musisz sobie założyć konto np. na fotosik.pl, wgrać tam zdjęcia i pod dołem każdego zdjęcia pokażą Ci się linki. Kopiujesz i wklejasz do postu. Jeżeli chcesz na priv to odsyłam do samouczków obsługi programów pocztowych. A teraz może byś zauważył błedy na tej budowie, bo są na zdjęciach ja o nich wiem, zaskocz mnie i znajdź choć jadno, bo na razie Ci się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forexforex 03.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 oooooooooooooo mam już 9 postów, co za rekord ciekawe co za to dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A co tu się dzieje? Somsiad jakieś rozeźlony cię znalazł? Odrzucony wykonawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forexforex 03.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 UWAGA 11 POST to nie są błędy tylko niedopuszczalne wady budynku które dyskwalifikują go z jakichkolwiek funkcji mieszkalnych, twojego KB narażają na odpowiedzialność finansową i karną o ciebie na rozbiórkę budynku. zbrojenie stropu to już nie żarty. Lepiej usuń zdjęcia z tego forum bo jak się nimi zainteresuje ktoś z nadzoru to nie będzie ciekawie, a może z wdzięczności za naukę wklejania linków sam im taki link wyśle, sprawdzimy czy to działa - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 03.03.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A co tu się dzieje? Somsiad jakieś rozeźlony cię znalazł? Odrzucony wykonawca? wiesz sam już nie wiem, ale myślę, ze powód jest prozaiczny. Ktoś musi sobie posty nabić. Eeee tam... . Najlepiej zignorować ( a już miałem nadzieję na rzeczową dyskusję ). Może kiedyś ktoś inny z nim zagai, bo ja już opadłem z sił. No ale oczywiście wszystkie jego zarzuty starałem się rozpoznać. Na razie skończyło się to wyśmianiem mnie przez mojego elektryka więc dalej już nie brne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forexforex 03.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 a co dają coś za te posty że tak o nich piszeszelektryk cie wyśmiał, budowlańcy też cie wyśmieją bo co innego mają zrobić, znasz kogoś kto by się przyznał.Jak elektryk nie wie co to jest uziom fundamentowy to współczuję. życzę powodzenia w wykonaniu instalacji jej pomiarach i odbiorze, szczególnie jak dostawca energii poprosi cię o dostarczenie pomiarów tego uziomu - wtedy im powiesz że elektryk cie wyśmiał. A o uziomie masz napisane w projekcie przy instalacji elektrycznej bo inaczej być nie może bo to jest wymóg, taki uziom to bednarka przyspawana do zbrojenia zewnętrznej ławy fundamentowej i jest potrzebny min do wyrównania potencjałów.ale mój czas dla ciebie się skończył, pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej części inwestycji. odwiedzających to forum zachęcam do zapoznania się z moimi wcześniejszymi postami i wypowiadanie się co do moich spostrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forexforex 05.03.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 przykład poprawnego i błędnego zbrojenia schodów http://dom.gabryelin.com/viewtopic.php?p=25&sid=e1cbc82bc171bbdca748edb80984e87b ale lepiej nie pokazuj budowlańcom bo jeszcze cie wyśmieją. ale czego się tu spodziewać za 45 tyś na dole tej strony efekt jakiego można się spodziewać przy twoim zbrojeniu schodów http://forum.muratordom.pl/ratunku-schody-zabiegowe-bez-podparcia-dodalem-fotki,t142425.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forexforex 06.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 no no dałeś pan ciała panie inwestor z tymi oknamioczywiście pomysł jest bardzo oczywisty, a wtopa niestety nie pierwsza, budynek ma poważniejsze wady, niestety konstrukcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forexforex 08.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 i na koniec cytat z klasyka, ap ropo okien: "Powtarzam budowa TO KOMPROMIS, idealnie jest w niebie" i jeszcze jedno: "Mam świadomość, że mój budynek nie jest idealny, ale kogo jest??? Ma swoje wady i błędy wyjdą po latach. TO normalne i nie ma się co spinać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 15.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 witam! Mógłbyś napisać z jakiej firmy pochodzą drzwi wejściowe i jaki to kolor okien (nie wygląda na okleinę) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 15.03.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Drzwi pochodzą z mojego miasta i zostały zrobione na zamówienie (taniej i tak jak chcemy). Podobne do modelu Hormann Okna mają okleinę antracytową, to PVC. Zrobione są standardowo jak każde tyle, że w antracycie. Ważne, żeby były z dobrej firmy. Warto dać kilka tysi więcej z markę, bo różnice się czuje (i widzi). Zresztą tak jest w każdym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 18.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, bardzo fajny domek jestem bardzo ciekawa jak rozwiążecie sprawę okien w wykuszu:( ja pewnie bym je zamurowała, tylko szkoda już wstawionych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 18.03.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 problem okien już rozwiązany . Przesunęliśmy je na 6cm kosztem słupa ceglanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam!! fajniutki domek budujecie..........a okna są ciemny brąz?? czy to czarny kolor jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 21.03.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dla wszystkich zainteresowanych: Okna - oknoplast kraków platiniumkolor - antracyt kupione w promocji zimowej w grudniu, także bez dopłat pozdrawiam i cieszę się, że okna się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nawet nie wiedzialam, że robia okna w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 21.03.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja też nie, ale moja żona wszystko wypatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 sprytna kobietka!!! pozdrów żonke koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 17.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No Kamik widzę postępy a unie stanęło na papierach z bankami w zeszłym tygodniu dostarczyłem wszystkie brakujące dokumenty a nawet jeden więcej tak mi się wydaje zobaczymy co teraz te mądre głowy powiedzą zaczyna mnie to trochę denerwować . Chęci są materiał w cenach dobrych załatwiony tylko brać ekipa jest a bankiery mnie wku........ niby promocje wszystko jak w reklamie w 2 dni a jak przychodzi co do czego do papierki trza donosić .Dlatego miło jest popatrzeć jak dogodny się wykańcza a nie inwestor hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witaj Famelio Ja z pytankiem - czy odpaliliście może Edilkamina???? Bo ja się nadal waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts