Barbossa 25.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 banialuki prawisz i tyleprzeczytaj jeszcze raz tekst i postaraj się go zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Observer27 25.02.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie będę prowadził wojny na słowa-czas pokaże kto miał rację. O wyniku sprawy chętnie napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 nie prowadź, przecież nie o to mi chodziłoto co napisałeś to nadinterpretacjaw całym tym tekście brakuje słowa "tym" bo jest napisane"na przykładzie wyraźnie widać....."z powodu braku słowa "tym" po "na" podnieciłeś się jak chomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie będę prowadził wojny na słowa-czas pokaże kto miał rację. O wyniku sprawy chętnie napiszę... chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 25.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie o analogię tu chodzi, tylko o ZASADĘ, a brzmi ona właśnie tak: ZA WSZYSTKIE ZDARZENIA NA BUDOWIE ODPOWIADA KIEROWNIK, A NIE INWESTOR LUB WYKONAWCA. Podany przykład z artykułu jest tak wymowny, że nie trzeba komentarza. Inwestor otrzymuje odszkodowanie za swoje błędy, czego nie dopilnował KB, który sam to przyznał. Ja polecam doczytać jednakw kontkście artykuł , Prawo Budowalen a w szczególności art. 22 i np. -zawiadomienie inwestora o wpisie do dziennika budowy dotyczacym wstrzymania robót budowlanych z powodu wykonywania ich niezgodnie z projektem; i wiele innych. Kierownik nie odpowiada za jakość wykonawcy tylko odpowiada za odbiór np. prac wykonanych niezgodnie z projektem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 25.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ponad 10 cm zapadnięta podłoga- rzeczywiście duży problem. Nam w pierwszym roku zapadło się 3-5mm i w jednym miejscu 10 cm. Kolejne 2 lata - nic. Nie wiem, może to wina styropianu - ciężko powiedzieć. Jadnak w całym wątku najbardziej zaintrygowały mnie wypowiedzi Koleżanki PaniG(dzi) (a może dżi ?). Mniej więcej tak jak w tej reklamie, w której na pierwszym planie jest kobieta i narrator pyta, czy zauważyliśmy przejeżdżające ferrari. Ja na tej reklamie ferrari nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 25.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ponad 10 cm zapadnięta podłoga- rzeczywiście duży problem. Nam w pierwszym roku zapadło się 3-5mm i w jednym miejscu 10 cm. Kolejne 2 lata - nic. Nie wiem, może to wina styropianu - ciężko powiedzieć. Jadnak w całym wątku najbardziej zaintrygowały mnie wypowiedzi Koleżanki PaniG(dzi) (a może dżi ?). Mniej więcej tak jak w tej reklamie, w której na pierwszym planie jest kobieta i narrator pyta, czy zauważyliśmy przejeżdżające ferrari. Ja na tej reklamie ferrari nie zauważyłem ...no właśnie! ja także nie zauważyłem przejeżdżającego ferrari ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdzi 25.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witaj Brzoza Z setnym mi się nie udało,ale z dwusetnym i owszem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdzi 25.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ponad 10 cm zapadnięta podłoga- rzeczywiście duży problem. Nam w pierwszym roku zapadło się 3-5mm i w jednym miejscu 10 cm. Kolejne 2 lata - nic. Nie wiem, może to wina styropianu - ciężko powiedzieć. Jadnak w całym wątku najbardziej zaintrygowały mnie wypowiedzi Koleżanki PaniG(dzi) (a może dżi ?). Mniej więcej tak jak w tej reklamie, w której na pierwszym planie jest kobieta i narrator pyta, czy zauważyliśmy przejeżdżające ferrari. Ja na tej reklamie ferrari nie zauważyłem ...no właśnie! ja także nie zauważyłem przejeżdżającego ferrari ciekawe dlaczego? To ja może też tylko z innej reklamy: "Panowie!Ale o co chodzi?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 25.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dlatego marynarze uważali, że kobieta na pokładzie przynosi pecha. Nie zauważył taki góry lodowej i pech gotowy. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To ja może też tylko z innej reklamy: "Panowie!Ale o co chodzi?"O to : http://www.wykop.pl/link/74992/reklama-nowego-vw-passata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witaj Brzoza Z setnym mi się nie udało,ale z dwusetnym i owszem. Pozdrawiam. a witam, witam moje gratulacje ! bardzo mi miło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdzi 25.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A tu dla wszystkich Panów (zapewne znane)stare bo stare ,ale zawsze humor mi poprawia,no i w temacie Kobieta-Samochód: http://www.youtube.com/watch?v=MU404DhvYG4 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 25.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dlatego marynarze uważali, że kobieta na pokładzie przynosi pecha. Nie zauważył taki góry lodowej i pech gotowy. pozdr W mojej firmie tez ich za duzo nie ma ... Mam nadzieje ze ten trend sie utrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 25.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ponad 10 cm zapadnięta podłoga- rzeczywiście duży problem. Nam w pierwszym roku zapadło się 3-5mm i w jednym miejscu 10 cm. Kolejne 2 lata - nic. Nie wiem, może to wina styropianu - ciężko powiedzieć. Jadnak w całym wątku najbardziej zaintrygowały mnie wypowiedzi Koleżanki PaniG(dzi) (a może dżi ?). Mniej więcej tak jak w tej reklamie, w której na pierwszym planie jest kobieta i narrator pyta, czy zauważyliśmy przejeżdżające ferrari. Ja na tej reklamie ferrari nie zauważyłem ...no właśnie! ja także nie zauważyłem przejeżdżającego ferrari ciekawe dlaczego? To ja może też tylko z innej reklamy: "Panowie!Ale o co chodzi?" Taaaa. Kurcze, Twoj dom tez intryguje. Niezly (przepraszam, na tej maszynei nie dam rady generowac polskich znakow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 25.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To ja może też tylko z innej reklamy: "Panowie!Ale o co chodzi?"O to : http://www.wykop.pl/link/74992/reklama-nowego-vw-passata . He, wlasnie o ta reklame mi chodzilo. Nawet nie zapamietalem, ze to Passat mial nie pozwolic zauwazyc kobiety .... Ja w kazdym razie zauwazylem kobiete bez lamparta nie mowiac juz o dreswagenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 25.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mówicie o tej reklamie gdzie niby spaceruje lampart z kobietą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 26.02.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A tu dla wszystkich Panów (zapewne znane)stare bo stare ,ale zawsze humor mi poprawia,no i w temacie Kobieta-Samochód: http://www.youtube.com/watch?v=MU404DhvYG4 Pozdrawiam. Ja też mam coś dla panów w temacie Kobieta-Samochód: http://patrz.pl/filmy/okularyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubek2002 26.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A tu dla wszystkich Panów (zapewne znane)stare bo stare ,ale zawsze humor mi poprawia,no i w temacie Kobieta-Samochód: http://www.youtube.com/watch?v=MU404DhvYG4 Pozdrawiam. Ja też mam coś dla panów w temacie Kobieta-Samochód: http://patrz.pl/filmy/okularyy A ja wam mówie nie drażnijcie kobiet, bo kończy się to tak http://video.interia.pl/obejrzyj,film,56526,sortuj,v,st,24H,pozycja,13,dwie_wkurzone_kobiety_w_samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A płyta się dalej zapada... P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts