miszaka 13.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Przeczytałem sporo o kominkach z płaszczem wodnym ale zabrakło mi jednej informacj jak to jest z czystoścom ( sadze i dym w salonie).pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 13.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Widocznie mało czytałeś. I nie czystościom tylko czystością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszaka 13.02.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a co sądzicie o kominku dwustronnym tylko zamontowanym tak front z szyba w salonie a z drugiej strony od kotłowni zamiast szyby blacha do dokładania i czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 14.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ciekawe rozwiązanie jednak powiem Ci że ten kominek musiał by być dość duży. Jak dokładam drewno, a wkład mam dość spory to drewno układam do tylnej ścianki. Ty wkładając od tyłku drewno musiał byś uważać żeby drewno nie leciało na szybę i jednocześnie by tego drewna mniej wchodziło do tego wkładu. Ale faktycznie problem z dymem i wybieraniem popiołu by był załatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszaka 14.02.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ten pomysł to głównie do czyszczenia a dokładanie by odbywało się od strony salonu (przyjemność)[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts