picasso1 13.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 WITAM czy może ktoś mi wyjaśnić, pomóc w sprawie odpisu odsetek o kredytu? złożyłem zeznanie do US no i zaczęły się schodywymagane dokumenty których od mnie zażądano to:1. zawiadomienie o rozpoczęciu budowy2. zawiadomienie o zakończeniu budowy3. akt własności4. zaświadczenia z banku o salcie kredytu 5 . umowa kredytowa dodam że dokumenty- ksiązka budowy + projekt które posiadam są na nadbudowę i rozbudowę budynkuale w umowie z bankiem na który otrzymałem kredyt jest napisane ze kredyt przyznany jest na remont budynku i US nie chce tego zaakceptować Byłem w banku w sprawie aneksu do umowy ale bank mówi że jest to nie możliwe ponieważ w dokumentach przez rzeczoznawce jest napisane że kredyt przyznany jest na remont. czy z tej sytuacji można wybrnąć jakoś aby te kilka złotówek odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/116828-odsetki-od-kredytu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts