Frostzero 01.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam. Naprawdę ładny domek, a gdybym miała taki wykusz to bym w ogóle z niego nie wychodziła. Okna w antracycie super się prezentują. Dokładnie takie właśnie chcę. Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia wnętrz (ze szczególnym uwzględnieniem okien, nieczęsto można zobaczyć ten kolor okien na prezentowanych przez forumowiczów zdjęciach).Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wpadam z rewizytą Bardzo ładny domek! czekam na aktualne fotki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Famelia Ja również z rewizytą A to teks zaczerpnięty z Twojego dziennika Jak na razie nie jest źle i z nadzieją patrzymy w przyszłość. Uff. co za rok, co za emocje, co za piękny czas. Bardzo lubię jak ludzie cieszą się swoją budową, pięknie napisane Masz bardzo oryginalny domek i djazdowe luksfery- zgadzam się z Tobą oraz duuże piękne okna !!!! Pozdrawiam:) z przyjemnością obejrzę resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 21.10.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja zaglądam:) Bardzo ładny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 21.10.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 wiedzę, że (nie bez powodu) moja żona jest bardziej popularna na forum niż ja. cieszę się, że wam się podoba, nam też i oby tylko nie powychodziły jakieś większe kwaski. Na razie jest cudownie i każdy dzień w nowym domu to czysta, mega przyjemność. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.10.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wpadłam przypadkiem i bardzo mi się spodobało! To wielkie okno na ogród jest świetne i ten balkon/taras na górze też Podobają mi się ceglane elementy we wnętrzu - liczę na więcej fotek z ich udziałem Mam przy okazji pytanie - jak się Wam sprawuje w łazience ta szafka z umywalką z Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 22.10.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Mam przy okazji pytanie - jak się Wam sprawuje w łazience ta szafka z umywalką z Ikei? Generalnie jest OK, ale.... kran z ikei jest trochę z blisko krawędzi wewnętrznej w stosunku do całej umywalki. Reszta naprawdę spoko - tylko ten kran trzeba trochę dłuższy wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.11.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Super, że wkleiliście nowe fotki! salon przestronny- bardzo mi się podoba a jak się sprawuje podłoga?ceglane ściany- elementy cudne!!!elewacja także na duży + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 01.11.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dzięki z miłe słowo. Co masz na myśli pytając o podłogę? Zarówno ogrzewani podłogowe jak i same kafelki to rewelacja. Choć trzeba przyznać, że woodentic to prostych kalfi nie należy. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 17.11.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam. Domek pierwsza klasa. Gratuluje dobrego gustu Moja uwage przyciagnely fantastyczne okna, w moim wymarzonym kolorze oraz piekne drzwi zewnetrzne. Jestesmy wlasnie na etapie wyboru okien, dzisiaj odwiedzilismy salon Oknoplastu i oczekujemy na wycene. Zdecydowalismy sie na okna Platinium, kolor antracyt. Co do koloru wewnatrz to musze temat przemyslec, gdyz bialy nie wchodzi w gre, a ten zewnetrzny boje sie, ze bedzie za ciemny. Patrzac jednak na Twoje okna kolor wewnatrz jest chyba tez antracytowy i wyglada super. Mozesz powiedziec czy obustonnie jest kolor taki sam i jak wyglada w rzeczywistosci?? I jeszcze czy rolety tez sa z Oknoplastu i w jakim kolorze?? Gosciu pokazal nam probnik kolorow rolet i nie bylo w nim antracytu, a najciemniejszy jaki byl to szary Maja tez w promocji drzwi zewnetrzne i brame garazowa Hormanna i one tez beda wycenione razem z oknami. Przepraszam jeszcze za brak polskich liter, ale dzieci musialy cos ponaciskac na klawiaturze, a mamusia nie umie wrocic do poprzedniego stanu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 17.11.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam. Domek pierwsza klasa. Gratuluje dobrego gustu Moja uwage przyciagnely fantastyczne okna, w moim wymarzonym kolorze oraz piekne drzwi zewnetrzne. Jestesmy wlasnie na etapie wyboru okien, dzisiaj odwiedzilismy salon Oknoplastu i oczekujemy na wycene. Zdecydowalismy sie na okna Platinium, kolor antracyt. Co do koloru wewnatrz to musze temat przemyslec, gdyz bialy nie wchodzi w gre, a ten zewnetrzny boje sie, ze bedzie za ciemny. Patrzac jednak na Twoje okna kolor wewnatrz jest chyba tez antracytowy i wyglada super. Mozesz powiedziec czy obustonnie jest kolor taki sam i jak wyglada w rzeczywistosci?? I jeszcze czy rolety tez sa z Oknoplastu i w jakim kolorze?? Gosciu pokazal nam probnik kolorow rolet i nie bylo w nim antracytu, a najciemniejszy jaki byl to szary Maja tez w promocji drzwi zewnetrzne i brame garazowa Hormanna i one tez beda wycenione razem z oknami. Przepraszam jeszcze za brak polskich liter, ale dzieci musialy cos ponaciskac na klawiaturze, a mamusia nie umie wrocic do poprzedniego stanu Pozdrawiam Witam, Kolor obustronnie taki sam. Jak wyglądają? Hmm.... to kwestia gustu, nam się bardzo podoba, ale przy tej ilości okien musisz już zadbać, aby nie robić za ciemnych ścian i drzwi po przytłoczy wszystko. Okna oknoplasu są średnej klasy, ale to już wystarczy aby były dosyć potężne, jeżeli dołożysz do tego ciemny kolor, to masz podwójnie cieżko. Ani rolety, ani drzwi zewnętrzne nie są z Oknoplasu. Rolety są z lokalnej firmy, natomiast pamiętam, że wzięliśmy końcówkę, bo wycofują się z antracytu. Myślę, że spokojnie znajdziesz rolety w swoim mieście nie oglądając się na Oknoplast. Może napiszę coś oczywistego, ale uważaj na promocje. PS wciśnij lewy alt + shift i powinny polskie znaczki wrócić pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Pisz, pisz, bo chętnie do Was zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Z okazji Świąt życzymy : - dużo kasy ( bo tego zawsze mało) - uśmiechu ( bo człowiek zdrowszy jest ) - zdrowia ( bo wtedy ma się inne problemy) - wypoczynku ( bo wypoczęty człowiek jest... patrz wyżej ) - dużo prezentów pod choinką ( bo miło patrzeć na roześmiane twarze bliskich) - miłości ( bo z kochaną osobą łatwiej znieść wszystkie problemy.................. i w zimie jest o kogo ogrzać nogi Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/2010/12/swieta2.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Famelio, czy dziennik pod nazwą Kamik 1000, to Twój dziennik? Podoba mi się loggia, też podobną mamy, tylko bardziej zabudowaną ( murki po obu stronach po to, aby mniej było widać z dołu ) Ciekawe rozwiązanie w salonie z luksferami. Będę Cie podczytywać i kibicować w wykańczaniu domku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.12.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!! http://e-kartki.net.pl/kartki/58/3/d/3767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueeye 28.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam cieplutko !! Domek jest piękny !!!!!!!! Piękna elewacja ! Okno - MEGA ! Cegła rewelacja !!!Czy mogę zapytać czego używaliście w formie fugi pomiędzy cegłami ? Czy zaprawy ? Sorki za może infantylne pytanie - ale przymierzamy się do `ocegłowania` części naszego mieszkania i zastanawiamy się czy damy radę to zrobić sami ... Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję pięknego DOMU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 hej, będzie może coś więcej zdjęć dla ciekawskich ? bo bardzo fajny domek, a o oknie wykuszowym, wielokrotnie tutaj chwalonym nie będę się długo wypowiadać - jest po prostu super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 16.03.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 fugi nie ma w cegle w ogóle. Tam jest zaprawa murarska. Nie fugowaliśmy go, bo nam sie tak podobało. Natomiast teraz skłaniamy się ku fugom specjalnym do cegieł w kolorze zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 16.03.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 hej, będzie może coś więcej zdjęć dla ciekawskich ? bo bardzo fajny domek, a o oknie wykuszowym, wielokrotnie tutaj chwalonym nie będę się długo wypowiadać - jest po prostu super!!! Proszę bardzo, tylko po zimie nic więcej nie zrobilismy: http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/gara.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/DSC_1117.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/1-16.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/ddd.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/domek.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/oko.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/fsf.jpg za dużo to tych zdjęć nie ma ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts