luk__25 18.01.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No to kupiliśmy VirgoII z podwójnym garazem.Domek będzie powstawał pod Tarnowem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 20.01.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 No to kupiliśmy VirgoII z podwójnym garazem. Domek będzie powstawał pod Tarnowem. pozdrawiam Super, powodzenia!! Jakby coś to pisz, chetnie podzielę się moja dotychczasową wiedzą o tym projekcie. Prosba, pisz dalej w watku do którego dałem link powyżej. Z czego zamierzasz budować?? Kiedy ruszasz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek999 02.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 czy ktoś postawił dom virgo II z podwójnym garażem przynajmniej w stanie surowym, a jak tak to jakie zmiany zrobiłeś? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 05.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 czy ktoś postawił dom virgo II z podwójnym garażem przynajmniej w stanie surowym, a jak tak to jakie zmiany zrobiłeś? dzieki Zapraszam do innego wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39132&start=240 Ja jestem na etapie stanu surowego, Virgo II z pojedynczym garażem. Pozdarwaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisie 24.02.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Cześć Od marca jeśli zima odpuści ruszamy z budowa Virgo II z podwójnym garażem.Zmian dokonaliśmy na piętrze - zmniejszona łazienka i pokój nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 25.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cześć Od marca jeśli zima odpuści ruszamy z budowa Virgo II z podwójnym garażem.Zmian dokonaliśmy na piętrze - zmniejszona łazienka i pokój nad garażem Super, witam w kluble i zapraszam do głownego wątku ( link powyżej). Ja tez myślałem o zrobieniu tam pokoju, jednak zżoną doszlismy do wniosku że musimy mieć suszarnię. Rozumiem że budujesz z podwójnym garażem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.m. 26.02.2006 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam jarek 999Ja również jestem zainteresowany tym projektem w Częstochowie.Na razie mam tylko wstępny projekt i kosztorys, który przysłała mi firma Domus. Ja się jeszcze zastanawiam nad projektem Jupiter II.Czy Ty również jesteś na etapie wyboru projektu czy już go kupiłeś, a jeśli tak to napisz jakiś mail do siebie gdyby w przypadku jakiś pytań można się było z tobą skontaktować. Dzięki.Chyba nikt jeszcze w Naszym mieście wg. tego projektu domu nie budował ?Czekam na info. Pozdrawiam s.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VirgoMan 26.02.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 witam szanowne grono forumowiczow i virgo maniakow...!! razem z zona podjelismy decyzje wybudowania naszego nowego gniazdka wlasnie wg projektu VIRGO II z po2nym garazem ... !! czy jest moze ktos z Poznania lub okolic co juz wybudowal...?? czytam ze powstaje juz projekt "bydgoski" wiec na pewno sie poznamy... !! na dniach chce kupic projekt... czy moze ktos zdradzic cyferki ze wstepnego kosztorysu ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisie 02.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Hej! tu Bydgoszcz Zaczynamy budowę na koniec marca VIRGO II z podwójnym garażem i zamierzmy wprowadzić się na gwiazdkę 2006 więc się ostro przygotowujemy. Sądzę że mam już wszystko ostalone ale to wszystko na papierze( a ten wszystko przyjmie) zobaczymy jakie będą realia i pierwsze spotkania z fachowcami na budowie. PozdrawiaKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VirgoMan 02.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 hey Kasia.... !! zazdroszcze ze juz macie papiery za soba i zaczynacie batalie budowlana... !! ...my czekamy za odpowiedzia z Domusa i najprawdopodobniej w przyszlym tyg. zamawiamy projekt...!! brakuje nam 32 cm zeby sie zmiescil na dzialce w szerokosci i planuje okna garazowe boczne zlikwidowac albo wstawic luksfery...!! zaoszczedzone 68 cm chce wykorzystac na ewentualne poszerzenie garazu...!! mozesz mi odczytac z projektu jaka jest szerokosc garazu...?? na odpowiedz z domusa juz czekam 2gi dzien... pozdrawiam Kasia... !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 02.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam kolejnych budowniczych tego pieknego domku, w głównym watku znajdziesz info z kosztorysu ( dla wersji z poj.garazem)http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39132&start=240 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.m. 04.03.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 jarek999 Mam nadzieję, że wejdziesz na forum i zostawisz "namiar" do Siebie. s.m. Ps. Pozdrawiam Virgo - budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_B 10.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 witamy!!! My również zakupiliśmy projekt Virgo II z podwójnym garażem . Teraz czekamy na pozwolenie i jeszcze musimy sie zdecydować na ekipe budowlaną. Acha no i jeżdzimy z mężem po składach budowlanych i zbieramy oferty na zakup materiałów. Bedziemy budować z porotherm'u 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bashek 11.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 potrzebuje namiary na gotowe domki(albo w trakcie budowy)....oczywiscie mam na mysli VIRGO IIpilnepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotruś1719500044 13.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam,Zapraszam na nasze forum pt. "virgo II" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1088078#1088078 PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpkukla 17.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam forumowiczów. Bardzo się cieszę że znalazłem to forum i ludzi którzy również budują Virgo II. Jestem obecnie przed kładzeniem więźby i pojawił się mały problem z okuciem wiązara WT. Jest on w projekcie z pancernego materiału i prawie każdy wykonawca do którego się zwracam sugeruje problem w realizacji - za gruba blacha itp. Kierownik budowy również jest za dużo cienszym materiałem ale nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności i odsyła do konstruktora. Z jakiej blachy wykonaliście ten element, może jest jakieś rozwiązanie alternatywne. Będę wdzięczny za wszystkie uwagi.Dziękuję i pozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jubiler 12.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam szczęśliwców, którzy budują VIRGO II !!!!!!!!!!!!!!1 Jestem tutaj pierwszy raz. A oto moja historia : Razem z żoną będziemy budować w Krakowie. Po 14 miesiącach oczekiwania dostaliśmy w końcu WZ (popieprzone miasto ). Po lekturze tego magicznego dokumentu zaczęliśmy dopasowywać projekt. Od dawna bardzo podoba nam się właśnie VIRGO II z podwójnym garażem, ale...........nie wiadomo czy będziemy go mogli zrealizować. W związku z tym chciałem prosić o przesłanie na priva projektów ( o ile to możliwe), które pomogłyby ustalić z odpowiednimi osobnikami czy "to można tam zbudować", zanim kupię ten właściwy projekt wykonawczy. Dodatkowo, i teraz chyba nadużyję Waszej dobrej woli, prosiłbym o przesłanie wszelkich zdjęć z realizacji (interesują mnie zwłaszcza zdjęcia wnętrz, które pokażą rzeczywisty rozkład pomieszczeń oraz ich wielkość). Owe fotki utwierdzą mnie, że warto walczyć o ten projekt z bezdusznymi urzędasami, którzy głupio formułują WZ-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jubiler 12.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam szczęśliwców, którzy budują VIRGO II !!!!!!!!!!!!!!1 Jestem tutaj pierwszy raz. A oto moja historia : Razem z żoną będziemy budować w Krakowie. Po 14 miesiącach oczekiwania dostaliśmy w końcu WZ (popieprzone miasto ). Po lekturze tego magicznego dokumentu zaczęliśmy dopasowywać projekt. Od dawna bardzo podoba nam się właśnie VIRGO II z podwójnym garażem, ale...........nie wiadomo czy będziemy go mogli zrealizować. W związku z tym chciałem prosić o przesłanie na priva projektów ( o ile to możliwe), które pomogłyby ustalić z odpowiednimi osobnikami czy "to można tam zbudować", zanim kupię ten właściwy projekt wykonawczy. Dodatkowo, i teraz chyba nadużyję Waszej dobrej woli, prosiłbym o przesłanie wszelkich zdjęć z realizacji (interesują mnie zwłaszcza zdjęcia wnętrz, które pokażą rzeczywisty rozkład pomieszczeń oraz ich wielkość). Owe fotki utwierdzą mnie, że warto walczyć o ten projekt z bezdusznymi urzędasami, którzy głupio formułują WZ-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrRo 08.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam wszystkich na forum. Proszę o wasze indywidualne opinie na temat projektu virgo 2 ze strony http://www.dobredomy.pl. Chciałbym poznać wasze opinie ponieważ nie mogę się zdecydować jaki projekt wybrać. Mam swoje dwa typy - 80% dla virgo II w lustrzanym odbiciu albo prometeusz II. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wasze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 09.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich na forum. Proszę o wasze indywidualne opinie na temat projektu virgo 2 ze strony http://www.dobredomy.pl. Chciałbym poznać wasze opinie ponieważ nie mogę się zdecydować jaki projekt wybrać. Mam swoje dwa typy - 80% dla virgo II w lustrzanym odbiciu albo prometeusz II. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wasze posty witaj, zapraszam do poniższego wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39132&start=720 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts