KriH 13.02.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym się zorientować ile kosztują usługi palowe. Niestety nikt z wykonawców nie potrafił mi na takie pytanie odpowiedzieć (cena zależna od: rodz. budowy ,ilosci terenu odleglosci itp.) lub nie chciał zdradzić mi tego typu informacji. Mnie interesują średnie ceny wpijania, zalewania pali, wiercenia itp. Np. ile kosztują:- pale wielkośrednicowe- pale CAF (przemieszczeniowe)- pale prefabrykowane (bite)- wbijanie ścianek szczelinowych i jeżeli wiecie ile kosztuje 1mb wpicia pal (oczywiście w zależności odsrednicy) tyle wiem że liczone jest to od metra. Będę wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.02.2009 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie wiem gdzie chcesz "palowac",ale moze tam powiedza co i jak:068 4593002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts